STREETDANCE

Om två veckor på torsdag så är det friluftsdag. Alltså den 17:onde oktober. 
Då ska jag ha streetdance. Jag anmälde mig till det idag, jag har antingen det själv eller så blir Alicia med. 
Det ska bli väldigt roligt faktiskt, ser fram emot det jättemycket! Ska bli skönt att få leda en grupp igen, det var så längesen sedan sist. Förra året hade jag, Minna och Bianca zumba. Fast det är roligar med street dance. Eller jag vet egentligen inte, båda är roligt. Fast jag kommer nog slänga in lite zumba i uppvärminingarna på street dancen.
 

FRILUFTSLIV

Idag har vi varit ute på friluftsliv i hällsjön. Jag var i bästa gruppen så dagen har varit asbra! Jag, Jossan, Acke, Pontus & Joel. Vi gjorde ett asbra vindskydd. Okej det här inlägget låter som något från min gamla blogg. Men dagen har varit jättekul iallafall! Snart kommer Anton.




ANTON

Den här helgen har jag spenderat med den underbaraste människan på jorden. Jag vet att vi sover över typ varje helg, men jag älskar det bara. Imorse bakade Anton jättegott bröd som vi åt till frukost.
Sedan gick vi en promenad. På kvällen åkte jag med Anton ut och åt mat där, nästan direkt så cyklade jag hem med in cykel eftersom den blev kvar där. Anton följde med och vi stannade på stället och Anton gjorde upp en brasa som han alltid gör. Men det var otroligt mysigt att bara sitta vid vattnet och höra vågorna skvalpa upp mot stenarna och bara hålla om varandra.
Imorgon har vi friluftsliv hela dagen vid hällsjön. Kommer bli redigt kul faktiskt. 
Har glömt att skriva till er att i tisdags när Anton kom hem från Stockholm eftersom han stannade där över natten hos hans kompisar. Då fick jag en tidig födelsedagspresent och det var ett jaktställ. Han var så söt som köpte det till mig, jag ska få följa med honom och Riccy på älgjakt i höst tror jag. Så det kommer bli kul. Tror jag ska ha jaktstället imorgon, men det är lite stort och man ser verkligen ut som en jägare i den, men yolo eller? Haha nej fy va töntigt uttryck men jag tror jag ska ha det.
Om ett tag ska jag, pappa och Hanna åka och hämta mamma nere vid tåget. Hon har varit i Göteborg i fem dagar så jag har saknat henne riktigt mycket! 
 
 

FRIHET

Frihet för mig är att må bra. Att kunna känna att det man gör är bra och att det betyder något. 
Det viktigaste för mig i livet är att jag och mina nära och kära ska få må bra. Det betyder så otroligt mycket. 
För även om man ser jättebra ut har stora bröst, långt tjockt hår, big booty, smal mage och perfekta ben, så kan man ändå må dåligt. Man ser aldrig på utsidan hur någon mår. Man kan vara hur snäll och glad som helst i skolan, men gråta sig till söms varje kväll. Det är skalet alla vi har på oss som täcker allt vi har inomhus. Det täcker alla våra sår, alla problem vi har, allt hat, svartsjuka och tankar. Inget ser vi igenom, ingen vet hur någon tänker eller känner.
Jag tycker man ska tänka på det, att inte döma personer som man inte känner. Förut dömde jag personer hela tiden, tänkte dåliga saker om folk som jag hade hört. Men nu på två år har jag verkligen lärt mig att det inte funkar så.
För vid flera tillfällen så har det jag tänkt stämt tvärtom. De jag tänkt dåligt om har varit hur bra och trevliga som helst, och jag är så glad över att jag  släppt det. För man kommer ingenstans i livet om man ska döma folk man inte känner, de kanske tänker lika om mig. Jag ångrar mig att jag tänkt så men är så glad att jag inte tänker så längre. 
 

 
 
 
 

STOCKHOLM

Igår var vi i Stockholm med all B,C min klass och F. Det var jättekul, alarmet stod på fyra och jag sov i bara fyra timmar. När vi kom fram gick vi en stadsorientering i gamla stan. Tur att vi hade Sofia i våran grupp, hon hade bäst lokalsinne.
När vi kom tillbaka till alla andra fick vi vänta en stund sedan fick vi komma in på riksdagen och gå rundvandringen. 
Det var inte så kul som jag trodde där inne, det var verkligen inte det bästa på den dagen. Sedan samlades alla klasser och så gick vi ner till båthamnen och åkte färja över till djurgården. Haha inte bästa stället om man är AIK:are.
Sedan samlades vi och gick till skansen. Först skulle vi äta mackor, sedan skulle vi gå in på skansen. Det ända problemet var att det var så otroligt kallt överallt, det blåste jättemycket och jag hade fel kläder. Jag hade ett linne och en tunn jacka. Men det var jättekul inne på skansen, vi gick och kollade på djur och sedan massa gamla hus. Inte många hus dock men mest djur. Jag tvekade först att betala in mig till akvariet men det var verkligen värt pengarna!
Jag har tagit massa bilder därifrån, det var riktigt coolt.
Älskar att kolla på djur det är så kul! 
Igår kväll  sov jag hos Jossan och det var mysigt som vanligt!
Imorse hade jag och jossan deeptalk, inte bråk utan vi pratade bara djupt. Det är det underbaraste som finns, att bara sitta och snacka djupt. 
Nu är jag hemma och ska skriva klart hemkunskapen som ska in idag.. Men jag kommer hinna men det är så tråkigt haha. Sen ska jag nog spela piano, det är befriande att sitta och spela piano.
 
 http://hannaoleenius.blogg.se/
 
 
 

SVAR - ASK

Jag heter olenius på ask. :-) fråga gärna, det är överdrivet kul haha!


TITANIC

Igår var jag, Anton, Hanna och mamma på Grängesbergs marknad. Jag köpte två väskor för 150:-. I efterhand kanske det känns en aning slösigt, men jag är ändå nöjd. På kvällen sov jag hos Anton. Jag vet att vi sover över hela tiden, men jag kan inte motstå honom. 
Vi såg Titanic. Jag måste bara säga att det är verkligen den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv! Den är så otroligt bra, jag började gråta till startmusiken. Den är så vacker och sorglig. 
I slutet så var det värst, usch vad jag blev att gråta då. Sen kramade Anton om mig, och jag märkte att han också grät. Vi tänkte om det skulle varit oss. 
Jag är så glad att jag har honom, min egna Jack Dawson❤️ 



DÅLIG UPPDATERING

Förlåt hörni för att jag har haft så dåligt bloggande på senaste tiden! Jag har haft annat för mig helt enkelt. 
Anton har iallafall sovit hos mig och nu har han åkt hem för att hämta sin iphoneladdare. Senare idag ska vi åka till Grängesbergs marknad. För er som inte visste så är jag uppvuxen där och har bott där i fem år. Jag har vid flera tillfällen undret hur mitt liv skulle se ut om jag inte flyttat till Ludvika. Jag skulle inte haft Anton, skulle inte kännt nån här typ, skulle inte gått i 9 D, skulle inte haft min soulmate Alicia, skulle inte träffat jossan. Alltså jag är så glad att vi flyttade hit. 



SVAR

Åh tack så himla mycket Frida, det är du och Erik också! Tror att ni firar era månader samma dag som mig och Anton, kanske till och med samma årsdag? 12:e mars? Kram!❤ 

Tack mamma för ditt stöd, älskar dig så mycket! Och du har rätt med allt det där, tror min svartsjuka är lite tillfällig just nu. Fast den har redan försvunnit väldigt mycket. 





MINA ARMAR HÄNGER INTE MED

Idag på spanskan blev mina armar helt borta. Det kändes inte som att dom hade kontakt med resten av min kropp. Jag hade ont i huvudet också så först fick jag oroliga tankar om att jag skulle hade stroke. Men sen fick jag en ipren av Maja och då blev allt mycket bättre. Idag efter skolan hängde jag med Anton & Johnny till Haffas, dom skulle praoa där så jag följde med.Egentligen skulle jag praoat med dom, men jag tycker verkligen inte om haffas. Alltså det är så tråkigt där och människor jag aldrig sett är där, det är folk som jag inte hänger med. Så nej, jag får praoa med mamma istället. Nu ska jag ner och kolla på idol med mi madre y mi hermana. love u guys, tack för att ni läser min blogg och kommenterar.Det värmer mitt 14 åriga teaterhjärta. "Puss på er då små älsklingar god jul", från greveholm. Älskar mysteriet på greveholm. Kan typ alla repliker. Världens bästa julkalender. Vet att jag har stavat fel på that's, men nu orkar jag inte ändra.. 

UTAN MUTTERN FUNGERAR INTE MASKINEN

 

RITAR SÅ FULT

Försökte göra en skiss på Rihanna men usch vad ful den blev, alltså inte ens lik.
Visst blev den ful? Önskar jag kunde rita bra..
 
 
Visst är det irriterande när folk gör sådär? Erkänn ni trodde det var jag som skrivit sådär först? Eller kanske inte, ni tänker säkert att inte jag kan rita sådär bra. Och ni har rätt för det kan jag inte. Men den där teckningen är helt otroligt vacker och lik Rihanna. Den kommer från walfridsson.devote.se, måste skriva var jag hittade den så jag inte får nån anmälan av plagiat. Blir så himla irriterad på folk som vet att dom kan någonting och sedan säger att dom suger på det eller är jätte dåliga på något sätt. Blir så frustrerad.
Samma som om han här skulle säga, "Nej alltså jag har inga muskler, nej men sluta jag har inga muskler. Jag är inte stark alls". -.- Får bara damp och irritationer på sånt. Usch.
 
Detta är ju exakt samma sak som när man är med en smal person med stora bröst, snygg kropp och otroligt fin. Och så säger hon, "ÅH jag är så himla ful, är så tjock och har as små bröst. Och så står man där bredvid med en utputande mage, bröst som går inåt och ett fuckface: Men asså nej du är AAAAAAAASFIN. Egentligen ska man bara vara tyst och titta på dom när folk säger sådär. För det enda dom vill är att man ska säga: Nej men ritar visst fint, eller nej du är visst stark, eller nej du är jättefin och är smal och har stora bröst.
Grejen är att jag gör exakt sådär som jag säger att man egentligen inte ska göra. Alltså säger sådär MEN NEEEJ DU ÄR JÄTTEFIN! Men vad ska man göra? Blir nog lite awkward om man inte säger så, men så gör man väl bara till folk man inte känner antar jag. 
 
 
 

KUPOLEN

Idag vaknade jag vid nio och Anton 11. Vi åkte nästan direkt till kupolen, i kupolen åt vi mat med mamma och pappa. Tänkte köpa en as snygg vinröd tröja vilket jag ångrar att jag inte köpte. Men jag köpte ett par otroligt snygga militärtrosor. Vi ska ju åka till Stockholm om drygt 2 veckor med skolan, då kommer jag vilja ha pengar kvar. Ska bli riktigt kul, min klass ska åka med B, C, & F. Nu sitter jag hemma hos Anton och ska sova här inatt. Kollar på AIK match  med Anton, Stefan, Johan å Alfred. Det är så härlig stämning hör i sörvik när det är AIK match! 


MINA ÄLSKLINGAR❤








LÄXOR

Nu ska jag göra läxor, det här inlägget liknar det från min gamla blogg. Men jag ska iallafall göra det. Jag ska verkligen ta vara på skolan nu, det är svårt för mig att konsternera mig på skolan när det finns massa andra roligare saker i vardagen som frestar. Mitt största problem i det ämnet är Anton. Det är så frestande att vara med honom så jag glömmer bort skolan och gör uppgifterna sista kvällen istället.. 
Måste bli en ändring på det. Något som är riktigt mysigt är att sitta inne en kall kväll med en kopp te och skriva! Åh det är så mysigt!! 



SVARTSJUKA

Blir svartsjuk hela tiden bokstavligen, och jag hatar det! Det händer varje dag någon gång, ibland är det så man kan börja gråta och ibland är det så jag blir as förbannad och ibland bara lite smått.
Det stör mig nåt så fruktansvärt, det förstör verkligen för mig hela tiden. Det är så lätt att säga "du ska inte vara så svartsjuk kajsa" Men jag försöker hela tiden och gör mitt bästa men det är verkligen det svåraste jag vet. Det är så jävla lätt att säga när man inte är en svartsjuk person själv. 
Det man ska göra då är att tänka vad som kommer hända? Jo inget sånt iallafall, man måste lita på varandra. 
Det är det som är det viktigaste. Jag vet ju att han inte gör något, men det är en konstig känsla som kommer upp. Hatar den.
 

ETT OCH ETT HALVT ÅR❤

Idag har jag och Anton varit tillsammans i 18 månader alltså ett och ett halvt år. 
Det har varit den bästa tiden i mitt liv, den är oslagbar. Vi bråkar och tjafsar men ändå har vi en sån bra relation med varandra. Kan verkligen lita på honom och berätta allt för honom, han är som en tvillingbror för mig. Älskar honom så mycket! Vi gick upp tillsammans till Lekomberg och satt där och myste med varandra. Sedan gjorde Anton upp en eld som han alltid gör och så satte vi oss runt den. 





Sex..


FÅ BORT MIN "MAGE"

Hatar allt överblivet fett på min kropp, utom på rumpan och brösten även om jag inte har mer än nåt gram på brösten. Men jag vill verkligen få en fastare mage, blir så himla irriterad när jag sitter ner och min mage valkar sig. 
Vet att det blir så på alla, men på mig blir det mycket större valkar. Jag vill inte behöva dra in magen när jag ska sitta ner. Och inte skämmas över "bikinikroppen". Men jag vill ju så mycket men jag orkar inte.. Har för lite motivation och massa saker. 




SKOLFOTO

Skolfotot gick väldigt snabbt idag, men fet gick ändå bra! Nästan alla tjejer hade slips, det var en riktigt kul grej tycket jag. Det gjorde allt lite mer speciellt, beroende på att det är sista året på kyrk.. Usch tycker det är så synd! 
Idag när jag kom hem har bara varit skit! Usch detta var en av dom hemskaste eftermiddagarna på jävligt länge! 
Men nu mår jag jättebra! Han är så söt så man kan slå sönder något, visst är han?





usch

Måste verkligen ut och rensa tankarna, det är så skönt att gå på kvällen. Känner verkligen att jag behöver det nu.

SKOLFOTO

Idag är det skolfoto, vi har det efter lunch. Alltså jag har ingen aning vad jag ska ha på mig men jag ska nog ha något hyfsat neutralt.
Hoppas det blir bra iallafall!
Det ska bli kul att få veta vilka som går i sjuan, alltså jag vet bara dom från kyrk och nån till. Jag hinner aldrig identifiera nån direkt, det ska bli kul! Det är alltid lika kul att se skolfotot!


SVAR

Tänkte också på det men då kände jag också skuld. Kändes verkligen som att jag bitchblicka dig, men det brukar ju bli sådär ibland när man bara kollar snabbt och är koncentrerad på annat. Men ha inget dåligt samvete, jag förstår att det inte var planerat! Du är ju så himla snäll hela tiden! Kraaaam! :)


VAD JAG STÖR MIG PÅ

Jag stör mig så in i helvete på folk som tror dom är äldre/ ýngre än sin verkliga ålder.
Obesvera nu att det är skillnad på att känna sig äldre och mognare eller yngre och barnsligare än att verkligen TRO att man är det.
Alltså ni kanske har sett små ungar som har blogg. Det jag stör mig på är när typ nio-åringar köper smink och hollister, victorias secret och massa. Har iphone och massa. Usch det är så synd och så otroligt löjligt att dom håller på så. När jag var nio lekte jag med barbie och emd gosedjur, sprang runt och busade. Inte höll på med blogg och sånt. 
Jag har inget emot barnen uutan vad dom GÖR, det är det jag får kli på.
Samma fast tvärtom med vuxna som tror dom är yngre. Fast det är ännu värre med barn som tror dom är äldre.
Åh..
Kollar i mitt gamla album från ett år sedan, åh då jag och Anton var "bara vänner"
Den tiden var underbar!
 

HÖSTEN

Hösten är så underbar, fast den samtidigt kan vara riktigt tråkig för många.
"Inge mer sol eller bad utan bara regn kyla och blåst.."
Men det är så fruktansvärt mysigt, jag älskar verkigen när löven faller från träden och samlas i stora högar som man kan hoppa i och ta bilder med. När alla löven är röda, gula och orangea. Det är så vackert så man svimmar.
Om några veckor ska jag och min kära familj troligen åka till Gävle. Där finns en otroligt fin park med massa fina träd, en å och en vit bro. Det är som ett paradis. Det är så vackert, jag ska dit när löven har fallit och ta massor med fina bilder. 
Jag älskar att sitta inne i höstkylan med en kopp te och bara mysa, eller bara få bli omfamnad under ett varmt täcke av Anton när man varit ute på en kall och skön kvällpromenad. Det finns så mycket jag kan skriva om hösten, jag älskar den verkligen! Det och vintern är verkligen den finaste årstiden att fota på, våren är också fin att fota på.
Men höstmodet är ju helt magiskt snyggt! Tänk er att par svarta superflex med high waistt, en vinröd tröja, ett guldigt stort armband och svarta kängor med nitar, en svartsjal och en svart mössa. Det är verkligen exakt som den där emojisilisen med hjärtögon, haha kan ju inte göra den härtyvärr men det är exakt så. Ska köpa allt som behövs för att få den outfiten, så snyggt!
Hoppas ni får en mysig höst med den ni älskar och verkligen får gosa in er i en killes hals som luktar killparfym. Det är det mysigaste som finns, att ligga mot varandra med kroppsvärme och lukta på killens doft. 
 

SVAR

Hehe det där var en märklig fråga.
Varför skulle just Anton ha något emot det? Det är faktiskt som Anton själv säger, "Jag är ingen jävla hitler som styr och ställer allt".
Tror ni Anton ringer och säger såhär till mig?,
"Nu jävlar tar du bort bilden på dig på tågrälsen, folk kan ju tro att du är självmordsbenägen!!"
För det första ser jag glad ut på bilden, och om jag skulle ta livet av mig skulle jag inte va glad. För det andra skulle jag aldrig ta livet av mig för jag vågar inte, vill inte och finns verkligen INGEN anledning att göra det. Jag mår hur bra som helst! För de tredje är det spåret jag står på avstängt sedan en jävligt lång tid så inget skulle kunna hända.
Haha söt kommentar :*


TOBAK

Alltså man kan säga att jag ändrat uppfattning väldigt mycket på både alkohol och tobak.
Förut var jag helt besatt i att båda sakerna var HELT FEL. Och att alla som gjorde det var tappade bakom vagnar.
Men nu har det istället blivit en form av vardag, nästan alla dricker på fester, och majoriteten har testat allt det där. Men bara för att ANDRA gör det, och väljer att göra det så behöver inte dom vara nötkärnor nån av dom!
Och bara för att jag INTE gör det är inte jag en jätteduktig scout som alla ser upp till. Om man dricker eller inte spelar ingen roll, om man röker eller inte spelar heller ingen roll. Bara man mår bra i det så är det fortfarande ens egna val. Jag kan inte tro att jag ska kunna förändra världen bara för att jag inte gör nåt av det, och det vill jag heller inte göra för jag är rädd för skuldkänslor och har heller ingen lust av nåt av det.
Men jag säger inte att nåt av det är BRA, för det vet vi alla att inget av det är. Men jag har inte nåt emot folk som röker osv, kanske mer själva tobaken isåfall. Bara en liten pinne med 479954 olika massa skit!


OBESVARADE KÄNSLOR

Det värsta jag vet, och det är säkert inte bara jag som hatar det, men det är obesvarade känslor.
Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande förutom Anton, men jag har vid ett tillfälle till varit kär. 
Jag kommer så väl ihåg att jag skrev till honom vid ett tillfälle då jag verkligen kände att det började gå neråt.. Det kändes inte som han gillade mig längre. Men då skrev jag försäkerhetsskull att han var den finaste killen jag visste, men tillbaka fick jag ett "okej".. 
Jag dog nästan, jag blev så krossad och ledsen så jag visste inte vad jag skulle göra.. 
Alicia fanns där hela vägen och jag är så glad över det, om hon inte skulle varit där skulle jag aldrig klarat mig igenom det. 
Jag var så ledsen en lång period, jag var också väldigt svartsjuk när andra höll på med den killen och var med honom osv.
Men sedan så träffade jag Anton. Det var på en teater i skolan. Vi satt i en stor cirkel i gamla musiksalen på kyrk. Då möttes våra blickar, sedan log jag mot honom. Har aldrig fått ett sådant vackert leende mot mig tidigare. Det var så varmt och man såg verkligen en mening med det. Senare på kvällen fick jag ett "hej". omg jag blev så glad så jag hoppade runt i mitt rum, bet i kuddar och skrek och härjade. Jag var så kär i honom så det var helt sinnessjukt. Och det är jag än idag, lika kär nu som då. Älskade Anton.
Som tur är så har jag fått mina känslor besvarade av världens bästa pojkvän, på torsdag firar vi ett och ett halvt år tillsammans. 
Det jag vill säga till er som upplever detta nu eller kommer göra det eller har gjort det osv är att livet inte alltid ser ut som man vill att det ska se ut just då. 
När man är sådär kär i någon man är osäker på om den känner lika, då fantiserar man verkligen om den personer hela tiden, drömmer om honom och allt!
Men någon dag kommer den där killen du väntat på, den perfekta killen du verkligen är kär i . Så om han inte är här än, då kommer han. Kom ihåg att det finns någon för alla, det finns någon som tycker om precis just som DU är!
 
 

JOSEFINE & KAJSA

 

SVAR

Jag heter olenius på ask, alla som vill är välkomna dit och fråga vad som helst! Blir överväldigad när jag får frågor där, skojar inte. Fråga som anonym eller med namn, spela rulle :)


SVAR

Det är dvärghermeliner, både Dina och Mysan var/är dvärghermeliner. Nästa vecka öppnar ungarna ögonen, och då kan dom också höra. Det ska bli jättemysigt!
Kram! :)


FRÅGA PLZ

Snälla ni, alla som läser detta. Fråga mig på ask, ni är ju ändå anonyma så ni kan skriva vad som helst! Vad jag än tycker, skulle bli redigt glad, älskar när det kommer många frågor. Skriv vad som helst snälla, har så tråkigt! Ni som gör det är extra bäst! Kram!!


SVAR

Fick en fråga om jag skulle sälja ungarna, och det vet jag inte än. Det är bara två stycken, och jag tror att det är två killar. Antingen tar jag och Tintin en varsin, eller så behåller jag båda eller så behåller jag en och säljer en. Jag vet inte än :)