sorrey

okej nu har jag haft dålig uppdatering men jag har försökt uppdatera med mobilen.
här är iallafall det jag har köpt på båten, detta är inte egna bilder utan google bilder.
 
 
 

Stockholm

Hej, Alicia här och jag ska gästblogga åt Kajsa nu när hon är borta, eller ja hon kommer hem imorgon, men ändå ;) Just nu är jag och min pappa påväg till Stockholm, vi ska bara vara här över dagen så vi åker hem i eftermiddag igen. Det kommer nog inte bli så bra uppdatering idag men då vet ni varför ;) Kolla gärna in min blogg - www.aliiciahillerstrom.blogg.se Ha en bra dag!


Kryssning

Hemliga resan var en kryssning till Finland. Imorgon ska vi va i Helsingfors hela dan typ sen åker vi med båten hem.


Hemlig resa

Imorgon blir det hemlig resa, har aningar var det kan vara. Ska försöka blogga så mycket jag kan, men lovar inget.


Secret trip

Kicki och Lisa kom idag och sover över hos oss. Imorgon åker vi till hemlig resa och är där tills söndag. Har funderingar på vad det kan va;)


Dag

Lägger ut bilderna imorgon på träningskläderna. Idag träffade jag minna och Bianca, vi snackade och badade och solade nu när det va sol. Imorgon ska jag städa huset, godnatt!


Tränings kläder

Köpte tränings kläder med mamma idag, nu kan jag äntligen komma igång på riktigt! *en sportbh*shorts*långa spring byxor*linne Ny kommer bilder på det jag köpte på rusta igår, ikväll kommer bilder på tränings kläderna.


8an

Jag är så jävla taggad till 8an alltså, jag ska satsa mer än allt!
Nu den här terminen tror jag att vi har musik och slöjd! Music is my life!

Detta är mina mål inför 8an:

Att ta hand om mig själv, (träna, äta rätt, unna mig något som ansiktismask eller något liknande)
Att börja träna på riktigt
Att få en abs, en iallafall ^^
Att bli bättre i skolan på allt
Att få upp konditionen
Sluta vara så svartsjuk
 

Birka

Har glömt att säga att snart åker jag å hemlig resa, jag mamma och min syster åker alltid med mammas kompis och hennes dotter till ett "hemligt ställe" varje sommar, som en suprize! Sen när jag kommer hem från det åker jag och Alicia på birka! Längtar jätte mycket! Nu ska jag sova godnatt!


nytt på the blogg

Erika är expert på detta så hon har hjälpt mig idag, föresten så kom hon och hennes mamma hit nu på dagen. Vi åkte till coco thai och åt mat, sen till rusta. Jag köpte rakhyvlar, rak-gel och elvital hår inpackling. Lägger upp bild ikväll på det, skulle ha träffat minna & bianca idag men det blev ändrat så vi tar det imorgon istället.

Jag ska inte ha någon frågestund

tog bort frågestunden, ska skaffa fram den senare när jag har bättre statistik.
Kommer ändå bara få typ 2 frågor, och det brukar vara jag som får göra anonyma gubbar till mig själv så 
jag får NÅN fråga iallafall..
 

Minnis

Träffade ju minna idag, var verkligen skönt att snacka ut bara! Nu ska jag sova godnatt!


lika som bär?

 

today

Idag kommer mormor och morfar på dan, sen ikväll ska jag träffa Minna.
Ska bli jätte kul, har jätte mycket att snacka om!

snälla?


far away


Följ mig på instagram, kajsaolenius


Börjar komma in i rutinen

Har bestämt mig för att försöka springa varannan dag så jag kan få tillbaka konditionen. Sprang idag med, och det gick bättre! Sprang åt andra hållet den här gången alltså att jag började springa i andra änden och sprang.


Utøja

Idag är det ett år sedan allt det som hände på utøja, om det är så det stavas. Lider med Norge och tänker på alla nära och kära till dom som avled. Vila i frid.❤


Igår

Va ju med Bianca igår och först åkte vi i marnäs, sen till biskopsnäset och en bit in i skogen en klippa som vi satte oss på, och så solade vi. Jag plurrade också haha, fast jag hade bikini så det är chill, men det var liksom en klippa under vattnet som jag stod på och så skulle jag visa ett danssteg. Och då halkade jag ner typ, läskigt!

ett enda ord kan göra min dag

min dag är räddad, i feel hope

Glömde bilden på muffinsarna


Muffinsbak

Bakade muffins med hjärnan idag, jag menar att jag inte hade något recept utan jag bakade med eget. Gick faktiskt bra, ska ta med mig det idag och bjuda Bianca på några. Ha en fin dag! Dagens favoritlåt - when we stand Together! Börjar gråta till den ibland!


turn up the love - far east movement

Lyssna till denna låt om ni inte redan har hört den, fyfarao va bra den är!
Älskar dom, så jävla bra! 
Lyssna på den, ni kommer inte kunna göra nåt annat en röra på höfterna! ;)

Bianca

Ska träffa Bianca idag, känner verkligen att jag behöver det just nu!
Vi ska vara vid klippan och titta på utsikten, och så ska jag baka några muffins till oss.
 
Detta är ord från hjärtat, jag skulle aldrig kunna leva utan min familj och mina vänner, dom betyder allt för mig!
 

Today

Jag har inget speciellt för mig idag men jag vill så gärna träffa Bianca idag! Måste träffa henne!!!! Funderar på att gå ner till hennes jobb och bara säga hej, eller nåt. Idag kommer också minna hem, ska bli skönt att ha henne hemma nu! ❤


Mitt humör går som en jäkla labyrint


Johan

Åt hos Johan ikväll med hans familj och antons familj!
Johans mamma gjorde super god mat och det var jätte mysigt ute i norrvik!

Springtur

Kom precis hem från en springtur, och ni som känner mig vet att jag inte brukar springa så ofta, eller ja att jag aldrig brukar springa. Från och med nu så ska jag försöka springa 2-3 gånger i veckan men jag lovar inget.^^ Men jag ska försöka få upp konditionen som jag har förlorat under sommaren. Idag ska jag nog va med Anton och Johan igen fast det är inte säkert att Johan är med.


Igår

Igår åkte jag Hanna och Hannas kompis ut till sörvik och badade med Anton och hans bröder i väsman. Senare kom Johan och var med, vi åkte till burtjärn då och badade där men Johan och Alfred gick hem till sig, och det gjorde också Hanna och Clara. Så jag badade själv med Johan och Anton, sen va jag ute i sörvik med dom och då va Johan och Antons bröder med också.


Ute i solstolen

Ligger ute i solstolen och vaktar Mysan som är ute idag. Ska nog träffa Anton idag och hans bröder och ikväll ska jag träffa Alicia innan hon åker till ullared och det.


mår så jävla bra just nu

Mår verkligen sjukt bra nu, jag har gjort ett av dom bästa valen i mitt liv.

Alltså jag vill bara att ni ska veta att ni är dom absolut bästa vännerna i hela världen! Jag skulle inte klara mig utan er! Ni betyder så jävla mycket! Tack för att ni finns!


Underbara dag

Har haft en sjukt bra dag! Skulle egentligen träffat Bianca idag, men hon kunde inte så jag Och Alicia åkte ut till Anton och Johan, vi va där ett tag sen åkte vi hem. Sen åkte Johans lillebror och Anton och mötte mig och jag följde med, Johan, Anton, affe, Johan och Johans lillebror och bada i norrvik. Super rolig dag! Älskar dom små grabbarna!


i would catch a grenade for you

If I got a time machine, i would do something i already should have done.
Something i regret that i never did, it hurts in my heart when i get flashbacks from the best time in life.
 
 
 

Alla känslorna på en och samma gång

Va först med Alicia ett tag idag sen va jag med Bianca! Vi gick typ i skogen och pratade om allt, längtar sjukt mycket till 8an! -listen to your heart


Hos Alicia

Är hos Alicia en stund nu, sen klockan 3 ska jag träffa Bianca. Vidare till Klippan antar jag. Riktigt bra tänkbar ställe och få ut tankarna på!


Alicia

Träffade Alicia idag på kvällen, vi cyklade först typ till marnästjärn och gick där, usch gillar inte det stället.. Sen vidare till hillängen och vi la oss på höjdhoppsmattan och snackade. Skulle lätt kunna sova på den, den är så himla skön! Godnatt på er imorgon ska jag träffa världens bästa bianca och alicia, ni är bäst! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Inköp

Det va rea på Guldfynd och jag köpte 2 halsband med ringar på, ett av dom ska jag ge till Alicia. Och ett halsband med en kamera på, det är värt 210 men jag fick det för 42:- :D billigt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50042d1a9606ee0cfd000d89.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2012/pic_50042d1ae087c32e05000224.jpg" class="image">


Blev inte av att va med Bianca idag, städade på förmiddan sen åkte vi till kupolen. Var super mycket sale men jag handlade inget ändå. Jag va med Anton på kvällen och imorgon kommer våra kompisar från Falun. Xoxo


Städar för cash


Vaken tidigt :'(

Vakande jätte tidigt idag, har ont i huvudet nu och har haft en hemsk dröm inatt!!! Men jag har precis tagit en Ipren så det kommer bli bättre! Idag ska jag möta Bianca och vi ska till jägarnäs och ha picknick! Kommer bli riktigt mysigt, och bada om det är bra väder. Igår satt vi vid skogen på en klippa vid vattnet som vi hittade, måste gå dit igen! Super mysig plats! Haha bilden! :')


Inget fix

Blev inte av att fixa inför loppisen, jag hittade inte mina barbies så då struntade jag i det helt! Va med Anton idag och vi kollade på film. Sen träffade jag Bianca, skit mysigt verkligen! Imorgon ska vi träffas igen och bada i jägarnäs, har aldrig badat där i år faktiskt. Mysigt med picknick och bada!


Fix inför loppisen

Ska fixa grejer inför loppisen när jag har ätit frukost. Sen kanske jag träffar Anton en stund och sen ska jag träffa Bianca. Har saknat henne redigt mycket!! Sen ska jag nog inte göra mer idag, bloggar mer sen. Alltså engångsrakhyvlar är värdelösa egentligen. Ändå använder jag dom ibland? Råka Cutta upp mig på benet.


Trött

Idag har jag vart med Alicia typ hela dagen. Vi gick på stan och gick förbi där Bianca jobbar, imorgon ska vi träffa henne, saknar henne jätte mycket! Nu på kvällen har jag vart med Anton, vi kollade på gamla wild kids filmen, min idé om ni undrade eller nåt och tyck att jag är en tönt, men den säsongen va bäst. Lite minnen skadar aldrig! Imorgon ska jag på dagen packa ihop lite till loppisen. Bara 13 dagar kvar tills min gode vän Svennis fyller 14!!❤ på bilden råkade vi blunda samtidigt, älskar bilden!


Stan❤

Jag sov hos Alicia igen, snart ska vi äta lunch och sen ska vi gå på stan ett tag. Börjar längta efter skolan nu, inte så jättejätte långt kvar nu faktiskt :-D


4 månader

Har vart med Alicia och Anton idag fast inte samtidigt. Har varit en bra dag.


Sover hos Alicia

Sover över hos Alicia inatt, imorgon är jag med henne och sen träffar jag Anton. Ciao


Blogg.se appen funkar!!!!!!!!

Så lycklig nu, nu kan jag äntligen blogga! Vill tacka Alicia för att hon har matat djuren och så medans jag se vart borta . Sen är du världens bästa vän, jag älskar dig även om vi bråkar, skulle aldrig kunna leva utan dig! Love u! Har varit på grönalund och cosmonova under resan. Grönan va bäst lätt alltså, ska berätta mer sen.


Gästbloggning

Hejhej alla Kajsas läsare! Jag heter Alicia och skulle ha gästbloggat nu när Kajsa har varit borta, men jag är superdålig på att blogga när det är sommarlov så det blev bara ett inlägg idag.. Förlåt men ska bättra mig nästa gång! ;) Jag och Kajsa har känt varandra sen förskolan och Kajsa är världens bästa vän, jag är verkligen lyckligt lottad som har henne. Det är synd att vi bråkar så mycket som vi gör, men du ska veta att jag älskar dig lika mycket ändå! Världens bästa vän är vad du är! ❤


iphone laddare suger

Ska åka till estocolmo idag med 1% i batteri bara för att min laddare har gått sönder igen, jag lyckas alltid köpa 
dom dåliga sakerna! :(
Men shit da same, det löser sig! 
Imorgon blir det grönan :D

Only you

Har varit med Alicia idag, förlåt för dålig uppdatering.
Nu på kvällen träffade jag min saknade anton, fan va längesen! 
Så det ba jätte kul att få träffa han igen!!
Alicia kommer gästblogga lite medans jag är borta, ska ju till stockholm imorgon.
Btw så handlade jag med min familj igår, ny bikini, sånna svarta jeand med dragkedja där bak och ett par korta
jeans, ganska blåsiga ;)
 

Gårdagen

Träffade ju Minna & Bianca igår, super trevligt! Snart ska jag äta lunch med min familj på thai, och sedan ikväll 
blir det pizza med tjejerna. Mycket god mat idag, men en sak är bra. Jag har inte gått upp ett ända kilo under sommarn hittils. :D Börjar bra, hejdå!

Träffa Minna efter alla veckor sedan Bianca

Ska träffa Minna om en stund, så vi ska köpa glass och sen ska vi snacka såklart!
 
 

fluffiez.blogg.se

Minna är hemma!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så kul, ska träffa henne idag och Bianca efter jag har gått en promenad med Kajsa :D
Och Imorgon kommer Alicia hem efter 2 veckor, skönt!
Sen på söndag åker jag till estocolmo! :D
På måndag åker vi till Grönalund, tisdag blir det kanske skansen och sen massa mer.
Ska dit med mi familia och bo hos kusinerna. Kommer bli fett kul, ska nog köpa en ny bikini.
Finns en fett snygg på kappahl.
Jag fick en länk av Louise Sundberg på hennes nya blogg, så då länkar jag tillbaka! 
http://fluffiez.blogg.se/
 
 


Minna ♥

Nu är Minna hemma, världens finaste Minna är äntligen hemma!
Jag saknar henne så sjukt mycket, jag hoppas att jag hinner träffa dig snart innan jag 
åker till Stockholm. Minna, du betyder så mycket för mig!
Jag litar på dig till 100%, du är verkligen någon jag ser upp till.
Grejen är att anledningen till att allt har blivit som det har, (du vet vad jag menar)
är att jag är avundsjuk på dig, det är sant och nu säger jag det!
Du sjunger som en gud, du är så fin och är så bra på allt! Din insida är så varm, och din utsida är så vacker.
Detta är förklaringen till allt, jag är avundsjuk på dig, jag vill bli som dig.
Du bryr dig om alla, och tänker på hur alla andra har det. Du är någon jag ser upp till på riktigt, hoppas du ser
detta. Jag älskar dig minna, jag saknar dig!
 
Jag saknar dig så det gör ont.

Dat dayyyy

Har chillat hela dagen utom nu på kvällen så träffade jag Bianca och snackade och hade det trevligt på kvällen.
Vi plockade även pant som låg och skräpade, men det va tydligen ingen pant på dom slängda ölburkar vi hittade -.-
Så vi fick no money but a clean place. 
 

Ge mig tillbaka tiden då allt var perfekt

 
Kan man längta tillbaka mer än vad jag gör just nu?
Ge mig tillbaka den perfekta tiden...
 
den perfekta dagen..

i'm not jealous i just hate that bitch

Kopierat från Biancas blogg, älskar verkligen den här bilden känns som en glädje bubbla som inte släpper ut glädjen.
Jag älskar er mina världens bästa vänner/systrar eller vad man kan kalla er, utan er är jag inget! 
Ett liv utan er går seriöst inte, ni är bäst. Ni är guld värda!

Minna

Idag kommer Minna hem, efter 3 långa veckor. Känns som om jag har haft sommarlov i  typ 1 år..
Kommer antagligen träffa henne imorgon. Ska iallafall träffa Bianca imorgon kväll, kanske träffar Minna också.
 

Vad vill ni se?

Kommer nu skriva några alternativ till vad som kommer finnas här på bloggen framöver.
 
• Hiss & Diss
• Videoblogg 
• Veckans grej
• Frågestunder
• Minnen
 
Random inlägg,  men ta er tid och skriv vad just ni vill se?
Skulle betyda för mig, kram!
 
 Jag verkligen älskar den här bilden på Bianca!  Så himla fin, hejdå!
 

Sk8hjälm

Idag ska jag äntligen köpa mig en skatehjälm, tänker aldrig mer använda en sån där ful vanlig cykelhjälm!!!!!!!!! Usch!
Blir nog en svart eller en vit ;)

Godmorgon

Vaknade ganska sent idag, jag vaknade 11 ^^ inte så jätte sent men jag brukar inte sova så länge så det är chill.
Igår va jag med Bianca och vi åt lunch tillsammans och snackade. Igår tappade jag min plånbok och Bianca sin mobil.
Så idag ska jag och Bianca träffas klockan 2 och gå till polisen.

Bianca

Ska möta Bianca om en halvtimme, vi ska hämta sån där McWrap som jag sa förut. Ska bli trevligt att träffa henne igen nu, har saknat henne nu när hon har varit i Cypern. Hoppas ni får en bra dag!