TACOS

Idag vaknade jag och Anton i lekstugan, det är så himla mysigt att sova där.
Vi åt frukost, och sedan gjorde vi tacos med Hanna och Clara. Om ungefär en timme ska jag träffa Ina sen ska jag hem och packa och sedan till jossan vid sex ungefär.
Sedan sover jag där inatt.


ANTON

Idag har jag varit med Anton, och jossan. Jossan och jag badade med Anton, Joel, Robin, Acke och Linus. Sedan åkte jag hem och gjorde typ inget till Anton kom. Sedan skulle vi åka och bada med jossan men det slutade med ett nakendopp med jossan ensam.
Nu på kvällen ska jag och Anton bara mysa och imorgon ska vi laga lunch tillsammans med Hanna, tacos❤
Sedan ska jag träffa Ina och vi ska gå ut och fika och sedan gå på stan.
Kommer bli en bra dag!
Kram på er babys!


ME

 
 
 
NEW IN
Dessa fyra sakerna är nog det bästa köpet jag gjort, shortsen är hur sköna som helst, samma med linnet och sport-bhn. Skorna är helt magiska, dom är så himla sköna. Går på moln när jag har dom på mig, rekomenderar verkligen allt det här. Allt är köpt på Stadium, och har märket soc förutom skorna som är Nike. 
Även om Nike skorna är väldigt dyra så är det verkligen värt det, nu var det rea på dom så dom kostade 700:-
 
 

BILDER FRÅN RESAN TILL GÖTEBORG

 

PHOTOSHOOTING BY ME, MYSELF AND I

Först kan jag säga att jag säkert har stavat fel på rubriken, men ja, jag ska ha fotodag idag by myself. Ska bli kul haha fast jag är själv, men det var längesen jag hade det osv.
Förresten blev jag förvånad över hur många frågor som kommit in redan nu. Jag är så glad, det är jättekul att ni frågar så mycket! Så fortsätt med det, jag tror jag avslutar den på torsdag, eller efter helgen eftersom mina kusiner kommer. Men det löser sig, ha en bra dag!!


VAKEN I 35 H

Alltså det här dygnet har varit ett av det roligaste på länge, Jesus va mycket nya minnen! Igår kom jossan och vi åt middag på etna, sedan cyklade vi ut till sörvik för ett nattdopp med Anton, Emil och Johan. När dom hade åkt hem stannade vi kvar en stund, när vi ändå var där ensamma kunde vi ju ta tillfället i akt och näcka, så det gjorde vi. Det värsta var att det kom två killar, så vi fick gömma oss bakom bryggan. Men till sist så snubblade vi upp till våra handdukar, är 100% på att dom såg oss fast vi skulle vara diskreta. Sedan på kvällen när vi kom hem gick vi ut i lekstugan med sims och spelade hela natten, sen när vi skulle sova så blev det aldrig något av det. Så vi cyklade till burtjärn 8 imorse. Tack som fan för detta underbara dygn!! Åh va kul allt har varit! Idag på kvällen träffade jag älski Alicia. Nu ska jag sova iallafall, ha en bra kväll!


FRÅGESTUND

Som ni såg så har jag fått ett önskemål att jag ska ha en frågestund och sedan svara på frågorna i en video, och det kommer jag göra! Så nu får ni fråga mig exakt vad ni vill och jag svarar på allt!
Så spamma frågor till mig, kramar!


ABSOULUT

Det är klart jag kan ha en frågestund. Jag blir jätteglad när ni frågar och jag älskar verkligen att svara på frågor!
Jag startar frågestunden i ett inlägg snart, så då är det bara att spamma mig med frågor så svarar jag på allt!
Tack förresten, blir glad när jag får sånna kommentarer!


AW

Alltså blir så himla fruktansvärt glad, och detsamma till dig, du är så himla himla fin!! Åh du är så fin så man svimmar! Wallah


DINA

Om allt har gått rätt till under parningen idag så har Dina blivit dräktig nu, och då ska vi få kaninungar om 30 dagar. Längtar så himla mycket, önskar att allt går rätt till bara. Men det hoppas och tror jag. Idag har jag varit med Anton, vi har badat med Emil i sligen. Igår badade jag, Maja Emil, Anton, Johan, & Pontus i burtjärn. Åh det har aldrig varit så varmt i vattnet, det var verkligen jätte skönt! Ikväll sover jossan här, har saknat henne så det ska bli kul. Ikväll ska vi äta pizza!! Wiiii


KANINUNGAR

Om ungefär en månad ska vi få kaninungar, Tintin var här nyss och lämnade sin han-kanin eftersom han ska bli pappan. Hoppas på många kaniner men vi får ju se. Imorgon ska dom göra det eller vad man ska säga, så hoppas allt går bra.
Idag har jag varit med Alicia, vi har inte gjort överdrivet mycket men vi har umgåtts och snackat som vanligt vilket alltid är lika härligt!
Ikväll sover jag troligtvis hos Anton och imorgon ska jag hjälpa kaninerna.


HEMMA EFTER RÄTTVIK

Igår var jag i Rättvik med Hanna, mamma & Clara. Det har var en jättemysig dag verkligen. Vi badade solade åkte trampbåt och bara hade det allmänt bra.
Idag ska jag åka ner till djuraffären med Dina, vi ska kolla om hon kan para sig. För vi vill att hon ska få kaninungar, har alltid velat ha det så det är verkligen en dröm, så jag hoppas det går!
Sedan ska jag nog träffa Alicia, har saknat henne riktigt mycket!


VÄRSTA NATTEN PÅ LÄNGE

Helvete vad jag har sovit dåligt denna natt, alltså har inte sovit såhär dåligt på as länge. Det tog typ en timme för mig att somna och sedan så vaknade jag nu.
Kul.
Nej.
Åh.
Skoja, nu funderar på om jag ska ut och gå eller springa nu och sedan duscha. Kommer förmodligen gå, men det skulle vara skönt att röra på sig nu på morgonen.
Jo det tänker jag göra, ha en fin dag!


MIN DAG

Idag så träffade jag ju Bianca, vi köpte lite gott på donken och sedan cyklade vi till biskopsnäset och åt det där i ett mysigt ställe i skogen. Sedan badade vi jättelänge, typ i två timmar.
Det var en riktigt lyckad dag, super mysigt var det verkligen.
Nu är jag hemma själv och väntar på att mamma ska komma hem från Stockholm. 
Imorgon ska vi åka iväg till Rättvik och bada och sola vid långbryggan, älskar verkligen att vara där, det är så himla mysigt och roligt!! 
Synd bara att jag inte har ett syklop, det är skitkul att dyka och så, men jag hatar att man ser så ful ut.
Jag får ett riktigt fisk-face i syklop, kanske inte andra men jag ser alltid så ful ut i dom.
Imorgon kommer Alicia äntligen hem, har saknat henne så mycket. :D
 Hade nog inte mer att säga just nu, ha en fin kväll!
 
 

BIANCA

Idag ska jag äntligen få träffa min underbara vän Bianca. Åh jag har saknat henne så himla mycket!
Vi ska köpa mat och åka till dagiset där vi vad jättemycket förra året. Sedan ska vi sola och bada. Kommer bli en toppendag!
Imorse gjorde jag en blåbärsamoothie till mig, Anton och Hanna. ^^
Hoppas ni får en bra dag! Kram!


GODISFÖRBUD

Jag kommer ej ihåg om jag sa detta i min video men jag gör det nu ändå.
När jag känner mig tjock och vill gå ner i vikt, eller nu på sommaren när man äter sötsaker konstant, iallafall jag.
Då är det jättesmart att ha godisförbud. Det brukar jag ha och det fungerar verkligen, jag går ner jätte mycket i vikt när jag har det.
En gång gick jag ner 6 kilo och en annan 8/9 kilo. Det är verkligen mycket för att bara låta bli godis.
Jag har startat godisförbud nu, jag bestämde mig för att bli mer sund och få fastare kropp. Om det inte skulle funka för er så kan det vara för att jag äter så fruktansvärt mycket godis och sånt. Men nu försöker jag sluta med det.


MIDDAG

Nu på kvällen jag varit ensam hemma med Hanna. Så vi gjorde nudelwok. Åh det var jättegott, vi stekta lax, paprika och sockerärtor. Mm!!
Btw kan jag inte förstå att folk kan tycka om min blogg, ibland gör jag det men ibland är den verkligen fruktansvärt tråkig! Men jag ska försöka bli bättre!


vad ni inte vet om mig


HEMMA FRÅN KUPOLEN

Idag vaknade jag med Anton vid min sida igen. Igår var claras familj hos oss och åt, sedan åkte vi och badade på kvällen. När dom hade åkt hem skulle jag, Anton och Hanna Lana, haha det blev ju som det blev.. Vi var uppe till 1 typ sen la vi oss. Men idag åkte vi till kupolen, där köpte jag träningskläder och investerade ett par Nike skor för 700:- det var rea. Riktigt nöjd är jag med dagen!


VAKEN

Godmorgon! Usch, nu får jag sån där måilla-känsla när jag går upp sådär ovanligt tidigt. Idag ska jag stå på loppis somsagt haha, fast jag tycker det jättekul. Onödigt inlägg kanske, men jag kände för att skriva något.
Jag och Hanna ska fixa oss sedan cyklar vi ner.
Ha en bra dag!


ASK

Alltså åh va jag älskar ask, den är så himla bra! Jag älskar att få frågor eller kommentarer att svara på. Och att fråga andras ask är också roligt!
Ni vet vad jag heter, olenius
Så det är bara att fråga!
Jag har sett idéen om videobloggen, och jag ska göra en när jag får tid! Tack för idéen, fråga mig på ask!^^


LOPPIS

Idag så ska jag, mamma och Hanna plocka ihop massa saker till loppisen på lördag. Jag har rensatut jättemycket kläder vilket är väldigt skönt! Jag ska även sälja mina barbie's, och andra gamla leksaker. 
Jag tycker det är rätt kul att sälja där haha, det är kul när man får in lite pengar för saker du ändå inte behöver eller vill ha kvar! Så ni kan ju komma och köpa av mig, bara man inte blir narrad hehe..
 
Saknar er så himla mycket, kan inte förklara hur mycket jag vill att det ska bli vi igen. Om vi kunde återförenas, skulle det betyda så otroligt mycket! Jag önskar verkligen det! Jag älskar er, nu, då och föralltid mina fina♥
 
 
 

PADRE 54 ❤

Idag fyllde pappa år, tänkte bara säga till er att han är världens bästa pappa❤
Imorse vaknade jag med Anton vid min sida, vi åt frukost och sedan åkte vi ner på stan med mamma och Hanna och köpte present till pappa. Sedan åt vi lunch och sen åkte Anton hem och vi åkte till stugan för att träffa mina kusiner, fikade och åt grillat till middag.
Dagen har varit supermysig, jag hoppas att ni också hade det. Skänker tankar till Talias familj, nära och kära❤


REST IN PIECE TALIA JOY❤


BEHÖVER ER HJÄLP

Hej! Jag vill göra en videoblogg, det känns så längesen nu! Men jag vet inte alls vad jag ska prata om, så ge mig jätte gärna förslag om vad ni vill att jag pratar om så gör jag det. Har verkligen brist på idéer, behöver er hjälp nu!
Skicka in en anonym kommentar om ni vill det, och skriv exakt vad ni vill att jag pratar om. Så lovar jag att göra det, men kommer inte gå in överdrivet privat.
Kram!


ÅTERFÖRENAD

Igår återförenades jag med Josefine. Har inte sett henne på ungefär en månad. Åh vilken lättnad det var att få träffa henne igen!! Vi cyklade först till Hemköp, och sedan vidare ut till sörvik för att bada. Sedan på vägen hem så stannade vi vid skuthamn och snackade innan vi gick skilda vägar.
Idag ska jag plocka ihop saker till loppisen där jag ska sälja på lördag. Ensam. Puh. Hoppas det går bra iallafall! Men senare idag ska jag vara med Jossan igen och sedan så sover jag där.
Hoppas ni får en bra dag! Kram! ❤

Följ honom på vine, han är den bästa vine producenten eller vad man ska säga! Fan va bra han är! Alla hans vines är bra!


MITT HJÄRTA


GRILLA

Ikväll ska min familj grilla hos Clara, det ska bli super mysigt!! Nu har jag och Anton sovit över 6 nätter i rad, så vi behöver nog vara i från varandra ett tag. Absolut inget med en slutgörning!!
Idag vaknade vi 1! Har aldrig vaknat så sent i hela mitt liv haha! Igår var vi hos Maja och åt grillat och kollade på Spanien-bilderna, saknar det verkligen!
Hoppas ni får en mysig kväll! Kram!!


GODKVÄLL

Inatt sover Anton hos mig igen, nu blir det 4:e natten i rad, men det är så mysigt att sova med honom!!
Vi sitter just nu i vardagsrummet med mim familj och kollar på Django, en ny film som Anton köpte.
Idag på kvällen var jag och Anton ute och fiskade i båten, det var så himla mysigt! Älskar att åka ute på sjön och fiska när det är lugnt och stilla på sjön. Dock var det inte det men ganska iallafall. Hoppas ni också får en mysig kväll!


DEN FINARE VINKELN FRÅN SPANIEN

 

GODMORGON

Jag och Anton vaknade för typ en timme sen, vi sov i lekstugan i natt, åh va mysigt det var!
Vi låg uppe och pratade till typ halv två, ett nytt minne skapat. Idag har vi idéer på att åka till kupolen, har rediga minnen med Anton från kupolen resor.
Som ni vet så var ju jag och Anton med varnadra väldigt när vi precis hade gjort slut, många var misstänksamma och så. 
Men en gång åkte vi till kupolen tillsammans, och på vägen hem så började vi pussas typ, och sedan gick vi vidare och gjorde det sen. Då började vi få upp känslorna för varandra igen och sedan blev vi tillsammans.
 

MAJA LOVIE

Åh jag saknar dig min homie! Alltså det var huur kul som helst att jag fick följa med ner, och seriöst om inte du hade varit där hade det inte varit lika kul. Jag är så glad att jag har lärt känna dig, du är så himla bra!
Snart ska jag lägga upp fail-bilderna, haha åh. Massor med kramar! Loveu!!


LÖSS

Japp det har jag, jag har fått löss..
Åh hatar det, har precis blivit frisk från halsont och snuva, och nu detta..
Men har behandlat mig sedan igår och ännu en gång nu så jag blir bra imorgon!
Idag har jag varit med Anton och nu på kvällen träffade jag Alicia my buddie, vi gick en lång promenad och köpte glass. Ikväll sover Anton här och vi ska ha det riktigt mysigt, misstolka ej.
Ha en fin kväll alla!


SPANIEN 2013

 

GÖTET

Hej!
Som ni vet så skulle jag på "hemlig resa", jag visste inte vart vi skulle åka. Men jag hade hypoteser, och dom visade sig stämma. Vi skulle till Göteborg. Och jag tycker det var ett riktigt rolig resmål. Vi gick på universeum en dag och igår var vi på Liseberg. Det var jättekul såklart, tänkte åka atmosfear, fast jag dog nästan i höjdskräcken så det blev aldrig av. Idag åkte vi till Lysekil och gick till Havets Hus som det heter. Sedan vidare till Strömstad där vi är nu och vi sover en natt på hotell här. Imorgon åker vi hem och då ska jag få träffa Anton igen, har saknat honom! Tyck att jag är en nörd som saknar honom hela tiden, men vi är som gifta. När vi skiljs åt då blir man att sakna varandra så mycket!
Ska sova hos honom imorgon kväll, det känns som 100 år sedan jag sov hos honom.


HOME SWEET HOME

Hemma, kan inte fatta det. Det känns som om jag har varit borta hur länge som helst, men det har varit toppen!
Jag kan inte riktigt säga vad vi har gjort varje dag, utan vi har gjort ungefär samma saker hela tiden,
Vi har varit på stranden och solat & badat. Vid polen och badat och solat. Men också så har vi åkt till Carrefour, det är som IcaMaxi fast större! Vi har också gått längs strandpromenaden, ätit god mat och varit med varandra.
Resan har verkligen varit toppenbra! Jag var osäker innan om jag verkligen ville följa med. Jag kände inte många så bra, mest Anton såklart. Men jag bestämde mig för att följa med iallafall, och det var verkligen ett bra beslut!
Under tidens gång så lärde jag känna Maja mycket bättre, och nu känner jag henne jättebra! Jag är så glad över det, vi har haft superkul i Spanien, jag har kunnat vara med alla. 
 
I förrgår blev jag sjuk, då fick jag feber och mådde as dåligt. Vi kom till Valencia då och jag låg på hotellrummet hela tiden och vilade. Natten till igår var inte alls rolig, jag vaknade mitt på natten av att jag frös helt galet mycket. 
Men nu mår jag bättre! Dock har jag asont i halsen så jag hoppas att det går över snart!
 
Imorgon åker jag bort igen, på "hemlig resa", med Hanna, mamma, Kicki och Lisa.
Det ska bli jättekul, det ända är väl att jag inte har hunnit vara hemma någonting.
Ikväll kommer Alicia! Äntligen ska jag få träffa henne igen, har saknat henne så mycket!