ÅTERFÖRENAD MED MIN POJK

Kom till Anton från Falun för typ 2 timmar sen, åh har saknat honom så himla mycket!! Ikväll ska vi bara mysa och kanske se på Titanic som alltid. Det är verkligen våran film typ. Imorgon ska jag träffa Minna & vi ska träna på påskmixdansen. Kommer bli superkul!
Imorgon ska jag också sova över med älskade Alicia!! Kommer bli så mysigt!! 



PÅVÄG TILL MORMOR

Nu är jag påväg till mormor, jag och Hanna ska ju somsagt sova kvar där till imorgon. Hoppas vi ska bowla med dom, det är så himla kul. Morfar vinner alltid! Är sugen på att shoppa något också fast ska spara alla mina pengar till Stockholm. Imorgon kommer jag få träffa min älskade Anton igen. Längtar dit också!!


GODNATT

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt för jag och Hanna ska iväg till mormor och morfar och sova där till måndag. Det ska bli mysigt att vara hos dom. På måndag ska jag få träffa Anton igen. Han har ju varit i Sälen, inte så länge men ett tag iallafall. Så jag saknar honom så det ska bli mysigt att träffa honom sen. På fredag ska vi ju åka till Stockholm!! Kommer bli skitskitkul!! Längtar jättemycket!


GODMORGON

Idag väntas somsagt en seg och tråkig dag. Det som är "bra" är att jag iallafall har ett hus att städa så då har jag något att göra iallafall. Jag ska nog gymma idag också, saknar det! Har inte gjort det den här veckan.. Asså vi har ju beep-test torsdagen efter sportlovet, så nu gäller det att ligga i och träna. Min kondition har faktiskt blivit mycket bättre sen jag började på måbättre! Och jag har blivit starkare i armar och mage! Jag är riktigt glad över det! Det enda jag behöver sätta upp som mål nu och genomföra helt är kosten och regelbunden träning. När jag och Alicia var i kupolen förra lördagen så hittade jag lite träningskläder jag är sugen på att köpa. När jag, mamma, Hanna & Anton åker till Stockholm ska jag nog köpa lite nya träningskläder! Längtar så mycket, kommer bli skitkul!🌟



KILLKOMPISAR

Kom precis hem från Simon & Oliver. 
Vi snackade och kollade på videos, och så satt jag med när dom spelade typ haha. Men det var så himla kul, det var det bästa på hela dagen lätt!
Idag på kvällen har jag & mamma ätit kebab & sett på film. Sedan gick jag och  mötte Simon & Oliver. Det har varit en superkul och bra dag idag! Imorgon väntas en tråkig lördag med städning i hela huset. 
Är förövningar så tacksam för att jag har så otroligt fina vänner, det är dom som bygger upp mig och får mig att må så bra. Dom, Anton & mi familia. 



LÄNGTAR IHJÄL MIG TILL SOMMAREN

Åh jag längtar efter sommaren så himla mycket. Saknar alla mysiga sommarkvällar när man kan cykla ut till burtjärn och bada. När man kan gå i shorts och linne, Ludvika Festen, umgås med massa kompisar, och mysa med min underbara kille. Jag saknar förra sommaren så oerhört mycket, det var den bästa sommaren av alla. 
Jag åkte med Anton till Spanien, umgicks jättemycket med Jossan. Var i stugan med Alicia och kvar i mysiga Ludvika.
Jag hade verkligen världens bästa sommar. Men jag hoppas att den här sommaren blir ännu bättre. 
I år åker min familj & min systers kompis familj till Grekland i två veckor. Och det bästa av allt är att min bästa soulmate ska följa med! Åh det kommer bli så himla roligt!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GODMORGON

Idag har vi sovmorgon så jag börjar halv 11. Riktigt skönt! Börjar dock med matteprov.. Men jag hopas verkligen att det går jättebra, jag kan detta ganska bra nu så det borde funka. 
Inatt drömde jag att jag var typ tillsammans med no läraren och att min morbror blev dödad av någon som hade en knarknål i kinden. Men sen återuppstod han och vi typ opererade ut nålen och gömde det i frysen.. Så jäkla fucked up drömmar. 
 Anton är Sälen nu. Jag hoppas han får det jättekul och allt, kommer sakna honom. På söndag ska jag och Hanna till mormor och vara hos dom en natt. Ska faktiskt bli jättemysigt!
Hoppas ni får ett jättebra sportlov!



JAG ÄR SÅ FUL

-Asså jag är så himla ful, jag hatar verkligen mitt utseende.
 
"Vad ser du när du ser dig själv i spegeln?"
-Ett monster. 
 
"Så himla fuuuul"
-Visst jag är inte en perfekt människa, faktiskt så hatar jag mitt utseende. Men här får ni en bild ändå. Usch 
 
Asså jag HATAR när folk håller på exakt såhär. Skriver att dom är "jättefula" och sedan lägger ut en bild när dom ler och är jättefina iallafall? Det stör mig. Ska bara klargöra en sak innan jag skriver vidare. 
I detta inlägg är inte poängen att jag vill få fram hur "otroligt vacker", eller "fin" jag är eller något liknande med tanke på det jag skrev där uppe ↑. Jag är ej seriös men ni kanske redan förstod det. 
Det blir som en dubbelmoral om man skriver att man är ful och sedan lägger ut en jättefin bild tagen av en systemkamera. Och om man får en kommentar att man är "ful". Svara "nej det är jag inte". Det är det absolut bästa bästa svaret man kan ge! Då blir dom typ "ställda mot väggen" eller vad man ska säga. Tänk på det, snälla, ni är så otroligt fina allihopa! Det är sant, ingen är ful. Om man inte har drömkroppen, fint hår eller sminkar sig så bra kan man vara hur trevlig och snäll som helst ändå. Även det är en fin egenskap som man inte får glömma. Lika med folk som röker,röker spice och annat skit, skär sig och andra saker. Sakerna de gör är jävligt dåliga, verkligen! Men bara för det behöver inte personen vara dålig människa utan hjärta. 
Vi måste tänka på detta mer. Asså visst det finns folk som ser "mindre bra ut än andra". Till exempel jag ser inte lika bra ut som typ Kenza, Megan Fox eller Rihanna. Men jag kanske har någon annan egenskap som gör mig till en fin person. Alla är olika och allt hänger inte på hur vi ser ut. Döm inte hunden efter håren?


 

IGÅR & IDAG

Igår va jag med Anton en stund efter skolan, vi myste, åt mellan mål och spelade kort. Älskar att spela kort, det är något nytt jag har börjat gilla. Igår sov Jossan hos mig, vi snackade mycket och såklart mycket skratt som grädde på moset. Idag har varit en bra dag i skolan. Jag har känt mig glad hela dagen. Jag ska snart till gymmet och sedan ska jag sova hos Alicia inatt. Vi ska göra Tacos och ha det supermysigt!! 
Idag har jag köpt alla-hjärtans-dag-present till min fina pojkvän.  Jag köpte en röd ros och en liten stentavla där det står en fin text om kärlek på typ. Haha från leksaksaffären men den var fin så jag slog till, eller pappa slog till för jag är bankrutt just nu. Hatar när jag inte har pengar. Fyfan va jobbigt det är när jag också behöver det typ hela tiden också.. Men imorgon ska jag sova med Anton och fira alla hjärtans dag med honom, sedan på lördag ska jag på fest och sen får vi se vad som händer med resten av helgen. Om exakt två veckor imorgon åker jag, Hanna, mamma & Anton till Stockholm och jag och Anton ska se Avicii!! Längtar som tusan!!
Hoppas ni får en super bra helg och en jättebra alla hjärtans dag. Men komihåg att kärlek inte bara är någon man är kär i, utan det kan vara något man tycker om att göra, familj eller vänner. Ha det super mysigt och ta vara på tiden! Kärlek till er!
 

10 SAKER SOM GÖR MIG TILL DEN JAG ÄR

  • Jag gör först och tänker sen.

  • Jag är jävligt pratiglad och älskar när jag får folk att skratta.

  • Ibland kan jag tycka att jag är jättefin och ibland att jag ser ut som en marulk.

  • Jag tycker nästan aldrig att något är awkward.

  • Jag har aldrig skolkat. 

  • Ibland vill jag vara sjuk för det är mysigt att ligga hemma och kolla på film och dricka te.

  • Jag har en sån otroligt grotesk beslutsångest, kan aldrig bestämma mig vad det än gäller. 

  • Jag kan bli skitsur när det inte blir som jag förväntat mig. 

  • Jag tycker att det är skönt att kunna gråta ut.

  • När jag är hemma själv sjunger jag alltid jättehögt. 


SVAR

Varför kan du inte åka tåg till Falun?? :o 
Varför jag inte kunde det var för att det bara gick buss på morgonen. Men idag såg jag att det går tåg på morgonen, halv sju går det ett tåg till Falun varje morgon. Så jag valde faktiskt Plusgymnasiet som första val, andra Estet och sista valet samhäll. 
Jag är nyfiken om jag kommer in på plus,och om jag gör det får jag mer tid att fundera på om jag vill gå där eller inte. Alltså jag är så jävla osäker, jag vill satsa på teater men samtidigt vill jag lära mig om smink & hår och sånt. Det är svårt som fan. Fast jag tror att det kanske är bäst om jag går där. Jag är så tofflig här hemma och jag behöver nog komma bort från det. Inte komma bort från Anton utan mer att minska på min toffelhet.
Jag skulle kunna prova att gå där i typ en månad och se hur det är, och om det är för jobbigt eller jag inte känner att jag vill gå där kan jag byta till estet i Ludvika.
 
 

TRÄNING - SÅ VÄRT

 
 
Imorgon ska jag träffa en kostrådgivare på gymmet. Det ska bli riktigt kul och jag är jätte taggad. Jag ska i en månads tid undvika sås, grädde, vittbröd (skräpmat, godis, chips, läsk & sånt räknas alltid bort). Jag vet inte allt men jag ska bara äta så rent som möjligt om man säger så. Typ kött,potatis, grönsaker. Eller fisk, ris, grönsaker osv.
Jag ska ge 110% nu för jag vill verkligen se resultat. Fast jag har redan gjort det lite, jag har bättre kondition, jag är starkare, & jag har fått magmuskler. Måste bara säga att jag har haft så fel med träningen. Jag har typ alltid varit "rädd för att ta ut mig". Jag hatade att springa för konditionens skull förut, jag gav upp efter en armhävning "nej det går inte, jag kan inte". Men det är inte så. Eller jo, om man har den inställningen jag hade. Men när man byter inställning kommer det flyta på fast det är tungt i början. Jag är så glad över att jag äntligen kommit igång på riktigt och kör all in. Jag ska kämpa på allvar för beach 2014 nu. Hatar att säga just så. Men jag ska bli stark,må bra och kämpa för en snygg kropp. Jag ska  bara säga till er alla där ute som vill träna men är osäkra på om ni kommer ha tid, ork eller vilja. Ta tag i det!! Jag lovar ni kommer inte ångra er, det är så värt det i slutändan. Ut & kör all in, vill ni så kan ni!! 
 

ESTET

Jag är nästan 100% på att jag ska ta estet på gymnasiet. Jag älskar och verkligen brinner för teater, dans och musik! Det står mellan det och plusgymnasiet inriktning stylist. Det verkar vara jättekul men kanske drygt med pendling med buss typ halvsju varje morgon. Om det hade varit tåg hade jag nästan inte tvekat. Eller jo kanske.
Men jag ska åka på en prova på dag med två andra tjejer. Ska bli jättekul att lära känna dom och att prova på en ny skola. Längtar så himla mycket till gymnasiet, ska bli så roligt att lära känna nya människor och börja på en ny skola. Allt kommer bli så jäkla nice. Och jag bor nära som fan också det är riktigt skönt!!
Jag har varit asdålig på att blogga men jag har inte kännt mig helt 100 mentalt eller vad man ska säga. Mycket bråk & tjafs kommer emellan vilket ej är bra. Men allt är påväg mot det bästa nu så jag hoppas att allt löser sig. 
Det har varit mycket med svartsjuka för mig på senaste tiden. Man kan väl egentligen säga att det är det som har kommit emellan och det är därför jag inte har bloggat. Och svartsjukan har ledit till bråk & tjafs. 
Hatar bokstavligen det så jäkla mycket. Hatar mig själv ibland. Speciellt när jag sätter mig i skiten.
 
Saknar lite när jag och Anton precis hade träffats. Love love love!!!
 

Svar på mina egna frågor