WIFI

Sitter på en fin tapasresturang just nu med sjukt bra och snabbt wifi!
Har ätit friterade bläckfiskringar och en liten fisk som var helt friterad, alltså med huvud kvar och allting. Det var rätt gott, fast man äter ju inte huvudet.
Igår shoppade jag två nya shorts, båda var assnygga fast korta, men jag är nöjd med mina köp. Jag har också köpt en nitkeps och många presenter!
Ha en fin kväll och fråga massor på ask, är redigt taggad! Svarar på allt!


¡HOLA!

Just nu är jag i Spanien! Vi har det kanonbra! Internet laggar så jag har inte kunnat blogga men jag har försökt.
Jag vet inte vad jag ska skriva men vi har solat och badat i havet och i våran pool. Livet är på topp! Jag har faktiskt blivit lite brunare! Ha en supertrevlig kväll på Ludvika festen som jag skulle vilja varit med på! Kram!


20 FRÅGOR OCH SVAR OM MIG

Hur bra känner du Anton?
 
-Otroligt bra, känner honom rakt igenom verkligen, och jag är så glad över det! Skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon jag inte känner.
 
Beskriv ditt och Antons förhållande?

-Det är väldigt svårt att beskriva, det är så mycket som ingår. Jag kan vara mig själv, jag kan vara cp, allvarllig, jag vågar bråka med honom och vara kärleksfull. Allt är perfekt, vi har det så bra med honom och det mår jag så bra av!
 
Oskuld?
 
-Ingen tror på det men ja det är jag, vi har inte haft det än fast vi har varit tillsammans i över ett år. Men vi gjorde rätt, ett förhållande kan förstöras så lätt av sex. Ett förhållande är så mycket mer än sex, det är känslor för varandra, förtroende och trogenhet. 
 
Pinsammaste du varit med om?

-Det var i sjuan på en spanskalektion, vi skulle kolla hur många som ville åka till spanien. Och jag ställde mig med Alicia längst fram vid katedern, och jag räckte upp handen allt vad jag pallade och sedan sa en i klassrummet. "Kajsa du är svettig" och mitt hjärta gick i 123456. Fan vilken panik jag fick! Jag blev så ledsen så jag gick hem, fyfan orkade ingenting den dagen. Jag var så arg.
Hur ofta tränar du?
-Sällan, jag tränade förut mycket med dans (zumba). Men jag har börjat med godisförbud och att vara nyttig nu, och hittils har det fungerat skitbra! Sedan ska jag börja träna mer när känner för det.
Har du bra betyg?
-Ja, jag tycker det! Jag har 4 B, 2 D och resten C. Så jag är nöjd! Jag ska verkligen satsa på högre nu i nian!
 
Vad älskar du mest av allt?
-Mat, kan inte leva utan mat, jag älskar det verkligen!! Men såklart familj och vänner också!!
 
Vad hatar du mest av allt?
-När jag har jobbat med ett prov stenhårt och verkligen lagt ner mycket tid på det, men att det ändå inte visar ett bra betyg.. Och flottigt hår, svettlukt och alkohollukt. 
 
Vad stör du dig allra mest på?
-P12or!! Stör mig som fan på yngre som lägger ut coolish bilder och skriver massa skit, åh blir så irriterad..
 
Vad är du mest/ minst nöjd med på dig själv?
-Jag är nöjd med mitt ansikte och att jag sköter hygienen! Jag duschar ofta och har deo osv, det är bra. Och jag är social, även nöjd med min rumpa. Jag är missnöjd med mina babyboobs. 
 
Vad får du ofta kommentarer om på din kropp?
-Min rumpa, det är förvånansvärt många som har sagt det. För mig var det ganska konstigt för i sjuan tyckte jag inte alls om den, jag tyckte att den var fläskig och tjock. Men efter att jag har fått kommentarer så har jag blivit mer nöjd med den.
 
Pratar folk bakom ryggen på dig? Vad tycker du om det?
-Jag vet inte men det kan jag nästan vara säker på. Alla gör det nu för tiden, bara att acceptera. Skulle bli mest besviken om jag fick höra det av någon jag står nära. Inte som Alicia, Jossan eller Anton för dom står jag alldeles för nära för att dom skulle prata bakom ryggen. 
 
Vem har du bäst kontakt med av killarna i din klass?
-Behnam och Johan.
 
Vad saknar du mest från sjuan?
-Kontakten jag hade med vissa personer, men också sammanhållningen och gemenskapen i klassen. Vi alla har börjat glida isär nu vilket är synd.
 
Vad har du för mål inför nian?
 -Att få bra betyg, att nå upp till A eller B i alla ämnen, och få den kroppen jag drömt om, och att hålla kvar den också.
 
Är du nöjd med dig själv?
-Det är helt olika, när jag känner mig fin och smal är jag det. Då kan jag spegla mig och känna mig vacker. Men ibland käner jag mig tjock och ful, och då är det bara tvärtom. Så är det. Men ja jag är nöjd med mig själv, förutom mina små bröst och fula tår.
 
Kroppsmål?
 -Bröstens väx-hastighet kan jag ju inte påverka, men om jag kunde så skulle jag öka den till 100%!  Men jag vill ha mer mellanrum mellan benen och en fastare mage. 
Har du något tix?
 
Vad kan du inte gå till skolan utan?
-Trosskydd, min telefon. Jag tycker det är äckligt och obehagligt att inte ha på sig trosskydd. Jag har det hela tiden, förutom menstiden. Men det är bekvämt att ha trosskydd enligt mig. Min mobil har jag med mig överallt!
 
Vad är dina mål med bloggen?
-Att få fler läsare och att inspirera männsikor, att få fler kommentarer och att ha mer tid till den!
 
 
 
 
 
 

ANTON ♥ KAJSA = FÖR ALLTID

Anton.. min prins. 
Det är så svårt att beskriva vår relation till varandra, den är så speciell och unik. 
Vi har inte ett förhållande som går ut på sex, sex, sex, sms, sex, sex ,sex. Utan vi kan prata med varandra, vi skrattar och har roligt tillsammans. Och jag är så glad över det!
En smart sak vi gjorde utan att tänka på nån av oss var att lära känna varandra. 
Har ni tänkt på det? ATT LÄRA KÄNNA VARANDRA, det är det som är KÄRLEK.
Att man känner den andre partnern rakt igenom, att man kan prata skratta och ha roligt. Att kunna mysa med varandra utan att det ska sabba något med kontakten mellan varandra. 
Det jag och Anton INTE gjorde var ju att lägga oss i sängen och ha sex det första vi gjorde när vi var första gången, utan vi lärde känna varandra och bara pussades och sånt. Det fanns inte på kartan för mig att ha sex redan då, men för många är det en vana. 
För mig är kärlek en evig känsla som varar hela tiden. Det spelar ingen roll om man är arg, glad, ledsen, sur, lycklig eller förbannad. Man ska ha kvar kärleken mellan personen. Det är det viktigaste, tänk såhär. 
En sex feeling kan inte vara föralltid, men det kan kärlek göra.
 
Anton du betyder allt, jag är så himla glad att jag har funnit dig. Du rä så bra, så himla bra, jag kunde inte få en bättre än dig. Jag älskar dig så mycket, hur mycket går inte att beskriva. Du får mig att må så bra, jag känner mig verkligen speciell när jag är med dig. Jag känner mig älskad, och det betyder så mycket. Även om jag har små bröst, fula tår, lår som går ihop en halvmeter och rund mage så älskar du mig ändå. Och det betyder så mycket. Att vara en missnöjd tjej är inte alltid så roligt, men du får mig att känna mig vacker inför dig, att jag är den enda. 
Och det är precis vad du är för mig, jag kan inte tänka mig nån annan än dig! Jag är så glad att jag har dig mitt hjärta, tack för allt du gett mig, menar ej saker utan känslor och råd. Du är värd allt, om jag kunde så skulle jag köpa allt till dig, men man ju trots allt inte köpa kärlek. När vi har varandra känns allt som en dröm, jag lever i en dröm när jag är i dina händer. Jag lämnar aldrig dig, jag är så kär i dig fina du! Du är världens bästa pojkvän du är allt, inget utan dig!
Jag älskar dig!! <3 
 

MOPPE

Som många redan vet så har Anton klarat moppeprovet och fått sitt körkort. Jag är så glad för hans skull, efter all slit och jobbiga lektioner har han det. Han är så värd det, verkligen!
En sån här moppedröm jag har är att man ska åka moppe till någon mysig sjö på kvällen, där man är ensam. 
En sjö där det inte är mycket folk, sen ska man ha med sig picknick och bara mysa, och sedan ska man bada.
Åh va mysigt!!
 
Här är bilder från första moppeturen!
 

MINA NÄRMSTA VÄNNER

Jag har två riktigt bra kompisar, som jag kan lita på i vått och torrt och som aldrig sviker mig även fast jag kan vara en röv ibland. Men dom finns alltid där för mig, när jag än behöver dom. När jag behöver ett skratt, en kram eller en hjälpande hand. De är som stjärnorna, dom kanske inte alltid syns, men jag vet att som alltid finns där.
De två vänner jag pratar om är såklart Alicia och Josefine. 
 
Alicia har jag känt i ungefär 9 år, sedan lekis. Hon är min soulmate, syster och min andra halva. Vi är hälften av varandra, jag känner henne rakt igenom. Det är helt sjukt egentligen hur bra man kan känna en människa, jag känner henne bättre än vad jag känner mig själv. Jag tror faktiskt också att hon känner mig bättre än vad jag själv gör. Det finns verkligen inget hon inte vet om mig, och jag vet allt om henne. Jag kan prata med henne om allt, hur pinsamt det än kan vara så säger jag det, men med Alicia känns inget pinsamt. Jag ska säga såhär, det går inte att beskriva min vänskap med Alicia. Det går inte, den är så stark. Den är så sjukt otroligt stark så inget skulle kunna bryta den, och det känner jag ända in i hjärtat.  Tack för att du har gjort mig till den människa jag är idag och att jag får dela med mig av så mycket till dig. Tack för att du står kvar vid mig, hur dum eller sur jag än blir. Det betyder världen för mig! Jag älskar dig så himla himla mycket, kan inte beskriva och det vet du om. Skulle ALDRIG klara mig i livet utan dig, ingen överedrift! Tack för allt du gör för mig, varenda grej betyder så mycket. Men det som betyder mest är att jag fått ta del utav så mycket i ditt liv som jag har fått. Att jag får stå dig så nära, är så fantastiskt!<3
 
Josefine har jag konstigt nog bara känt i två år ungefär, men ändå inte två år. Vi lärde känna varandra på hösten i sjuan, sen gled vi isär på något vis, vi va inte under sommaren inte på höstterminen i åttan. 
Men sen, på sportlovet och omkring den perioden nu i åttan lärde vi känna varandra så sjukt mycket.
Det är galet att jag har börjat lära känna henne så bra som jag har gjort, på bara några månader. 
Jag kan prata om allt med henne, det är som att prata med en sten. Hon säger ingenting till någon, och det är en sån trygghet att veta. Vi kan visa alla sidor med varandra, galna, ledsna, övertrötta, glada, arga, irriterade och pratsamma. Jag är så otroligt glad över att jag har fått träffa en sån människa som dig Josefine. Det är så fruktansvärt roligt att vara med dig, jag tycker verkligen det!! Vi skrattar jämt, och har alltid nåt busigt på G. 
Jag har byggt upp ett sånt starkt förtroende för dig, på så kort tid. På bara några månader har du och jag gått från inget till allt. Det är galet! Vi har fått så bra kontakt och byggt upp ett sånt starkt band med varandra, som aldrig går att bryta. Tack för allt du gör för mig, att du alltid stöttar mig. Du reser mig upp när jag faller ner på marken, men först skrattar lite. Du gör mina dagar så bra, jag kan inte beskriva dig Jossan det går inte. Jag är så glad att jag känner dig, att du har blivit som en syster för mig. Jag älskar dig så sjukt obesrklivligt mycket! Tack för att du alltid står kvar vid mig även om jag blir lätt irriterad och sur eller om jag är en korv. Tack för allt! Jag älskar dig!! <3
 
Tack för all tid ni lägger ner på mig, ni betyder jorden för mig! Skulle jag inte ha er skulle jag inte klara mig i världen. Ni är dom jag går till skolan för, skrattar för och åt. Jag älskar er så himla mycket mina själsfrändar, ni betyder allt för mig! Ni är två tredjedelar av mig!<3
 
 

SUMMER PHOTOS

 
 
 

ESPAÑA

Hej! Om planet gick som det skulle utan förseningar kom jag till Spanien för tio minuter sedan.
Imorgon är det midsommarafton och då ska vi gå till en fin resturang och äta tror jag. Det ska bli super mysigt!
Den här veckan kommer bli så rolig, jag och Anton ska äntligen göra något den här sommaren. 
Förra sommaren gjorde vi ingenting hela sommaren. Vi rörde oss mellan Antons hus, mitt hus och cykelbanan. 
Vi åkte inte ens och badade tillsammans, vi gjorde verkligen ingenting. Vi badade 2-3 gånger på hela sommaren och då var det andra människor med.
Fast ändå hade vi så roligt tillsammans. När jag tänker på förra sommaren väcker det så många minnen, herregud börjar nästan gråta bara jag tänker på det. 
Ska berätta mer om det i ett annat inlägg, så håll utkik.
 

TAGGA

Är riktigt taggad tills imorgon! Det ska bli så fruktansvärt roligt! Jag ska flyga själv till Spanien!! Åh, helt amazing!
Kommer shoppa mycket, sola, bada och bara umgås med underbara människor och ha det bra!
Det känns så konstigt att jag ska få träffa Anton imorgon, känns som det var en evighet sedan jag såg honom. Men nu har jag "vant" mig utan honom. Men det är skönt att få träffa alla igen!
Har precis packa klart allting och nu står klockan på 04.20, kommer bli underbart! Jag har fixar tidsinställda fram till måndag/tisdag vet inte vilken dag. Men sen hann jag inte mer tyvärr, men om jag har tid kan jag blogga därifrån.
1000 kramar på er!! Love u all


FRÅGA

 
Anonym
 
Kan du göra en room tour?
 
Svar: Jag har redan gjort en faktiskt, om du har videofyme, så heter jag kajsaolenius eller olenius där. 
Där finns alla mina videobloggar jag har gjort och bland annat en room tour, annars kan du kolla på min blogg, och kategorier, sedan videor och där finns den också! Kram! 
 
http://oleniuskajsa.blogg.se/category/videor.html Här är den, men dra ner lite, den ligger under kroppskomplex :)
 
 

NIGHT

Ikväll har varit en skön kväll, jag har inte gjort överdrivet mycket utan bara chillat och snackat med Anton i en timme. Men vi snacka rbara där han har wifi och då på viber så det är lugnt.
Tänk imorgon är det sista dagen hemma, det känns verkligen inte så. 
Tiden har gått så fort, samtidigt som den har gått hur segt som helst. 
Men jag kommer sakna alla här hemma så mycket, det känns så konstigt att åka utan familjen.
Men jag ska ju möta upp Anton, så det känns bra iallafall! Har saknat honom så himla mycket!

Igår sov ju Erika hos oss, det var mysigt och kul att hon kunde komma! Det var så längesen! Men på dagen cyklade jag ner till Alicia och vi åkte upp till skolan och lämnade några böcker. På samma tur så letade vi efter min skinnjacka som jag har lyckats tappat bort. 
 
Vad vill ni att jag ska skriva om i mina tidsinställda? NI bestämmer vad ni vill läsa om, men om ni inte har kommenterat innan imorgon kväll så hinner jag inte. Så gör din röst hörd, snabbt! ;)
 
 

ÖVERVÄLDIGAD

Har nu gått från förkrossad till överväldigad, är så glad! Jag är faktiskt ganska glad över att min telefon är sönder.
Nu kommer jag få en laddare som alltid har varit en nöd för mig, och framförallt hörlurar. Nu känner jag mig faktiskt mycket mer taggad till att åka till Spanien, med ny mobil osv. 
Kommer bli jätte roligt!! Jag tror att jag kommer satsa på en vit iphone 4, spelar ingen roll om kameran är lite sämre.
Jag har ju ändå en systemkamera!
 

ÅHH!!!!!

Min mobil är nu förevigt död, den lever inte längre..
Igår blev jag en arg människa och jag kastade den i golvet och vips så flög alla delar åt alla håll. 
Skärmen lossnade, och allt som fanns där i också. 
Blev redigt ledsen, men inte för att det just var min telefon som hade gått sönder för att jag älskade den så mycket.
Utan det var för att jag nu inte har någon mobil längre, ingen kan få tag på mig och jag kan inte få tag på någon heller.
Men vi sa att vi skulle försöka lösa det idag, men då är det jag som får betala och det är å värt varenda krona!
Men jag kör på det billigaste så det blir nog en iphone 4 på elgigan.
 
 

KVÄLL

Idag kom Erika vid halv elva ungefär. Jag och Hanna mötte henne och sedan så gick vi på stan en sväng, fikade lite och sedan gick vi hem.
Vi åt hemma och sedan gick vi vidare ner till stan igen för att vi skulle köpa en vit bh till mig. Har faktiskt ingen, men nu har jag!
På eftermiddagen såg vi high school musical 3, helt sjukt va bra den filmen är! Var så nära på att börja gråta flera gånger!!
Men nu ligger vi och tar det lugnt och inväntar Lotta på liseberg.
Ha en fin kväll'


JOSEFINE

 Igår sov Jossan hos mig, hon kom typ vid nio. Vi gick en promenad som slutade med prat nere vid kyrk, vi stötte på Bianca och Ronja. Vi stod där ett tag sedan gick vi tillbaka hem igen.
Vi duschade av oss och sedan låg vi och snackade jättelänge. 
Nu sitter jag här klockan 07.00!?! Och då kan man undra varför? Men det är för Jossan skulle ha körlektion, så vi gick upp klockan sex och åt frukost. Så nu tänkte jag att jag skulle göra lite tidsinställda åt er, medans jag är i Spanien.
Hoppas ni får en bra dag! Kram!
 

KUPOLEN

Idag har jag varit i kupolen med Hanna, mamma och Clara. Jag vaknade vid 12 idag, åt lunch direkt sedan hängde jag tvätt och sedan åkte vi iväg. När vi bar i kupolen kollade vi på saker till Spanien, och vi hittade fina saker!
Jag har äntligen införskaffat mig en långklänning! Jag är så nöjd med den. Sedan köpte jag en blus som är ett linne typ, också väldigt fint! Och till assist ett par ljusblåa tygskor. På nåt konstigt sätt går alltid mina tygskor sönder..
Men sedan köpte vi schampo och sånt man kan behöva. Ska göra ett tydligare inlägg om vad jag köpte ikväll!
Kram!


GODNATT

Imorgon ska vi åka till kupolen, kanske ska min trogne vän Alicia följa med, men inget bestämt än.
Vi ska kolla lite om jag behöver något till Spanien, till exempel en lång klänning vill jag investera. 
Idag när jag låg med telefonen så ringde det, och det var Stefan och Anton som ringde! :D Blev så himla glad när jag fick prata lite med dem! 
Min plan är att försöka göra något varje dag nu innan jag åker till Spanien, så tiden går snabbare. 
Är redigt taggad till resan, det ska bli super kul!
Kommer vara Dora utforskaren i Spanien, ta kort på allt och alla och vilja utforska hela Spanien. 
ELLER INTE, kommer äta hela tiden. Ni kommer inte känna igen mig när jag kommer hem..
Nej skoja, jag ska försöka träna när jag är där.
Det får verkligen inte hända att jag går upp massor i vikt, det förstör allt!
Ska istället satsa på att gå ner nåt kilo.
Imorgon ska jag iallafall göra en packlista och se vad jag behöver köpa imorgon. 
Kram och godnatt på er!
 

HOMEMADE JACKET

Den här jackan har jag gjort på slöjden, jag är riktigt nöjd!
Det tog sin tid och jag har fått sitta kvar efter skolan en hel del för att verkligen hinna men nu är den äntligen klar!
Den kommer jag ta med till Spanien, den är väldigt bekväm och ganska tunn så den passar bra i Spanien som typ jacka då. 
 
 

HELLO

Nu ska jag starta upp bloggandet på riktigt, jag har flera saker att blogga om. 
Jag ska försöka göra tidsinställda under min resa till Spanien. Alltså det är helt sjukt, det känns som det nyss var 149 dagar kvar och nu är det bara 6 dagar. Jag åker alltså på torsdag morogn. Då får jag träffa alla igen, det kommer bli så sjukt roligt!!
Jag har inte hittat min kamera på jättelänge så jag letade idag och hittade den ingenstans, hade velat ha med den till skolavslutningen idag men jajg hann inte hitta den. Efter skolavslutningen följde Jossan med mig hem en sväng, vi gjorde inte mycket. Vi chillade mest och la oss i min säng. Men sedan började vi leta efter min kamera igen, vi hittade den inte så vi kom fram till att jag kanske hade glömt den hos Anton. Så vi åkte ut tull sörvik även fast han inte var hemma så kanske man skulle se den in genom ett fönster, men vi såg inget. Så när vi kom hem hittade jag kameran i min garderob. Onödig resa till sörvik, men nu har jag kameran iallafall och jag är så glad över det. Jag vill ju ha med den till Spanien, det är så viktigt för mig!
 
 

MIN DAG

Jag kom hem halv tre igår (idag*) då hämtade pappa mig Bianca och Alicia. Vi släppte av Bianca och sedan åkte vi hem till mig och Alicia sov hos mig. Vi vaknade imorse vid sju och vi gick upp åt frukost, jag dushade och sedan cyklade vi till skolan. Idag var jag för första gången osminkad i skolan. Det låter as töntigt att säga att det var första gången, men jag vågade inte förut, men nu vågar jag! Det var så skönt, skulle lätt kunna va det nån mer dag!
Idag somnade jag och Alicia å spanskan, vi la oss på golvet och sedan somnade vi. Åh va skönt det var.
På no:n fick vi glass, det blev några över så jag åt tre stycken, beach 2013 här kommer jag!
På lunchen gick jag hem med kära Josefine, vi åt lunch här och snackade. Sen la vi oss i min säng och vilade i typ tio minuter innan vi var tvungna att åka igen. So:n var inte speciell, men efter skolan följde jag med Alicia hem och åt lite mellanmål. Sedan åkte jag hem och kollade på Biggest Loser finalen repris, älskar verkligen det programmet! 
Sedan utbrast jag sedan ut i tårar, väldigt ovanliga. Jag blev plötsligt att sakna Anton så in i helvete, fast jag har ändast varit utan honom i två dagar. Men jag har varit as ledsen hela eftermiddagen sedan dess, jag har gråtit lyssnat på ballader och kollat på bilder från min systemkamera på mig och Anton. Men på kvällen åt jag och Alicia glass och så mötte vi Hanna, Emma och Filippa. Lite senare kom Emma. Men jag åkte hem direkt, och fortsatte grina. Eller det var inte meningen att jag skulle gråta men det kom fram igen. 
Men det känns bättre nu, Josefine fick mig att tänka om. <3
 

ANTON

Jag är så himla glad över att jag har mött dig, du betyder så ofattbart mycket för mig.
Jag känner dig som du vore min bror. Vårat förhållande är inte som alla andras, det har något speciellt. Det finns något speciellt där, ett strakt band. Det bandet kan inte ens klippas på mitten av den vassaste saxen.
Du är helt underbar, kan inte leva utan dig Anton.
Jag älskar dig så mycket, skulle aldrig kunna ha någon annan än dig. Du är allt, och jag är inget utan dig!
 

LISEBERG

Igår var verkligen en toppendag! Vi åkte massa roliga karuseller och hade det super mysigt tillsammans. Jag umgicks med Alicia, Felicia, Josefine, Ronja, Minna och Bianca.
Vi åkte flumeride, Lisebergbanan och kållerado. Sedan vi som vågade åkte även kanonen och balder. Vi åkte med bussen åtta ifrån Göteborg och vi kom fram halv tre till Ludvika.
Nu känner jag mig svimmfärdig och är yr!
Idag åker Anton till Spanien, kommer sakna honom så otroligt mycket! Han betyder så fruktansvärt mycket för mig, han är en del av mig. Men nästa vecka på torsdag så kommer jag efter med flyget. Det är helt sjukt att tiden har fått så fort, jag ska till Spanien nästa vecka!
Det ska bli så himla roligt, jag ska verkligen bli brun! Det är spännande eftersom jag aldrig har varit där förut, så nu blir det första gången!
Ni får ha en fortsatt bra dag! Kramar!


SISTA KVÄLLEN MED ANTON

Innan Spanien :)

Igår vaknade jag hos Anton, vi åt frukost och sedan åkte vi moppe in till mig. Vi åkte sedan ner till Alicia så hon fick åka med Anton till sörvik.
Jag och pappa åkte hem och hämtade fiske saker, sen åkte vi till sörvik.
Jag Anton och Alicia tog ekan ut på burtjärn och fiskade.
Anton drog upp en liten gädda och själv fick jag en stolt mört. Sedan på kvällen badade vi och vi sov över hos Anton.
Idag åkte vi tre till kupolen, jag köpte två linnen jag tänkte ta med till Spanien. Båda var från Gina.
När jag kom hem skjutsade jag ner Anton på stan och cyklade vidare till Jossan. Vi hade kul som vanligt och nu sover Anton hos mig, sista kvällen innan vi skiljs åt i en vecka.

Nu ikväll sover Anton hos


Hola amigos

Ikväll spenderade jag 1,5 timme med Alicia på powerwalk. Vi gick lite vart som helst, men det var mysigt att gå lite. Tidigare idag har jag, Hanna och Anton varit ner på stan en snabbis och sedan åkte jag och Anton och badade.
Om fem dagar åker vi till Liseberg!
Kan inte berga mig!


MIN POJKVÄN HAR MOPPE

Igår klarade Anton moppeprovet, så han hämtade mig på moppen igår.
Jag vill också ha moppe, gyllene!
Det är skitkul att åka! Wiiihoo


FRILUFTSDAG IGÅR

Igår var verkligen en höjdardag! Det var jättekul hela tiden, vi körde rövdunk, badade och umgicks tillsammans hela dagen. Det var så roligt, skulle kunna göra det 1000 gånger om.
Efter friluftsdagen var slut så stannade ett gäng kvar vid jägarnäs, sedan åkte vi alla till burtjärn och badade. Det var faktiskt lite roligare där!
Jag testade också på att åka fyrhjuling, åh va kul det var! Skulle verkligen vilja ha en sån!


FRILUFTSDAG

Idag har vi klassfriluftsdag, det ska bli jättemysigt. Jag älskar min klass, alla är så mysiga och fina människor!
Vi ska vara vid jägarnäs och bada, ha fem kamp och bara mysa.
Imorgon och på fredag är vi ju lediga, har faktiskt ingen aning vad jag ska göra under ledigheten.
Igår var jag, Hanna och mamma på vattengympa. Det var jättekul och bra träning, det ländes verkligen i magen. Fast jag har ej träningsvärk nu, vilket är väldigt skönt!
Hoppas ni får en bra dag'

Du är mitt allt, älskar dig mer än allt❤


Creating a videoblog

Hej mina ❤an.
Har haft en bloggpaus och det har varit väldigt skönt! Jag kände verkligen att jag har behövt det, men nu är jag tillbaka!
Tänkte göra en videoblogg, åh skulle vilja bli en känd videobloggare. Fy va coolt att få typ 10 000 views!!
Men nu har man typ 16:D nej skoja men 100 eller mer iallafall, det är roligt tycker jag!
Ska nog ta mig ett relax bad nu, känner att jag behöver det! Kramis!