Världens bästa Josefine

Tack älskade Josefine!


Nja

Tack för upplysningen, men du har fel. Jag är övertygad om att Anton aldrig skulle göra så mot mig, då känner du verkligen inte honom. Han är genomgod och går verkligen att lita på! Jag vet att det inte var han, frågade honom också så nej.


Världens bästa födelsedag!

Det gick prima att dansa för klassen, det var super kul också! Sedan var det musik, lite wierd men kul! Jag och Bianca sjöng och jag spelade. Fick sång på både musiken och i matsalen. Det var skit bäst! Tack till alla som gjorde min dag till den bästa.


14

Kungligt, äntligen 14 år. Tårta och choklad till frukost!


Hemma

Nu ska jag leta ut danskläder till imorgon, så taggad till dans!


Done!

Åh va skönt! Nu är jag äntligen klar med alla prov, imorgon kommer bli världens bästa dag. 14, dans, teater, fika, mys.
Följde med Anton hem idag. Vi har ätit mellis och snart ska vi väl ta en prommis.


Godnatt

Nu lägger jag mig och ber för att proven går bra. Amen


Anton

Anton följde med mig hem fast jag skulle plugga, till middag lagade jag maten och ikväll ska jag gå igenom industriella revolutionen.


Bus❤


Äntligen

Nu är jag äntligen klar med no'n. Efter allt hårt arbete. Efter jag var klar kom Anton hit och va med mig.


Jag är tillsammans med Anton ja

Svar till dig.
Ja jag är tillsammans med Anton, vi tog en paus och nu är vi tillsammans igen. Han har ingen annan, utan vi har varann. Hoppas du Inte tänker ta han ifrån mig;) kramar!


Outfit

Ber för en bra dag.


Dålig uppdatering

Igår var Kicki, Lisa, mormor och morfar här. Jag fick ett par svarta jeans, två stickade tröjor och ett presentkort på kupolen. Sov hos Alicia från igår, jätte mysigt! Vi åt etna mat :D Imorse gick jag på gudstjänst och sen skrev jag klart hemkunskapen. Blir plugg hela veckan fram till torsdag ^^

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50b28ec49606ee2e058f120e.jpg" class="image">


.


Lördag

Idag kommer mormor, morfar, mammas kompis och hennes dotter till oss för vi ska fira mig ^^
Fyller år om 5 dagar :D


Friday

Idag är det Kajsa lahtis födelsedag!
Vill bara säga grattis till dig underbara syster. Du har alltid varit min Kajsa halva, världens bästa! Hoppas du får en toppen födelsedag som 14 åring!
Love you!


Thai lunch

Minna hängde med mig och Bianca till thai idag klockan 1. Vi åt lunch och efterrätt. Vi hade jätte trevligt med mycket prat. Sedan gick jag på teater, följde med mami och handlade och sen pluggade jag lite.


Kväll

Kom hem från Anton för en timme sen ungefär. Imorgon är vi lediga och då ska jag sova ut som bara den! Hoppas bara att jag kan, sen ska jag luncha med Bianca på coco thai. Ska bli trevligt, har saknat henne!


ONSDAG

Just nu är jag med Anton, först gick vi hem till mig och åt mellis sen åkte vi till honom. Plugg när jag kommet hem, och imorgon väntas lunch Med Bianca.


Kajsa

Idag efter skolan hängde jag med Kajsa hem, vi åt mellis, snackade och va på datorn ett tag. Var helt sjukt längesen! Super kul! Nu vill jag bara sova, är så himla trött. Imorgon ska jag och Anton fixa gym intyg hos skolsyster.


Outfit

Detta var min outfit idag

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50abb2399606ee704ded2526.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50abb2399606ee704ded2526.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50abb2399606ee704ded2526.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50abb2399606ee704ded2526.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50abeb3dddf2b35ffb000c57.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50abeb3dddf2b35ffb000c57.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50abeb489606ee7054232529.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50abeb4b9606ee7051e622f3.jpg" class="image">


Anton❤


Godnatt

Är rätt trött nu, är äntligen klar med svenskan, har pluggat lite so också. Skoldagen har varit helt okej, kan inte beskriva lyckan när man har så har vänner man har! Ni är underbara, ni är mitt allt jag är absolut Inget utan er! Efter skolan gick vi på konfa. Sedan tog jag sällskap med Bianca och Alicia. vi stannade vid platsen där den unga killen hittades avliden. Jag önskar dig all lycka i himlen, vila i frid! Jag är så glad att jag har det som jag har det precis nu! Och Något av det bästa jag vet är när jag får tillbaka kontakten med någon jag förlorat den med tidigare. Obeskrivligt! Imorgon ska jag va med Kajsa på eftermiddagen, riktigt längesen! Sedan efter det hem och plugga igen. Godnatt kära läsare.


Plugg

Sitter och pluggar just nu, skriver klart svenskan. Sedan ska jag plugga lite SO och kolla så alla uppgifter är klara.


Last year

Förra året exakt den här tiden var så speciell, nästan allt är tvärtom nu från då. Nu ska jag fixa mig och leta upp kläder.


Godnatt

Nu ska jag sova, har höga förväntningar för morgondagen. Jag kommer göra den till en bra dag!


Min dag

Imorse gick jag på gudstjänst. Sedan träffade jag Anton och va med honom tills nu på kvällen. Vi bakade en tårta, usch den blev inte god! Sen han åkte har jag pluggat. Snart börjar solsidan, kvällens höjdpunkt. Sedan ska jag duscha, leta kläder tills imorgon och sova. Är riktigt taggad tills imorgon haha, vetinte varför


Godmorgon

Idag ska jag plugga och träffa Anton lite senare. Ska också gå på gudstjänst vid elva. Åh en sak jag stör ihjäl mig på är att jag inte kommer in på studi längre. Det är en plugg sida typ, as bra! Men det dampar :(
Älskar dig världens bästa mamma!


Haha

Fan va fail! Kolla mitt förra inlägg!
Nu ska jag vara nyttig...
Jo jävlar, samma dag
Jag är hopplös


Kvällsmåls


Nyttig

Nu ska jag försöka mig på IGEN att vara nyttig. Men tillslut är det värt det, jag vill ha min dröm kropp och jag vet att jag kan få den om jag bara vill. Alla kan om man bara vill, visst vissa kanske vill vara sig själva osv men jag blir ingen annan person bara för att jag är nöjd med mig själv. Jag mår så himla bra när jag är nöjd med mig själv och min kropp.


Vaken-.

Vaknade för en stund sen, idag ska jag va med Anton och plugga. Ska verkligen sätta det där provet! Åh va jag ska kunna ALLT! Det är så kul att göra ett prov när man kan det, btw måste jag bara säga att just nu är mitt liv perfekt! Jag mår in i helvete bra!


Hemma

Hatar blogg.se ! Men kvällen var super iallafall! Här är bilder därifrån!


Tjejkväll

Ikväll ska jag och Alicia träffa Minna och Bianca hemma hos Bianca på en tjejmiddag. Ska bli jätte mysigt! Vi ska äta pizza och se x factor.


Sängen

Nu har jag duschat, rakat benen och smort in mina ben med fake bränna. Hällre det än krita iallafall. Godnatt på er bästa läsare'


Dagen

Världens bästa dag! 
Den här dagen har varit himla bra, den bästa på sjukt länge.
Det bästa idag var idrotten, jag är så nöjd över mig själv nu. Jag gjorde ett mål på fotbollen :D
Känner mig så himla glad och duktig, idag kunde jag verkligen bevisa att jag också kan och att jag också är bra. I början gick det liksom dåligt, men om man bestämmer sig för att det ska gå bra så gör det det! Kommer köra på samma instälning imorgon och hoppas på samma konsekvenser. Efter skolan följde Anton med mig hem igen, vi hade ingen spanska så vi gick hem och åt mellis. Sedan gick jag på teater, det är faktiskt jävligt kul ibland! När jag kom hem åt jag vardagslyx middag-pannkaka.^^ Nu har jag gjort klart SO läxan på studi.se
Den här gången ska jag bara kötta mig fram till A, jag ska fan fixa det! Jag vet att jag kan.
 

massa gamla bilder<3
 


Anton

Nu är jag med världens bästa Anton, han följde med mig hem och vi gjorde ett riktigt mellanmål! Skriver mer om dagen senare.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50a3ddb0e087c368a7aa4684.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50a3ddb0ddf2b31d13001640.jpg" class="image">


Vaken

Gick och la mig redan halv nio igår, var riktigt skönt! Hoppas på en till bra dag!


Time Spuare - New York

Vill tillbaka! Älskar verkligen New york! Världens underbaraste plats!
-inspiration, redigarat


Afte

Afte hette mina blåsor, tack och liv att det inte var mun herpes! Idag har varit en toppen dag! Har kommit närmare en person jag tappat.. Jag och Alicia skriver en uppsats om time square. Himla kul att jobba med New york när jag har varit där^^ Efter skolan följde jag med Josefine hem, vi åt mellis kollade på en film och bakade.


I'm a wannabe

Japp nu får ni stå ut med att jag är ett wannabe. Såg den här på instagram som ni ser, funderar på om jag ska göra nån sån där grej på bloggen?


Dagen

Idag har dagen vart helt okej, efter skolan gick vi på konfirmationen sedan ringde jag Anton och han kom in och va med mig fram tills nu då han tog bussen hem. Kan tala om för er att mina blåsor inte är vanliga blåsor utan det är ett virus som heter herpes.. Inte kul! Det gör ont så in i helvete, kan knappt äta. Vi köpte en salva mot dom, hoppas den hjälper! Vill bara bli av med det!


Folk skrattar åt mig.^^

Haha fyfan va fult, bilden är från 6an... Fattar inte varför jag la upp den egentligen.. Fast om jag tar bort den kommer jag bara bevisa att jag inte är stark. Så jävla fail, jag är inte ledsen om ni undrar eller nåt. Bara skrattretande..


Svar

Hej! Jag vet att du är samma person som kommenterar alla sånna här frågor om mitt "privata" eller vad man ska säga? Varför skulle jag ens skriva om jag och Alicia bråkar här? Det reder jag ut irl isåfall. Och nej det har vi inte, skriv namn nästa gång....


Svarar på alla special kommentarer imorgon.


Godnatt

Jag och Alicia har sett filmen LOL på kvällen, så sjukt jävla bra film! Imorgon ska vi upp till kyrkan-.- sen är deg farsdag också. Godnatt


Äckel blåsor

Har typ 1000 blåsor i munnen, så himla obehagligt när det är så många. Usch värsta känslan! Jag har redigerat på instagram, inte lagt upp där om ni undrar!


Josefine

Har varit med Josefine idag, vi kollade bandy och åt kaker. Snart kommer Alicia och sover här. Dagen med Josefine har varit toppen!


Min dag

Idag vaknade jag hos Alicia, jag sov hos henne inatt. Idag ska jag va med Josefine, har saknat henne! Sedan sover Alicia hos mig ikväll.


Etna

Toppen kväll med favoriterna. Ikväll åt jag etnamat med Alicia och Anton. Det va jätte trevligt, ikväll sover jag över hos Alicia. Kan avslöja att vi är tillsammans igen^^


Outfit

Jeans- denim design
Korströja- ginatricot
Skor - skohuset ^^

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_509ca7a6e087c33434094dab.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_509ca7a6e087c33434094dab.jpg" class="image">


Facelook

Kolla här. Stör mig på folk som gör sånna där fake smile, fy fan va fult det är! Haha så töntigt


Nu säger jag godnatt

Godnatt mina tåliga läsare !
Förlåt för min dåliga uppdatering' ska verkligen bättra mig'


Nov. 08, 2012

Dalamusik är den finaste musiken i hela världen! Älskar det, är uppvuxen med det. Jag förblir en redig dalkulla. Står för detta, älskar Kalle Moraeus ❤


LADY GAGA

Kolla på lady gaga, hon har varit så sjukt fin och det har jag alltid tyckt! När jag var liten ville jag se ut som henne. Men nu har hon förstört sig själv, hon har gått upp i vikt och ser ju drogad ut. Vikten spelar ingen roll egentligen fast man vill nog ha en fin kropp som Hollywood kändis.


Dålig uppdatering

Lovar ska bli bättre på att uppdatera! Har haft en bra dag i skolan, Minna var tillbaka och vi började klippa ihop dans mixen. Så himla skönt att det är sista dagen på veckan innan helgen!


Obama

Himla bra att Obama vann! Han är kung' har äntligen gjort klart min engelska uppsats! Så skönt, nu kan jag pusta ut. Anton kommer snart och äter här :D


Känner såhär

Alla Facebook statusar.. så trött på dom flesta av dom. Till exempel som "gilla så skriver jag i chatten, ditt utseende i skala, 3 ord eller kram irl. Alltså seriöst!? För det första, vem går fram helt random och kramar någon man ENDAST har kontakt med via Facebook och kramar? Löjligt att skriva när man inte ens gör det.. Samma med att skriva om en i chatten.. Då tänker jag såhär, ska du inte skriva om mitt utseende kan du ge fan i och skriva. Tänk er själva hur det känns att få "snäll :)" i chatten? Vadå är jag ful eller? Haha blir trött på det där, fick ett sånt meddelande på Facebook här om dagen.. Blir upprörd.


Outfit

Alltså jävla damp blogg! Jag hatar när blogg appen dampar, skulle ha lagt upp ett inlägg imorse men nej. Idag hade vi bryt dag iallafall, tjatigt men iallafall följde jag med Anton hem och var där hela eftermiddagen. Vi såg Beck, älskar alla Beck filmer! Och gick en promenad, han gick upp till sörviksskola och skulle fixa PRAO, då gick jag runt på höstpromenad där ute. Så mysigt.


Hemma

Dagen har varit helt okej, jag, Bianca och Alicia fick praoplatser på Stensveden på avd 2. Ska bli super kul! Synd var det att inte Minna och Ronja fick där, hade varit dream.. Efter skolan gick jag, Bianca, Ronja och Alicia till konfirmationen. Det va roligt, gott med mellis! Efter det stod vi och snackade ett tag. Imorgon har vi brytdag och då ska jag va med Anton.


Vaken

Somnade tillslut igår, nu ska jag bestämma kläder, sminka mig, men framförallt orka gå upp ur sängen.


Hatar att inte kunna sova

Nu har jag spelat mobil spel i en halvtimme, kan inte sova.. Men börjar bli trött iallafall så ska försöka nu igen. Ska upp tidigt imorgon, men det ska ändå bli kul på nåt sätt.


Lagg

Hatar när blogg.se laggar! Det gör det 24:7. Ikväll har jag kollat solsidan, målat naglarna och duschat. Ska ändå bli rätt nice med skola imorgon. Då får jag träffa alla mina underbara vänner! Har saknat dom!


Lördag

Sista kvällen på höstlovet, mitt höstlovet har varit super bra! Mycket kul har inträffat. Ska lägga upp bilder på det jag köpte senare, men det var iallafall 2 bhar, ett par trosor och en mascara. 25 dagar kvar..


Önskelista

1 Systemkamera
Det är faktiskt bara det jag önskar mig, jag har hittat en jätte bra på Elgigantens hemsida som jag vill ha. Den har inga recensioner än men jag tror ändå att den är bra om man behandlar den med respekt. Det är en nikon kamera med 24,2 mp, tycker att den verkar super! Önskar mig den så himla mycket! Skulle bli överväldigad om jag fick den!


Sminkning

Blev väckt av Hanna för ungefär en halvtimme, hon ville att jag skulle sminka henne som jag sminkade mig igår. Hon ska vara med i en sån där smink tävling typ, älskar att sminka det är så roligt!


Halloween party

Halloween partyt va jätte kul! Hade en cool sminkning som jag kom på lite random, vu firade och åt mat. Först tejpade jag ner mitt öga fast jag tog bort det sen^^


Godmorgon

Vaknade tio över tio idag, så himla skönt att sova ut! Idag ska jag nog va med Anton en snabbis sen ska jag, mamma och Hanna åka till Falun på halloween grejs. Ska bli jätte kul men har ingen aning om vad jag ska va.

Ser ni felet? Fail..


Perfekt kväll

Kvällen var helt underbar! Josefine och Tintin var också med, vi såg filmen TED och sen gick vi hem till Ronja. Filmen va sjukt bra och det var riktigt mysigt hemma hos Ronja. Älskar er tjejer!


Bio TED

Kvart över fyra ska jag möta Minna och Ronja för vi ska gå på bio, vi ska se TED. Ska bli kul, imorgon ska jag och Hanna och mamma till Falun för våran kompis fyller år. Det är typ halloween maskerad, har inte en aning vad jag ska va.. Min dag har jag ägnat åt att spela piano och ligga i min säng. Har bara lagat mig idag, ska hoppa in i duschen sen och byta kläder från myskläder


Mysfrukost med syster❤

Imorse bakade jag scones och jag och Hanna festar på varsina idag. Härlig frukost på lovet! Scones+mjölk=❤