OBESKRIVLIG

Anton är verkligen obeskrivlig, att han orkar med mig kan jag inte förstå ibland. När jag får typ pms över något så litet som flytta din penna eller något. Han är min hjälte och min förebild. Jag älskar honom så mycket, han betyder världen för mig! Han är bäst! Kommer verkligen hålla kvar vid honom!!


SKOLA

Jag är ledsen att jag inte bloggat på länge och inte uppdaterat.. Men jag har haft mycket att göra hela tiden. Jag önskar jag fick mer blogglust, men det är roligare att blogga när man får många kommentarer och har många läsare osv. Men det kan man ju räkna ut. Bebisarna mår bra och ligger kvar under pälsen vid höet. Det ska bli så kul att se dom växa upp!


BEBISAR

Nu har bebisarna kommit, dom kom idag. Det är så roligt att dom kommit, jag trodde först inte att dom kommit för när jag kom hem såg jag en stor pälsklump i höet. Så jag trodde först inte att det var några unngar, men sen kände jag längre ner och då kände jag dom små liven.
Jag är så glad att allt gick så bra och jag önskar att Dina tar väl hand om dom!
 

UPPDATERING

Jag vet att jag inte har varit överdrivet bra på att blogga på senaste tiden men jag har varken haft lust eller ork. Jag har prioriterat annat före bloggandet.


MINA KLÄDER HAR KOMMIT

Idag kom mina kläder jag beställt från bikbok! Åh så himla underbart! Jag köpte två par superflex jeans för 100:-!!! Så himla
Billigt! Dom hade kostar 1100 tillsammans egentligen. Eller det är inte exakt superflex men dom är typ så för dom är så himla stretchiga!
Så himla skönt! Sen köpte jag en blus, ett par mönstrade byxor och en militärjacka!:D


MOPEDOLYCKA

Igår var jag och Jossan med om en mopedolycka, ni kanske redan vet det men ni som inte vet ska få det.
Vi åkte igår på en grusväg på jossans moppe. Sedan blev det rullgrus och vi sladdade och moppen åkte ner i diket och vi gled fram på gruset. Vi hade så himla mycket tur, det kunde ha gått så mycket mer illa än vad det gjorde verkligen!
Har ont i nacken nu och har skrapsår, men vi klarade oss verkligen!
Anton och våra föräldrar kom och många fler så tack till alla som hjälpte oss!!
Nu har vi börjat igen, klassen känns bra men vi har dock hemkunskapssalen som hemklassrum.. och inte överdrivet bra scheman. Men aja, jag har gått 1,5 dag nu så jag kommer vänja mig.
 
Ingen kommer nånsin förstå hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig mitt hjärta! <3

HATAR DETTA

Kan verkligen inte sova, det går inte.
Önskar mest av allt just nu att jag kan somna. Det känns också som att jag varje gång ska ta ett andetag måste anstränga mig eller tänka innan. Fruktansvärt frustrerande.
Imorgon ska jag inte göra överdrivet mycket, har inget planerat förutom att troligtvis sova över med Anton.
Nu på kvällen har jag beställt massa kläder från bikbok eftersom det var så himla mycket rea. Älskar att få hem kläder från sidor på nätet som man beställer!!
Ska väl försöka sova igen snart då, hoppas ni kan sova iallafall! Godnatt!


FOTODAG MED DEN BÄSTA SYSTERN I VÄRLDEN

 
 

BESTÄLLER FRÅN NÄTET MED SYSTER


WANTIES

 
 

BLÅBÄRSSMOOTHIE

Innehåller bara blåbär och vatten.
Wiho nu ska jag va nyttig!


PIANO

Idag ska jag verkligen försöka lära mig river flows in you på piano. Jag ska kolla på youtube haha, skulle vara så roligt om jag kunde den. Jag älskar den låten, den är så fin!
Så det ska jag väl ägna mig åt idag.
Kram!
Dina har börjat bygga i ordning för sina bebisar som kommer om 10 dagar.


NYA IDÉER

Har verkligen tänkt på hur jag ska bära mig åt med bloggen, det är så tråkigt att bara skriva om vad man gör på vardagarna och vad man ska göra framöver. Eller det beror på, om det är något speciellt som typ Spanien med Anton då är det väl kul att skriva om det. Men om det bara är typ, idag har jag gjort det här och imorgon ska jag göra det här.
Då blir det rätt tråkigt i längden. Dock kommer jag fortsätta med det ändå, för annars blir det svårt att komma på nån ny idé till varje inlägg varje dag. Men jag tänker typ börja med "Veckans Outfits" Eller typ att jag har Dagens Outfit varje måndag eller något sånt. Sedan kanske nåt tips, hiss och diss och massa saker. 
Har många idéer, så ska verkligen fixa. 
Jag samlar även poäng till "Synas" som det heter. Ni som har blogg.se vet att när man loggar in eller redan har loggat in så finns det bilder och rubrik på tre andra bloggar tillexempel. Så man ska få fler läsare och nå ut till fler folk med sin blogg. Så jag jobbar på det. 
Man kan få synas mellan 2500 bloggpoäng och 12000, så jag ska samla till 12000 bloggpoäng så man kan synas länge.
Jag samlar poängen med hjälp av reklamen ovanför min header. Den räknar efter sidvisningar eller nåt sånt, vet inte hur riktigt. 
 

1 ÅR & 5 MÅNADER

Idag är det 1 år och fem månader med Anton. Igår kom han hit och hade köpt med sig en b&j till mig och en till sig. Såklart så skulle ju jag äta upp min direkt så nu finns inte min kvar längre. Men det var jättemysigt!!
Vi såg på Wallander "försvunnen" igår med Hanna. Det var den bästa Wallander jag har sett, det är en ny.
Sedan när vi skulle sova låg vi och pratade jättelänge. Åh det var så mysigt!!
Idag har jag inga planer, mer än att va med Anton.
Kram!


STÄDA

Idag har jag varit med min underbara pojkvän. Vi har  inte gjort mycket, vi har kollat på film och ätit.
Typ inget mer har vi gjort, jag kom hem för ungefär en timme sen. Jag har ätit mat och nu ska jag städa mitt rum. 
Anton kommer snart, han ska bara se AIK match. Så jag ska göra det mysigt i mitt rum tills ikväll!
Alltså han är verkligen den underbaraste killen på planeten♥
 

ÅTERFÖRENAD

Äntligen har jag fått träffa Anton igen, fyfan va jag har saknat honom!!!
Ikväll sover han hos mig, gyllene!
Mer har jag väl inte att säga.
Ha en bra dag!


ÅSIKTER

Alltså jag har ju alltid tyckt och sagt att alkohol är töntigt osv. Och ja till viss del tycker jag det, men nu börjar jag bli van med den hanteringen. Eller inte jag, men jag är van med att nästan alla ungdomar dricker så jag har faktiskt inget emot att dom dricker längre. Det är deras val att dricka, lika som det är mitt val att inte dricka. Jag tycker att man får välja själv hur man vill göra, om man dricker eller inte. Det är ju jag som blir tönten om jag ska stå bredvid och prata illa om alkoholen, när det kanske är vissas vardag att dricka på helgen. Det är helt olika, och jag känner att det är ingen idé att skriva om hur dåligt alkohol är. Visst alkohol är inte bokstavligt BRA, men för vissa kan det bli roligare eller nåt jag vet inte eftersom jag inte provat än. Men när jag väljer att prova det är mitt val, jag VET att jag någon dag kommer det. Lika som jag har valt att vänta med att tappa my virginity. Men det är mitt val, hur mycket folk än kommenterar och är as förvånade att jag är oskuld, så kommer det inte göra något åt saken. Liksom vad är problemet att man väntar? Är det bättre att vara en hora som blir betald vi ligger med halva Ludvika. NEJ, inte i mina ögon. Jag vet att jag gör rätt, och jag tänker fortsätta med det.
Det jag vill förmedla med detta inlägg är mest att mina åsikter har vridits om, jag är inte EMOT alkohol. Folk som dricker får väl göra det om dom vill. Jag kan ha kul utan.
Alltså jag har smakat typ en 1/10 dels milliliter vin, äh fyfan det var inte gott.
Jag är inte van med den smaken alls!


TÅRAR AV SAKNAD

Alltså jag gråter av saknad, jag saknar Anton så himla mycket. Skulle aldrig kunna leva utan honom, imorgon kommer han äntligen hem!!
Fan va jag ska pussa på honom!
Då blir det glädjetårar, men jag låter mina saknadstårar övergå till glädjetårar, tårar som bevisar vårt starka band av kärlek, och tårar som bevisar hur otroligt glad oh tacksam jag är att Gud ordnade så det skulle bli jag och Anton. Hur ska jag kunna tacka dig Gud, detta är det bästa du gjort för mig!


MÄTT

Är mätt som vanligt då, eftersom jag typ äter hela tiden. Har varit hos David med Minna och firat honom, det var jätte trevligt! Sedan har jag ätit på etna med mamma och pappa. Lord Jesus va mätt jag är nu, wosh!
Wii ha en bra kväll!


Awi

Okej vet att jag alltid lägger upp dessa kommentarer men jag blir så glad!!
Detsamma till dig! Kram!


MY DAY

Idag har jag hittills gjort typ ingenting, förutom ätit med mi madre.
Jag ska snart börja fixa mig och kolla över vad jag ska för kläder ikväll.
Kommer bli redigt kul, shit va längesen det vad jag sa redigt. Hihi.


MÅSTE KLARGÖRA ETT MISSFÖRSTÅND

 Anton fick en fråga på ask som stog exakt såhär:

"Vad tycke du om att Kajsa skulle kunna vara tillsammans med flera andra om ni gjorde slut. Och att hon verkar veta vilka också?"
 

För det första så kan jag bara säga att Anton är the one and only för mig, kommer inte lämna över honom till någon annan för jag antar att det finns människor i denna värld som vill ha honom. Men nej det kommer jag ej göra, han kommer förbli min och jag kommer förbli hans.
 
Jag ska förklara för er men det kan vara svårt att förstå men jag tar allt från början.
En av mina första frågor på ask var ungefär såhär. ""Om du och Anton skulle göra slut, vet du nån du skulle kunna tänka dig att vara tillsammans med?"

Och jag svarade: Ja, vet flera stycken faktiskt, men kan ej nämna namn ;)
 
Men jag trodde att det stod, "Om du och Anton skulle göra slut, vet du nån som skulle kunna tänka sig att vara tillsammans med honom då?" 
Och det värsta var att jag var verkligen helt säker på att det stod såhär↑, men sen nån månad senare när jag läste hela min ask då såg jag det där och bytte svar direkt!! Så nu tror alla att jag är värsta falska horan som är tillsammans med en kille och har typ 123456 andra som jag skulle kunna tänka mig vara tillsammans med. 
 
Men nej så är det inte, så jag vill bara skriva det så ingen tror det. Och jag har redan förklarat allt för Anton så inte han undrar hur allt ligger till. Men såhär är det, så det är ingen som behöver oroa sig.
Jag är så kär man kan bli i Anton, kommer verkligen hålla fast vid honom hela tiden!
Jag mår så himla bra när jag är i hans närhet, så skulle aldrig byta ut världens bästa pojkvän!
 
 

ASK.FM

Alltså har ni tänkt på vad bra ask är men samtidigt värsta mobbing sidan.
Jag har läst på fleras ask, där dom skriver massa jävla SKIT. Alltså jag blir rent ut sagt förbannad!
När folk skriver "hur känns det att vara så ful?", "snälla gå och dö jävla hora", "fittunge ingen tycker om dig" osv.
Folk förstår inte hur mycket sånt där kan såra en själv, jag fick en elak kommentar på min blogg förut. Alltså jag började gråta, jag blev så himla ledsen och arg. Det värsta jag vet är när folk pratar skit om min familj. Blir helt pist på sånt där. 
 

GODMORGON

Är just nu brun i håret och anledningen är att jag ville få bort min utväxt så jag hoppas denna hårfärg suger åt sig lite av färgen under så jajg slipper utväxten annars så slingar jag det sen eftersom jag köpte det också.
Idag ska jag luncha med mamma på cocothai, sedan ska jag hem och fixa lite, sedan ska jag möta Minna, vi ska köpa pressent och sedan åker vi upp till David.
Kommer bli riktigt kul! Imorgon kommer min älskling hem, åh det ska bli så skönt att få träffa honom igen!
Har saknat honom så himla mycket!
 
 

MI MADRE, I LOVE YOU

Jag älskar dig så himla mycket, du betyder allt för mig! Utan dig skulle jag aldrig klara mig, du är världsbäst!


Aug. 08, 2013

Tack så himla mycket, och detsamma till dig! Kram!
:)


FÖRÄNDRING

Idag kom vi hem från stugan, på hemvägen åkte vi förbi kupolen och jag köpte ett par skitsnygga byxor för bara 30:-!!!
Jag köpte också ett snyggt linne för 50:-, sedan hårfärg både toning och slingor.
Nu tänker ni, oh lord jesus vad hon färgar håret ofta!! 
Jag vet det, men nu har jag utväxt och jag gillar det inte, så jag sitter med hårfärg i nu (toning) och jag ska se hur det blir om jag slingar idag också eller om jag gör det nån annan dag.
Jag vill vara blond, men jag vill inte ha utväxt.. Åh det är så jobbigt när det blir utväxt!
Imorgon ska jag rensa min garderob om jag orkar, men sedan på kvällen ska jag träffa Minna och vi ska på fest.
Det ska bli riktigt kul!
Känns inte som skolan börjar snart, det är bara 11 dagar kvar!!
Fast det ska bli skitkul, att träffa alla och få komma tillbaka till alla gamla rutinerna igen.
På lördag kommer Anton äntligen hem, ska bli så skönt att få träffa honom!
Ha det superbra, funderar på att byta header. Kram!
 

STUGAN

Ikväll är sista natten i stugan, jag och Alicia har haft det jätte mysigt här verkligen!
Vi har badat, ätit, spelat och haft det bara bra. Imorogn kommer pappa och hämtar oss och vi ska åka hem.
Vi ska nog åka förbi kupolen, vill så gärna köpa ett par england skor.
Eller ett par klackskor med tjock klack och nitar på, åh dom är så himla snygga!
Värsta pingelskorna!
Imorgon eller på fredag ska jag sortera massa lådor och skåp hemma.
Jag ska sortera bor t massa gamla jeans som jag inte vill ha eller som jag inte kan ha. 
Har också tänkt träna och äta jävligt nyttigt tills vi börjar.
Ha det jättebra kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STUGAN

Idag sov jossan över hos mig, vi vaknade vid nio och hon åkte precis hem. Snart ska vi åka och hämta Alicia och sedan vidare till stugan, kommer bli så himla kul att åka dit. Vi blir där till torsdag så kanske inte bloggar. Men jag har gjort ett tidsinställt till imorgon klockan 2 tror jag, ha det bra!


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Att jag alltid är så snygg på startbilden..


SVAR

Hej Kajsa. 

Kan inte du och Anton göra en video tillsammans?

Hej du! Jo jag har tänkt på det, och jag vill det jag med. Men jag visade kommentaren för Anton och han ville nog inte
vara med på film. Men jag vet att jag kan övertala honom, så jag ska verkligen försöka göra det!
Ha det så bra! Kram!


ANTON

Alltså dom här första dagarna utan Anton är pain.. Alltså jag grät i en timme igår när jag snackade med honom.
Det låter töntigt men jag skiter fullständigt i det, när han är borta så här länge blir jag alltid såhär ledsen.
För er som inte vet så är han på öddö och är där i en vecka, men det är bra för när han kommer hem då har vi saknat varandra jätte mycket! Imorgon åker jag och Alicia till stugan och är borta till torsdag, det ska bli så skönt och avkopplande att åka dit.


WARMY

Mina kusiner är här, och nu ska vi åka till burtjärn och bada. Helt sjukt vad det är varmt!! Åh!
Kommet troligtvis göra videon imorgon eftermiddag, så passa på nu och fråga de sista frågorna! Kommer svara på allt!
Kram!


JAG GÖR SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN PÅ MÅNDAG

Jag vill egentligen inte bestämma dag eller så för om det inte blir så, men jag har tänkt göra svarsvideon på måndag om jag får tid då vilket jag tror att jag får.
Idag kommer mina kusiner :D wiho, och ikväll ska jag till Alicia och träffa alla tjejerna. Ska bli så kul, har saknat dom så jävla mycket!!
Idag sov jag hos Anton och igår var vi på filmkväll hos jossan, Emil var också med. Imorgon åker Anton till öddö så vi sa hejda för typ 5 minuter sedan. Började gråta typ 5 gånger, åh kommet sakna ihjäl mig.
Han är verkligen den bästa killen på jorden!!
Hoppas ni får en bra kväll!
Kram❤