ANTON

Idag har varit en superduperbra dag. Det bästa hittils har faktiskt varit att jag fattade på matten äntligen,jag är så himla glad för det. Snart ska jag på bodyattack och ikväll sover jag hos min underbara pojkvän. Ska bli så mysigt!! 
Allt känns så himla bra idag, idag är jag verkligen jätteglad. 
Fyfan va jag älskar den här killen!
 
 

FOTON MED MIN SOULMATE

 
 

MYSIG FREDAG

Ikväll sover jag hos Anton & hans mysiga familj, åh jag har saknat dom så himla mycket. Jom är verkligen som en extra familj för mig, som mitt andra hem typ. Har till och med 2 "andra hem", både Antons & Alicias. Det är så himla mysigt & bra att ha. Just nu sitter jag hemma med Maria & bara tar det lugnt. Anton & Stefan har åkt in till stan en sväng & ikväll kommer Antons farfar och äter här. Det kommer bli en otroligt mysig kväll. Hoppas ni också får en mysig kväll. Kramar till er!

HATAR SKITSNACKARE

Alltså folk som snackar skit tycket jag kan tänka sig för. Jag blir så jävla in i helvete förbannad så jag vet inte vad. Speciellt när det angår folk jag känner, jag har lite problem med att kunna kontrollera mitt humör. Så ibland går det över styr, men det här är lika irriterande och förbannande hela tiden. Blir så jävla arg när jag tänker på det. Att man ibland kan förlita sig på fel människor. Fyfan. Tänker stå så nära mina nära & kära och aldrig lämna, inte snacka skit och sprida fett löjliga rykten för att skylla ifrån sig. Man kan aldrig vara en äkta människa om man ger förtroende till folk och sedan sumpar det och snackar skit om den man gav förtroende till. Så jävla korkat. Falska människor måste ta ett steg och tänka efter vad som händer inuti, det är inte rätt. TÄNK & GÖR SEN!!

NY FRÅGESTUND

Hatar när det är fullbokat på Bodyattacken. Nu kommer jag inte kunna köra det på hela veckan.. Blir så ledsen, det är så himla roligt med Bodyattack och så sjukt bra träning! Men det är bara att köra själv hårdare & vänta till nästa vecka. Ikväll sover Anton här, igen haha. Älskar det, det är så mysigt. Men eftersom vi ska vara på VBU imorgon så är det perfekt. Är så sjukt sugen på att göra en videoblogg, jag försökte igår men det gick inte. Har inget bra ämne att snacka om & jag vet ej vad ni tycker om att lyssna på. Så jag tror jag vill ha en ny frågestund. 
Ni får fråga mig vad som helst så svarar jag på det i en video när jag har fått många frågor, passa på att fråga massa saker ni verkligen är sugna på att få höra bra svar på, för jag ska verkligen satsa på att säga bra svar! 
Så fråga på, spelar ingen roll alls om man är anonym! :D
Halft dör så fort jag ser honom, helt perfekt!
 

SKRIVER AV MIG

När jag hade barnkalas, allt var så bra när alla barn var hos mig. Men när svansen på grisen var satt, alla hade följt John och alla godispåsarna var utdelade var kalaset slut. Allt blir så tyst. Direkt när sista barnet gått ut igenom dörren, vinkat hejdå, gett mig ett leende och sedan åker dörren igen. Tystnaden tar över hela huset. Jag går in till mina leksaker, sätter mig där och bara tittar på dom, öppnar förpackningar och kanske leker lite för mig själv. Mer kan jag inte göra. Jag har alltid haft svårt för att vara själv & sysselsätta mig själv. Men det jag vill få fram med detta var att det är ungefär exakt såhär jag känner mig när Anton åker hem. Allt blir bara tyst. Jag älskar honom så himla mycket, det går inte ens att sätta ord på honom. Han är den bästa som finns, han får mig att må så bra och jag känner mig speciell när jag är med honom. Jag kommer aldrig någonsin lämna honom, världens finaste kille. 
 

BÖNFÄRSBIFFAR

Idag ska jag göra middag hemma, jag ska göra bönfärsbiffar. Det är precis vad det låter som. Biffar med bönfärs i, inte bara bönor utan också nötkött. Jag vet vad ni tänker, att det låter äckligt & så tänkte jag också först. Men det är skitgott det smakar inte som bönor utan bara goda biffar. Men inte så intressant att veta kanske. 
Men idag har varit en bra dag, jag ska sova hos min underbara pojkvän ikväll. Alltså jag blir att sakna honom så himla snabbt. My darling<3
Har samlat ihop alla mina synas-poäng nu men jag har ännu inget förslag om vad jag ska göra, jag ska nog vänta lite. 
Hoppas ni får en bra kväll! 
Han är världens absolut sötaste kille, visst är han? Man kan inte säga annat om denna bild!!
 

TRÄNA

Jag har ju somsagt börjat träna! Åh det är så himla roligt.
Jag äter också mycket nyttigare nu, mitt största mål är att få upp kondisen till beep-testet, bygga lite muskler & få bort allt överflödigt fett som inte gör någon nytta.
Jag är iallafall så glad över allting just nu, mitt liv är så otroligt bra verkligen. 
Jag ska träffa kostrådgivare eller vad han är, är inte säker men om en månad & tills dess ska jag se om det har gett resultat. Jag hoppas så mycket på det & jag ska verkligen kämpa så mycket för det jag vill.
 

SENASTE DAGARNA

Nyår var väldigt bra iår, det var så mysigt att fira det tillsammans med Anton så man har någon att kyssa på tolvslaget. Vi åt tillsammans, asgod mat av det jag kände smak av. Jag var så himla täppt i näsan så kunde typ inte andas med den, så himla drygt. Men mm allt var så gorre!
Sedan spelade vi typ bandy i källaren, eller inte jag men jag kollade på. Sen vid tolvslaget så gick vi upp till Lekomberg och skålade, sköt raketer & kollade på raketer. Sen gick vi tillbaka till Maja & var där ett tag till innan vi kom hem till Anton igen. Jag sov där & vi vaknade typ 12, igår åt vi hos Maja igen & vi åt resterna, då hade jag mycket bättre smak eftersom jag inte var lika täppt i näsan då. Men igår sov Anton hos mig, vi gick på promenader & snackade, bastade och bara myste med varandra. Idag vaknade vi vid 11. Idag åkte vi till Borlänge och fixade pass, som vanligt blev jag ful men man kan inte göra något mer åt det. Vi gick på kupan en stund och jag fick ett par nya ljusa jeans. Åhh! Det är så nirre med nya jeans och speciellt när dom är ljusa, jag älskar verkligen ljusa jeans det är så himla snyggt. Idag på kvällen var jag på bodyattack med Alicia, det var så himla skönt! Nu jävlar ska jag ta hand om mig själv. Haha vet skriver det hela tiden men jag gör så gott jag kan. Jag mår så himla bra nu verkligen, älskar livet! Imorgon ska jag, mamma & Hanna åka till Kicki & Lisa och sova över där och ha Harry Potter maraton eftersom vi snart ska åka till London och se där dom har spelat in det. Ska bli så roligt och jag längtar så otroligt mycket!