Gott nytt år!


MITT ÅR

JANUARI 

Jag hade precis mist en kille som betydde mycket för mig, jag kom aldrig över honom och tänkte på honom hela tiden, Jag gjorde allt för att få honom igen, jag plockade ögonbrynen, köpte större bh, sminkade mig mer men inget hjälpte. Jag var insnöad i mina egna tankar och allt kretsade kring uppmärksamhet av honom.
 

FEBRUARI
'
 Februari är ganska likt Januari, jag avr fortfarande insnöad på all skit jag varit med om. Jag pratade inte med killen jag gillade, men tillslut började han prata med mig igen. Jag började tro på allt igen, och inbillade mig att han gillade mig igen. Jag trodde för mycket och min svartsjuka var enorm när han kollade på andra tjejer.
 
Men sedan förändrades ALLT, jag blev kär på nytt. Vi såg en teater i skolan. Jag satt mitt emot en underbar kille, och tillslut mötte våra blickar varandra. Jag log mot honom och han log tillbaka. Jag hade blivit kär i Anton.
 
 
MARS
 
 På sportlovet började jag och Anton skriva på riktigt. Den 12:e mars hände det jag aldrig trott skulle hända. Men det hände, jag hade fått en pojkvän. För första gången i mitt liv hade jag ett seriöst förhållande. Andra dagen i skolan hörde jag 100 personer som grattulerade mig och kommenterade. Det jag kommer ihåg mest var "Ska du inte gå till din pojkvän?" Jag var så blyg och feg då, så fort jag såg Anton ville jag bara springa därifrån och gömma mig. Första kyssen kommer jag ihåg så väl.. Ingen av mig eller Anton hade kysst någon på riktigt förut. Vi började med att krama varandra, alla stod runt oss och ropade att vi skulle pussa varandra. Tillslut gjorde vi det, snett och på 0,1 sekunder var den klar. 
 

APRIL
Jg fick min Iphone, och det var påskmix. Allt förändrades i månaden April. Killar i 9an ropade "snygg rumpa" till mig flera gånger. Jag visste inte hur jag skulle ta det, om jag skulle ta det som något positivt eller negativit. Jag menar det är väl kul att dom la märke till något som dom tyckte var snyggt på mig, men man kan ju också tänka om det är det ända dom tyckte var snyggt med mig.. Men på något sätt kändes det som att det var någon mening med det. Jag fick bättre självförtroende och började gilla min kropp mer. 
 
MAJ
Sommaren började närma sig och jag hade fått bättre kontakt med flera människor. Jag började fylla i mina ögonbryn mycket mer, och gick ner i vikt. Jag hade fått för mig att jag skulle följa min egna stil och började klä mig i ungefär japansk punk. Vi kallade dem här tiden för "crazy time" Allt var bra då, jag tänkte inte på bekymmer eller problem, jag bara levde livet. Jag och Anton cyklade i kull och jag skrapade upp mitt knä. Det tog lång tid för såret att läka, jag har än idag kvar en stor röd "fläck" på knät. Ett stort R.
 
JUNI
Juni var en speciell månad, allt blev kaos i mitt liv med bara mer och mer svartsjuka. Minna åkte till USA, och jag Alicia och Bianca sjöng "Wherever you will go" på skolavslutningen. Sommarlovet hade börjat. 
 
JULI
 
Minna var borta i USA, Alicia var på Grällsta och det var bara jag och Bianca hemma i Ludvika. Vi träffades nästan varje dag, vi åt tillsammans, gick på promenader och badade. Vi gick till vårats ställe i skogen med matsäck. Vi blev också beroende av "mirrors-appen". Jag fick veta massa hemska nyheter som förändrade allt, men månaden var bra ändå. Jag var med Johan och Anton i 3 dagar i streck. Vi åt mat i Norrvik, badade och hade roligt. Ludvika festen varade, då var alla mina kompisar borta så den enda som fanns kvar var Anton. Vi såg Panetoz och drällde runt utan alkohol. Mysan var sjuk och jag blev bara mer och mer orolig för henne, vi åkte till veterinären och Mysan fick medicin. Jag åkte på kryssning till Finland med mamma, Hanna, Kicki och Lisa.
 
AUGUSTI

Nu var det bara några få dagar till vi började skolan igen. Jag och Alicia åkte på kryssning och träffade några grymma killar som vi umgicks med under resan. Den första Augusti inleddes mitt och Alicias godisförbud. Lite senare åkte jag och Alicia till stugan i 3 dygn. Vi hade klassens dag och vi sov över i skolan, det var verkligen något av det bästa jag har gjort! Det hände mycket under den här månaden, det tog slut mellan mig och Anton och världens finaste kanin lämnade jorden. Jag saknar henne så mycket! Efterfesten varade och Loreen kom, jag, Minna, Bianca & Alicia stod längst fram i tid så vi fick platsen.Ungefär en vecka innan skolan började fick jag ett tränings ryck och jag gick ut och sprang och powerwalkade varje dag. Jag gjorde allt för att gå ner i vikt tills vi började igen. Jag åkte till kupolenmed mina bästa vänner och shoppade inför 8an.
I slutet av augusti fick jag min kanin Dina. 
 
 
 
SEPTEMBER

Jag tappade kontakten igen med massor med folk, jag och Anton var hela tiden "som vänner". Men en gång när vi åkte till kupolem tillsammans förändrades allt igen. Vi kysste varandra, sen dess hade vi ett förhållande i smyg kan man säga. Fast alla märkte ju ändå att vi var tillsammans..  Jag och Anton åkte på AIK- Djurgårnde derby på Råsunda. Det var så himla roligt! Det var KM med skolan och jag var med och sprang och kom sist.... Men jag vann brons i kula :D Vi tog också skolfotot.
 
 
OKTOBER
Jag hade teater uppvisning med Tintin och alla andra i min teatergrupp. Det var då jag insåg hur kul det är att spela teater.
 
NOVEMBER

Jag fyllde 14 år och den månaden blev jätte bra. Jag tog tillbaka kontakten med alla jag förlorat med och allt kändes så himla bra!
 
DECEMEBER
 
Jag, Bianca och Alicia praoade på dagiset. Det var roligt, men vi saknade Minna och skolan faktikst. Det var julafton, jag var med Anton jätte mycket och idag är det nyårsafton. 
 
 
 
 
 
Mitt år har varit helt crazy, upp och ner. Men jag är i helhet nöjd med mitt 2012. Jag vill önskar att 2013 blir ett super bra år och att alla önskningr slår in. Mitt nyårslöfte för i år blir att jag ska börja träna och få min drömkropp. Jag  tänker också bli modigare och starkare som person. Jag tänker inte ta emot skit från andra, jag ska inte bry mig om folk snackar skit om mig. Jag är jag och det är inget jag kan ändra på.
Tack för att ni läser min blogg!
 
Gott nytt år på er alla!
 
 

NYÅRSAFTON

Idag är det nyårsafton och sista dagen på 2012. Jag kommer göra ett inlägg om mitt år och hur det har varit strax. Håll utkik;)


Sista natten på året

Inatt blir det faktiskt sista natten på året, eftersom jag kommer vara vaken in på det nya året imorgon.
Sista natten spenderar jag i Sörvik hos Anton. 
 
Filmen som vi såg var helt okej, men den var mest söt. Den ar ganska seg och det hände inte så mycket.
Men klart sevärd. 
 
Jag är så glad över att jag har mina vänner, jag älskar er alla så himla mycket!♥
 

 

BIO

Hej allesammans! 
Jag har sett att min statestik har blivit bättre, tummen upp för det! 
Jag ska snart träffa min saknade Minna, vi ska nog gå en kort promenad eller nåt och bara snacka. Senare ska vi möta upp Alicia och Bianca, så ska vi se på Sune I Grekland. Kommer bli skitkul!
 
Alicia sov här inatt, det var super mysigt eftersom jag har saknat henne så mycket.♥
 
 
 
Här är alla bilder från AIk matchen, fotodagen med Bianca och några på mig och Alicia.
'
 
 
 
 

Förlåt

Hej hörni! Förlåt att jag inte la upp bilderna igår, men Alicia var här och vi såg 17 again. Vi köpte godis på hemmakväll och vi åt upp min b&j. Kommer nog ladda upp bilderna idag, men jag lovar inget.


Bra dag!


Hellu

Har inte haft bra bloggtid alls, beroende på AIK matchen osv. Det var supet kul, AIK vann med 1-0 mot Timrå. Idag har jag varit i kupolen med Anton, Hanna, mamma och Clara. Vi köpte nyårs klänning. Ska strax gå och träffa Bianca, vi ska fota tillsammans. Lägger upp allt ikväll, då kommet Alicia och sover här ❤


AIK

Snart ska vi åka iväg på AIK match, just nu spelar vi nå bil tvspel. Är grymt taggad till matchen, kommer ta mycket kort. Har råkat förstöra en av Antons ljus lyktor :(


Hemma själv

Godmorgon! Idag vaknar jag ensam hemma, ganska skönt faktiskt. Ska ta bussen halv elva från donken till Anton, sen åker vi till Stockholm typ vid 1. Vi kommer hem i natt ungefär 1 halv 2 eller nåt så jag sover där. Har laddat kameran under natten så jag tar med den. Imorgon ska jag ha fotodag med Bianca, kommer bli skit kul!

Saknar dig Josefine❤


En fin tanke, kan rädda liv ❤

Ber för alla barn och ungdomar som behöver mat, vatten och någon som älskar dom❤ Känns bra att skänka 50:- till dom, om man gör något fint för någon, får man något fint tillbaka ❤


Finaste Annalinn❤

Svarar till Annalinn, först vill jag säga tack för den lilla kommentaren. Och jag vill säga detsamma, du är så himla freaky fin! Massor med kramar! ❤


Mycket bra dag

Dagen med Johan och Anton var super, vi kollade på film först, sen gick vi ut på en lång promenad i sörvik och bara snackade. Det är så skönt att jag kan vara helt mig själv med dom! Tack för dagen grabbar, älskar er!❤


Sörvik

Känner att jag har kommit tillbaka till bloggandet igen, känns bra!
Ser ut som att jag är sminkad idag, men nej det är jag faktiskt inte. Det där är mina naturliga ögonbryn, och jag har bara böjt upp ögon fransarna. Jag har också haft pytte lite foundation för jag hade mörka ringar under ögonen. Okej jag har ju lite smink men inte mascara och ögonbrynsfyllning.


Erika❤

Nu är Erik här, det är kul för det va så längesen. Om ungefär en timme ska jag åka ut till Anton och Johan och va med dom. Kommer bli awesome! Kanske bloggar därifrån sen. Kramar!

Älskar rymden, så himla vackert! Någon gång, ska jag upp..


True.


Godmorgon

Yes! Nu kan jag sova längre, det är så himla skönt, jag sover så bra i min nya säng. Nu har jag ny säng och städat rum. Det känns hur bra som helst! Ska ta det rätt chill nu innan jag ska ut till sörvik.

Jag har världens finaste kille!❤


Svar

Åh va coolt, jag ska bara vänja mig lite vid alt detta så kanske jag kan ta lika fina bilder som du. Kramar, och tack för att du kommenterade❤


Godnatt

Ber för en bra dag imorgon, amen❤

Om du vare visste, hur mycket jag vill se dig igen, älskade du!❤


Planer för veckan.

Imorgon - ska jag vara med Johan och Anton ute i sörvik hos Anton. Det ska bli super roligt! Det var så längesen jag träffade Johan, eller det känns som det iallafall..

Fredag- ska jag åka på AIK match med Antons bröder, padre och Anton i Stockholm. AIK - Timrå, kommer bli super kul! Ska ta med mig kameran så bilder kommer komma upp.

Lördag - ska jag träffa min saknade vän Bianca och ha lite fotodag nu när jag också har en systemkamera. kommer bli så kul!

Söndag - ska kanske träffa minna, ber för det, skulle vara så kul! Har verkligen saknat henne!


Svar

Min kamera heter @57, den har 16,1 megapixels, mycket mer vet jag inte om den än ;) men man lär sig mer och mer för varje dag. Tack så mycket, jag blir så glad! Tycker själv att min blogg är så enformig och tråkig, men då är det bra att någon inte tycker det iallafall! ;)


Aww❤

Fick ett meddelande på kik från en tjej i 6an, klippte bort namnet eftersom jag inte lägger upp namn utan tillåtelse. Blir så himla glad och rörd över sånna här små meddelanden! Tack så himla mycket!❤


Kommentarer

Något som jag älskar är kommentarer, såklart älskar jag bäst dom positiva, men det kan vara spännande att få negativa också och få se vad folk tycker. Men när jag får så många fina kommentarer om mitt utseende får jag bättre självförtroende och blir att må bättre. Jag blir så glad, det värmer från varje person! Tack för alla kommentarer! Fortsätt kommentera här på min blogg, om saker ni vill se, stör er på eller tycker om. Anonym eller inte har ingen betydelse, kramar!❤


BILDER

 
 
 

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp hela juldagarna och inte haft bra internet. Idag ska jag iallafall städa mitt rum och fota med min kamera :D Idag ska jag också få en ny säng, eller det är Antons gamla som jag ska få. Den är så himla skön, och nu slipper jag använda min prinsess säng..


Julafton 16:29

Dagen har varit jätte bra, jag har fått en systemkamera! Så nu kommer jag blogga mycket bättre och om varierade saker. Imorgon åker vi hem och jag skulle tro att jag kommer använda min kamera 24/7 nu under lovet. :D

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Godmorgon! Jag och Anton vaknade vid 10, igår kväll såg vi på film och åt godis. Idag ska jag åka till stugan, lägger upp bilder senare från jul. Kan ju Inte blogga, där. Bara kanske.. God jul till er alla!


Anton❤

Sover hos Anton inatt, vi har köpt godis och läsk. Just nu pumpar vi musik och blåser upp luftmadrassen. Idag har jag städat mitt rum, och imorgon åker vi till stugan och på måndag är det julafton. Kommer inte kunna blogga när jag är i stugan, men jag bloggar när jag kommer hem! Om jag inte hinner blogga mer önskar jag er alla en riktigt god jul!


8D❤

Åh jag älskar min klass, sista dagen var skit kul! Kommer sakna alla så in i helvete.. Vi körde doobido, lapp lek och picturnary. Igår innan jag åt middag var jag med Alicia och Anton. Vi snackade, vi snackade verkligen djupt. Världens bästa! Åh vad jag älskar er!

På kväll åt jag middag med tjejerna, det var jätte mysigt! Efteråt, blev vi "jagade" av några killar. Men det visade sig att dom bara ville lämna tillbaka min mobil som jag tappade. De ringde till pappa och lämnade den hemma hos mig när jag var hos Alicia. Riktiga ängel pojkar!

Sov hos Alicia igår, vi åt b&j och snackade och kollade på tv. Nu är jag hemma och ska städa rummet, godisförbudet gick ut idag! Idag blir det godis! Mitt liv är just nu perfekt! Inte bara godiset, utan allt!❤


Jullov

Jag vill ha jullov men samtidigt inte, jag kommer sakna alla så mycket. Är så rädd att tappa kontakten med de jag skaffat med nu. Syftar inte på Alicia, men bilden är så söt❤


Saknar er❤

Sista dagen i skolan innan lovet, vi ska få våra betyg, vi ska leka och fika. Jag älskar min klass så himla mycket! Jag trivs så bra, tack allihopa! I kväll ska jag gå ut och äta med Minna Bianca och Alicia. Äntligen! Känns som det var 100 år sedan, ska bli super roligt! Jag älskar er! ❤


Äkta vänskap ❤


Bitchblick

Blickar kan vara något av det bästa som finns men samtidigt något av det sämsta. En bitchblick kan få en att ändra humör på en sekund, iallafall för mig är det så. Om jag till exempel tycker att något är extrem kul och skrattar as mycket. Så bitchblickar någon mig, då känns allt så konstigt. Man känner sig tom och vill bara försvinna. Man känner sig töntig och pinsam..


Julklappar❤


Alicia

Följde med Alicia idag efter skolan, jag åt en mini paj och nu bloggar jag lite. Dagen har varit väldigt bra, men sorgligt att tiden går så himla fort. Imorgon är det sista dagen på veckan och sista dagen på terminen. "Jordens undergång är också imorgon?" Vilket skämt..

håltimme..

Nu sitter jag hemma och äter macka och dricker varm choklad. Vi hade först idrott på morgonen, sen var vår musik lektion inställd så då gick jag hem. Jag börjar fem i ett sen. Har inte bloggat nå bra på senaste tiden känner jag, jag har liksom inte haft nåt intressant att skriva om. Men jag ska försökaa bättra mig. Igår iallafall kom anton till mig på eftermiddagen. Vi hade glass date med nere i källaren, Hanna var också med. Sen snackade jag och Anton jätte länge om allt möjlgt, det är så skönt att bara snacka ibland. Idag efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske så är jag med Anton igen. Hah jag är med han mer än jag är med mig själv.. Det är så skönt att ha någon där som älskar en för hur jag är och ser ut precis som jag är. Han bryr sig inte om jag har stora bröst eller inte, han älskar mig. Det känns så bra med honom, allt känns så bra med honom. Ingen kan få en bättre kille än den jag har!

Duschad

Åh älskar känslan när man är insmord, ren och ska sova. Laddar om för imorgon, det är då vi ska redovisa engelskan. Ber till Gud för en bra dag❤


Hemma

Fick sluta mycket tidigare idag, det är så himla skönt att vi inte har nå läxor eller nåt nu sista veckan. Den här dagen har varit skit bra! Jag känner verkligen att jag har tagit tillbaka det jag skulle ha tagit tillbaka för länge sedan. På so'n gick klassen en promenad och sedan fick vi klubbor fast jag och Alicia köpte kakor istället eftersom vi har godisförbud. Idag ska jag bara vara hemma och äta och ta det lugnt. Anton kommer senare efter han har gymmat, jag ska förresten snart fixa gymkort men det är lite special med det här med intyg av skolsyster osv.. Men jag ska fixa det. På söndag går mitt godisförbud ut! :D


Rädd, besviken..

Trodde aldrig detta..
Att Home alone killen Mcaulay Culkin skulle droga är nog inget man tror om honom i första taget. Sökte på honom idag eftersom vi såg hans film, först trodde jag att han såg ut så i nån film. Men han ser ut så i verkligheten. Jag är besviken och rädd, att en sådan barn förebild skulle börja droga är sorgligt. Han har verkligen förstört sig själv och sitt utseende..


Hos Anton

Jag och Anton har precis sett klart på min nya favoritfilm "lust och fägring stor". Det är en svensk drama film som handlar om en kille i 15 års åldern som blir kär i sin lärare och ligger med henne tillslut. Massor med tjafs och kärlek, bråk och sorg men en otroligt bra film, dock ganska lång. Den är lite seg i början men sen blir den sjukt bra. Rekomenderar verkligen!


Times square

Jag och Alicia ska visa upp våran Times' square plansch snart. Nervöst.
Efter skolan ska jag va med Anton❤


Vaken

Tror jag ska somna om en timme..


A good life is a life without smoking and alocohol


Toppen dag!

Dagen har varit kanon bra! I slutet av dagen såg vi på ice age 4 på spanskan. Haha, random men den är söt. Efter skolan följde Alicia med mig hem och vi åt mellis och sedan pluggade vi engelska och gjorde klart den tills idag. Har nyss ätit mat och nu ska jag leta kläder tills imorgon sedan ska jag duscha. Kanske ska jag ha lockigt imorgon?

 

 


-.-

Åh hatar när det laggar när det är 1% kvar.. Typical..


Min dag

Jag har varit med Anton hela dagen.
Vi var här på förmiddagen sedan var vi i sörvik på eftermiddagen. Vi var ute i snön med hans bröder och sedan kollade vi film. Vi åt middag tillsammans med syrran och Clara på flamenco. Har aldrig ätit där förut. Ser fram emot imorgon. Godnatt


Anton

Är med Anton nu, vi ska snart äta lunch sen åker vi till sörvik.


Svar

Man suddar på instagram, man trycket på "vattendroppen" och så väljer man hur man vill sudda. :-)


Skitbra dag

Dålig uppdatering idag, ledsen för det. Idag har jag och Alicia bakat julgodis hela dagen, det har varit både roligt och mysigt. Inatt sover Anton här, tror vi ska sätta på en film nu. Godnatt
Haha redigt ful bild..


New body

Nu har mina New body kommit! :D


Skönt att snacka

Snackade med Anton igår i en timme innan jag skulle sova. Älskar att prata i telefon med någon när man har mycket att snacka om. Idag ska jag och Alicia baka julgodis. Det ska bli jätte kul!


Wow


Försov mig

Idag vaknade jag klockan sju, missade julkalendern:( men jag ser den på play sen istället. Ska snart gå vidare, idag ska vi se nån teater. :D


Gamla skolfoton

Har hittat lite gamla skolfoton, inte från alla år men från några.
Haha vissa är ju för söta.. Och andra är mindre söta..


Trött

Jag är verkligen helt slut i kroppen, ska bli så himla skönt å sova!
Idag gjorde jag och Anton nå kul så vi gick å fikade. Det var super mysigt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50ca3a65e087c33d713ae149.jpg" class="image">


Försenad video blogg

Skulle egentligen lagt upp den här ungefär vid lunch, men det laggar som fan så jag lägger upp den nu istället. Men så ni vet gjorde jag den vid lunch..


Min dag - hur jag sminkar mig


Hemma

Den här dagen är lite special. Vi har typ 4 timmars håltimme. Men jag ska iallafall möta upp tjejerna vid 12 och då ska vi ha två danslektioner för två sjuklasser. Kommer bli grymt!


MYSTERIET PÅ GREVEHOLM - GREVENS ÅTERKOMST

Alltså nu ska jag bara säga såhär..
Årets julkalender är så himla bra!! Jag har alltid tyckt att original mysteriet på greveholm kalendern har varit den bästa. Och nu kommer en till, alltså den är så himla bra! Jag sitter som en hök framför teven varje morgon. Tyck att jag är töntig, fast jag bryr mig inte. Julkalendrar är inte töntiga dom är tradition! ❤


LUCIA ❤

Idag är det lucia, det är så vackert. Ska hitta nå fina kläder snart. Vaknade nyas iallafall, ska fixa mig nu bara. Onödigt inlägg..


Ny duschad

Gjorde lika som igår och tände massa ljus nere i vårat "spa" och tog en varm dusch igen. Man lugnar liksom ner kropp och själ och kan tänka.
Imorgon är det lucia ❤


Street Dance

Imorgon är det lucia, då ska vi på eftermiddagen ha street Dance för en sjua. Ska bli riktigt kul!


Anton gästbloggar!

Är med Kajsa nu å det känns jävligt bra nu på 8 månadersdagen!<3


8 månader ❤

Blev inte fika med Carro, det va synd. Men istället firar jag 8 månader med Anton, jag älskar dig! ❤
Den här dagen har varit sjukt bra, 12-12-12. På so lektionen ställde alla sina mobilalarm på 12.12 och alla ringde samtidigt. Älskar verkligen min klass!
Spanska provet gick bra, men vill fortsätta lite imorgon.


Paus i plugget

Älskar när jag känner mig fräsch! Har tagit mig en varm och lång dusch, men massa tända ljus. Jag rakade benen och smorde in dom med min nya kräm.
Har flätat flätor i håret så imorgon ska jag äntligen ha lockigt hår. Imorgon väntas fika med Carro och 8 månaders dag med Anton❤


Bästa dagen


Helt okej

Sprutan gick bättre än jag trodde, samma på provet!
Bra dag!


Spruta :'(

Usch! Jag är lite rädd för att ta sprutan idag, den gör så jävla ont.. Men jag ska och måste ta den! Hellre gör det ont en stund än att jag får livmoderhalscancer.
Nu är jag vaken i tid iallafall, har precis letat ut bilder från New york till skolan. Ska snart hitta mina so papper..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50c6b908ddf2b30f6d0010bf.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50c6b90be087c32b96fdf45b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50c6b926ddf2b30f240010d6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50c6b92f9606ee3d79b1807e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50c6b932e087c32bff7ca136.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50c6b93a9606ee3d72c25cba.jpg" class="image">


Wow

Haft över 60 sidvisningar idag, New record. Haha okej jag har typ inte många läsare men jag blir glad ändå!


Annalinn :-)

Blir så glad av en sån här liten kommi av er, tack Annalinn för att du kommenterar! Snällis!


Random dag

Idag har varken Alicia minna eller Bianca varit i skolan. Så dagen har varit lite special, men vi bakade goda bullar på hemkunskapen osv. Efter skolan åkte jag med Anton hem, imorgon är det vaccination och Alicia kommer iallafall!


Nytt svar på ny fråga


redo för imorgon?

Tänker faktiskt lägga mig nu, ska sova ut tills imorgon. 
Nu har jag iallafall fixat videon, haha mina ögon laggar i början men skitsamma.
 
Kommer säkert göra fler videobloggar nån gång, kanske video svarar på någon kommentar?
Ni bestämmer vad ni vill läsa om. 
Älskar er!
 

Svar på frågestunden


Förlåt

Ikväll gör jag video bloggen, har haft så mycket att göra hela helgen.

Done for the week, ready for weekend

Nu är veckan slut, om jag ska sammanfatta veckan har den varit bra, rolig och livlig. Man blir älskad och känner sig välkomnad. Dom älskar en oavsett kläder, smink eller hår.
Tack för en kanon vecka!
Snart kommer Anton och sedan ikväll kommer Minna, Bianca och Alicia och sover över. Imorgon åker vi till kupolen och julhandlar ❤


Svar på alla frågor?

Imorgon kommer jag göra en video blogg och svara på alla era frågor.

Värdelösa bilder, seriöst?! Alla gillar vad det än är..


Bra dag

Det har varit en bra dag idag på dagiset, känner dock att jag har blivit lite smittad av alla förkylda barn. Åkte buss till Anton för första gången så jag är här nu, får se om det blir buss hem också. Kom ihåg att fråga massa!


förändringar

Har ni tänkt på att vi förändras så himla mycket utan att vi märker det.
Så tycker jag om mig själv iallafall, jag förändras så mycket hela tiden.
Jag har haft olika perioder i mitt liv, kolla förändringen från sjuan
 
4
 
 
 
 Idag
 
 

förändringar

Har ni tänkt på att vi förändras så himla mycket utan att vi märker det.
Så tycker jag om mig själv iallafall, jag förändras så mycket hela tiden.
Jag har haft olika perioder i mitt liv, kolla förändringen från sjuan
 
4
 
 
 
 Idag
 
 

Glöm inte frågestunden

Jag har fått in ett par frågor, är väldigt tacksam för att ni kommenterar. Men jag vill ha fler så jag kan göra en videoblogg. Jag gör inte det om jag har för få frågor.


Josefine

Har haft en super mysig eftermiddag med bästa Josefine! Vi åt pizza och stannade till på donken, då kom Anton och nu är jag med honom.


Egopics

Ska bara borsta tänderna sen bär det av mot dagiset och ännu en praodag, i eftermiddag ska jag som sagt äta pizza med Josefine.


Imorgon

Åh ni är bäst! Har redan fått två kommentarer, fortsätt kommentera, jag älskar att läsa era åsikter!
Imorgon väntas ny prao dag och pizza middag med Josefine. Har verkligen saknat henne!


Frågestund

Nu får nu passa på att fråga allt ni undrar över, precis vad som helst. Jag kommer svara på allt i en video blogg om jag vågar och om ni kommenterar mycket. Fråga om allt, kommer svara ärligt på alla frågor.


Home

Nu är jag hemma, har haft en bra prao dag och efter den fikade jag med Frida och Kajsa. Det var jätte mysigt, och länge sen. Snart kommer Anton, borde plugga men kan inte motstå honom


Portkod 1321

Omg vilken bra serie! Det är sjukt synd att det inte kommer fler avsnitt.
Har precis kollat klart på avsnitten och nu ska jag lägga mig. Laddar om för en ny dag imorgon. Godnatt


Sov stund

Nu ligger vi och vilar med barnen och lyssnar på Robin Hood. Vi åt i skolan och efter skolan går vi på konfirmation.


Stensveden

Nu har vi fixat oss och ska snart se julkalendern. Sen möter vi vår bästavän Bianca och går ner mot dagiset.
Nu är vi taggade!


Alicia

Nu är jag hos Alicia, jag sover här inatt eftersom vi har PRAO imorgon på Stensveden. Det ska bli super kul. Idag på julskyltningen sålde vi rätt bra, men det var sjukt kallt. Följde med Anton hem en stund sen packade jag hemma och nu är jag hos Alicia. Godnatt.


Julskyltning

Ska sälja på julskyltningen om 20 minuter. Ska stå i två timmar i det fina men iskalla vädret. Och imorgon börjar en vecka med PRAO. Ska bli skit kul men jag ha tappat bort min PRAO bricka. Det blir stora bokstäver av sig självt.


Mina inköp


Suprize

Igår kväll sov jag över hos Alicia, jag fick tacos och vi såg x factor. Idag på morgonen ringde klockan halv sex och jag hade ingen vad som skulle hända. Vi åt frukost och gick vidare mot bussen som gick till Stockholm. Har varit där hela dagen med Alicia, hennes mamma och Peter. Dagen har varit helt fantastisk med massa nytt, eller inte så jätte mycket men alltid något. Visar det senare om jag orkar. Tack för dagen bästavän! Vill bara tacka för alla kommentarer som är på Antons sida. Det uppskattas!