GOD KVÄLL

Nu är jag i Falun hos mormor och morfar med Hanna. VI åkte tåg hit på förmiddagen och kom fram ungefär halv 1. Vi gick på stan och fikade hemma sedan. Om en timme ska vi gå upp till gruvan och kolla på körsången och majbrasor. Vi sover här inatt och åker hem imorgon innan lunch
Mitt andra handsval till klänning finns nu i min storlek, fast jag är osäker om jag vill ha den?
Håå.. det är jobbigt det här med klänningar.. Men jag och mamma ska kolla imorgon.
Ha en bra Valborg och första Maj nu allihopa!

 

JOSSANS KATT



KVÄLL

Har skypat med en av de bästa nu på kvällen. Ska snart sova inne hos Hanna, hennes nya rum är klart så jag ska sova bredvid henne inatt. Imorgon väntas en vecka utan Alicia, men hon kommer ha det kul på Rhodos så det blir nog bra.
Hela resan för henne kommer gå jättebra, både dit och hem.
 
Snart är det konfirmation. Längtar redan!

 
Älskade bröder! <3

FALUN

Idag har jag varit i Falun. Först träffade vi Kicki & Lisa, det är våra gamla kompisar. Sedan åkte vi till mormor och morfar och firade Hannas födelsedag. Hittade faktiskt ingen klänning eller några skor i Falun.. Men jag önskar och ber för att klänningen kommer i min storlek snart. 
 
Så här spg mitt rum ut innan jag städade och gjorde min room tour. Så här är sanningen, men jag håller mitt rum så städat jag bara kan. 

LOUISEINEZ.BLOGG.SE

Jag är med och tävlar i en fototävling på louiseinez.blogg.se
Tycker det är så sjukt kul att fota, och tycker det är kul att vara med i fototvälingar. 
Hennes blogg är jättebra och super söt! Hon har också en systemkamera och tar superfina bilder.
 
Jag valde den här bilden till tävlingen, för jag är jätte nöjd med den! 
Det här var den första bikden som pluppade upp i mitt huvud när jag funderade på vilken jag skulle tävla med.
Därför fick det bli den här, den tog jag i Februari med Anton. Då var vi ute på fotodag i Sörvik, glömmer aldrig den dagen, den var så himla mysig och scout-Kajsa kom fram den dagen.
 
http://louiseinez.blogg.se/ 
 

KLÄNNING

Åh, det här är verkligen världens snyggaste klänning! Vill verkligen verkligen ha den, men det finns inte i XS utan bara i L.. Önskar att det kommer storlekar snart, för det börjar bli lite bråttom.
Skulle betyda världen om jag kunde ha den här på konfirmationen och skolavslutningen!!
 

TUMBLR

Är redigt sugen på att skaffa tumblr, eftersom jag älskar att ta kort och så, så skulle det vara kul att få dela med mig av mina foton. Vet bara inte vad jag ska heta..
Idag vaknade jag hos Alicia, sov där igår. Idag har jag varit med Anton, och snart ska jag äta. 
Ikväll kanske jag sover hos Alicia igen, eftersom hon ska till Grekland imorgon kväll.
Kommer sakna henne så himla mycket, jag är tom utan henne.
Jag ska försöka fixa mycket bättra uppdatering till er! Jag vill verkligen det, jag vill satsa mer energi på bloggen. 
Men varför jag inte har gjort det tror jag beror på stress och oro.
 
Nu ska jag iallafall kolla på konfirmation & skolavslutningsklänning, vilket kommer vara samma klänning.
 
Kram på er!
 
 
 

ALICIA 15

Idag fyller världens underbaraste människa år, min soul Alicia. 
Ikväll ska jag sova hos henne, och äta onyttiga saker. Idag var jag på vårkonserten, det gick kanonbra!
Längtar efter nästa gång! 

IGÅR

Igår åkte jag och Alicia spontant till kupolen, vi hade jätte mysigt och jag fick med mig lite hem. På kvällen när vi kom hem packade jag och åkte till Jossan och sov över där, vi hade en super mysig kväll och hade jätte kul!
Idag har jag och Tintin varit i Grängesberg på genrep inför vårkonserten imorgon. Det kommer bli jättebra!


NETSCAN

Idag var alla på Netscan, det var faktiskt väldigt intressant. Det är verkligen hemskt hur vissa människor kan hålla på, usch! Jag har varit med om en sådan där klockren pedofil grej en gång, jag och Jossan var inne på chatroulette. Det kom fram en med avstängd kamera, alltså var det bara svart. Så skrev han "Hej jag heter Alexander och är 16 år"

Alltså han skulle lika gärna kunna "Hej jag är en pedofil och är 54 år"  Usch, det är äckligt och obehagligt.
Men han som pratade idag var iallafall jätte duktig! 
 
Nu ska jag kolla på konfirmationsklänning och skor på nelly. 
 love u sissy

MY ROOM


JUSTIN BIEBER

Åh, inget kan beskriva min avundsjuka på alla dem som har fått biljetter till Justin Bieber. Alltså herregud vilken chans att få se honom live! Jag och Alicia hittade biljetter på ticnet idag, men vi fick inte åka.. Åh fy, önskar verkligen att dom önskar sig! Hoppet är inte slut, det skulle vara en dröm! Vi är också med i en tävling om biljetterna, ber till Gud, att han hjälper oss! <3
Idag ska jag göra en room tour! 


DÅLIG UPPDATERING

Min blogg.se app laggar igen.. Åh stör mig så himla mycket, det är min favorit app efter instagram. 
Idag har vi iallafall firat min lillasyster som hr fyllt 12 år idag.  Nu på eftermiddagen kom Anton, Johan & Alfred in till mig, och sedan gick vi och tittade på Hannas teater föreställning. Nu ska vi snart äta, och jag ska nog fixa en room tour video till er idag. Bara om jag hinner vilket jag tror att jag gör. 
Imorgon är det bad.. Det ska bli jättekul, nu har jag en ny bikini. Har glömt säga det till er, men min svarta som jag beställde kom för ett tag sen, men den såg så himla stor ut, och det var ingen vadd eller något, såg ut som en dam bikini. Så vi skickade tillbaka den. Nu har jag köpt en rosa/orange på Lindex, tycker om de jättemycket! 
Det enda man får tänka bort är ångesten.. Alltså jag kollade på bilder från januari.. Tycker jag var finare då, och då hade jag finare kropp också. Jag har blivit så otränad på senaste tiden. Men jag ska fan träna upp det tills i sommar, jag måste ha bra kondition igen! Känslan att må bra i kropp & själ  är obeskrivlig!

HANNA 12 ÅR

Idag fyller världens bästa & knäppaste lillasyster år! Hon är galen, rolig och nästan alltid glad. Förutom när hon är sur. ;)
Älskar dig så himla mycket nani, visar det inte ofta, men när jag väl säger det tycker du att jag låter töntig. Men du ska veta att jag verkligen gör det, världens bästa lillevän! Skulle inte vara något utan dig! Loveu<3
 

KVÄLL

 Hej! Min blogg.se app laggar så jag bloggar från blogg.se på Google istället. Fick iallafall en kommentar om jag kunde göra en room tour och visa hur mitt rum ser ut. Och det ska jag självklart göra, jag har funderat på det flera gånger! Jag kanske hinner göra en imorgon. Tack så himla mycket för att ni kommenterar! Ni är bäst på det! Kramar!!

HJÄRTA❤

Aw blir så himla glad, jag vet inte vad jag ska säga. Jag blir så varm i kroppen när jag får sånna här kommentarer, det betyder jätte mycket! Jag ökar mitt självförtroende bara mer och mer!

Men jag vill säga detsamma till dig, du är verkligen hur fin som helst! Och ändå är du avundsjuk?! Du ska vara riktigt nöjd med dig själv! Massor med kramar!❤


BILDER FRÅN SÖRVIK

Jag är så himla otroligt glad att jag känner er, ni betyder guld för mig! Jag tycker om er så mycket, Anton är min prins och Johan & Alfred är mina bröder jag aldrig fick. Love you so much!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BRYR MAN SIG ELLER INTE?

Kan vara en "lätt" fråga, men det är den inte egentligen. De flesta som säger "Jag lutar mig tillbaka och bara skrattar", eller "Jag låter det gå in genom ena örat, och ut genom det andra". Det är lögner! Man tar åt sig, man gör det! Eller det är klart, vissa kanske inte tar åt sig, men jag tror att dom flesta gör det. 
Om någon kommenterar att jag är asful till exempel, då går det inte in genom ena örat och ut genom det andra, utan det går in genom båda öronen och stannar och ekar i mitt huvud.
 
Jag tar åt mig väldigt mycket av vad folk säger till mig, jag tror att jag är starkare än vad jag egentligen är. Men det är inte så att jag får hatkommentarer, för det är jag jätte glad över!
Men när man väl får någon kommentar eller får höra att någon har sagt något om mig, då blir jag bara ledsen..
 
Men man ska försöka att inte ta åt sig av dumma saker, för alla tycker inte lika som den elaka, det finns andra människor som är snälla. Som han under!♥
 

ME


HEMMA

Min dag har varit helt okej bra, kort men ändå. Vi hade brytdag så nu är jag hemma och ska käka något sedan göra engelska. Förlåt mitt bloggande har sugit men jag har inte orkat typ, vet att jag är latis.
Men jag ska försöka bättra mig!
Kanske gör en videoblogg! Kramar!


ÖSKAR..

 

ÄCKEL KOMMENTARER

Fyfan för den som har skrivit den här kommentaren, seriöst jag blir så himla ledsen!!! Det värsta jag vet är när någon idiot pratar skit om min familj, det är det bästa jag har och INGEN får göra dom illa! Önskar att det gick att blocka folk från min blogg, den här kommentaren kommer att raderas!!! Gör mig en tjänst och sluta kommentera massa SKIT! Det går rakt in i hjärtat och jag tappar blogglusten totalt, orkar inte med detta.


VIDEOBLOGG?

Jag är jätte sugen på att göra en ny videoblogg, och funderar på att göra det. Med min kamera. Jag ska nog göra en video om mitt rum, ganska tråkigt men så får ni se hur jag lever och bor. Jag tänkte också snacka lite om hur folk "tror att jag är, och hur jag egentligen är"  osv, ni vet sånna grejer.
 

STÄDAR

Städar mitt rum just nu, fy fasen vad stökigt det är! Men det är så skönt när det blir städat igen, ikväll ska jag sova hos Alicia. Vi ska ha spakväll, nu låter jag som nån som precis har skaffat blogg. Men det är så chill att ha det, jag är iallafall jätte sugen på att testa den här "pormaskdödaren" från USA som alla pratar om. Skulle verkligen vilja prova nån som man ser resultat på. 
                                                     min lillasyster  är längre än mig..

LOVING THE CAMERA


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

- vilken är din favorit färg? - Jag har ingen speciell favorit färg, jag älskar alla färger typ.

- vilken är din bästa / sämsta egenskap?
- Min bästa egenskap är att jag vågar står för mina åsikter, vågar visa vem jag är och är mig själv. Att jag är ganska social och inte så blyg. Att jag har musikaliska begåvningar, vilket låter väldigt skytigt men jag menar inte så, jag älskar att spela teater, dansa och sjunga osv. 
Min sämsta egenskap att jag kan bli väldigt lätt sur, och irriterad. Men också att jag kan säga allt jag tänker, eller inte exakt allt men mycket. 

- vad gillar du mest med anton?
 - Det jag gillar mest med Anton är svårt att säga, han är så himla bra! Han är pålitlig, snäll så in i helvete, mysig och en underbar person! Jag litar på honom och jag känner mig hur trygg som helst när jag är med honom. Han är också trogen, och det känns så himla bra!
 
- vilken dag i veckan är din sämsta dag och varför? 
-Min sämsta dag i veckan är söndagar, dom är så sega och det finns nästan ingenting att göra. 
 
-vad är det första du tänker på när du hör ordet MAJS? 
Det första jag tänker på när jag hör ordet majs är sånna där små burkar med euroshopper, det är lätt den godaste majsen!! 
-vad är det bästa du vet? 
-Det bästa jag vet är att vara med mina vänner och folk jag trivs med, det låter så typiskt.. Men Det ALLRA bästa jag vet är att äta, det är verkligen min passion i livet. Speciellt skräpmat, älskar det! Jag är inte alls nyttig, pff vilken lögn! Jag kan inte vara nyttig, det går inte. Jag älskar ätbara saker för mycket, det är så svårt. Jag kan inte mista min trogne vän maten, aldrig!

-vad är det roligaste som finns?
-Det roligaste som finns är att skratta tills det inte går mer, när man till och med får magknip för att något är
så roligt. 
 
Är du oskuld? 
-Ja, jag är oskuld.

Har du gjort något mer än att pussats? 
-Ja, jag har pussats med tungan, som alla andra också har gjort dock osv.

Kan du ge exempel på rump övningar 
-Jag tränar aldrig min rumpa, och nu ska jag inte få det att låta som om jag tränar för det gör jag inte, jag äter istället. Inte bra.. Men om man vill träna rumpan kan man till exempal lägga sig i sit-ups ställning, och sedan lyfta rumpan och hela bålen upp och ner. Ett annat tips är att till exempel rulla rumpan, eller rulla höfterna. Då blir man mjuk i höfterna och det blir bra!

Kan du göra en video där du visar hur du fyller i dina ögonbryn, inte förklarar? 
Ja, det kan jag göra. Jag ska göra det när jag får tid.

Om du är oskuld när vill du bli av med den? Och hur ska det vara? Tex i soffan med ljus? 

Jag skulle vilja bli av med den när jag är åtminståne 15 år, jag vet att ingen bryr sig om den där lagen. Man ska göra det när man känner sig redo. Men jag skulle känna mig tryggare om jag var 15 år när jag tappade oskulden. Jag får alltid skuldkänslor så lätt, och jag skulle ångra mig som fan om jag gjorde det nu. Jag skulle tycka att det hade varit mysigt om man låg och kollade på en film, med lite ljus tända till exempel. 

När vill du ha din första fylla? 
-Jag skulle vilja ha min första fylla när jag är 17-18, eller vid studenten. Jag vill verkligen inte dricka, jag tycker det är obehagligt med fulla människor och jag vill själv inte vara en av dom. Jag är också rädd och vet inte hur jag skulle vara när jag är full.
 
Förlåt så hemskt mycket för att detta har kommit flera månader senare, jag är verkligen jätte ledsen men jag har prioriterat skolan före. Nästa gång jag har frågestund svär jag på att svara på frågorna inom en vecka, annars dansar jag naken på borden i kapphallen.
 

WEEKEND

ÄNTLIGEN! Åh va skönt det är med helg, finns inga ord som kan beskriva.
Ikväll ska jag äta middag med pappa och sedan ska jag sova hos Anton.
Imorgon klockan fyra på eftermiddagen händer något speciellt, då fyller Josefine Margareta Kandika 15 år.
Tiden går så fort :') Så jag ska till henne klockan fem och fira henne, jag funderar bara på vad jag ska ge henne i födelsedagspresent. 
Idag har varit en bra dag, vi såg en rörande NO film idag, om hur hemskt delfinerna har det i Japan.
Det låter ju ganska boring, men jag blev väldigt berörd!
Nu ska jag skriva inbjudan till min konfirmation.

GODMORGON

Nu är jag hos Alicia och vi ska snart gå till skolan. Igår satt jag med min NO i 5 timmar och blev klar vid elva. Igår fixade jag och Alicia PRAO platser. Vi ska praoa på ett café i Falun. Det ska bli superkul! Vi ska bo hela veckan hos min mormor, längtar redan!


LOVE YOU MAMI❤


NO

Håller på med No hemprovet som ska vara inne imorgon just nu. Kan inte fatta att jag alltid sitter sista dagen med allt, fast vi har fått fyra veckor på oss..
Nu ska jag vara nyttig! Jag måste verkligen, jag håller på att tappa allt och det får inte hända. 
Jag vet man ska vara nöjd med sig själv osv osv osv, men jag måste få en bra kropp för att kunna vara det.
Jag känner att det är en bit kvar av det, och jag kommer lyckas.
Bara jag har den riktiga viljan och envisheten.
Så är det med allt!

FÖRSENAT SVAR

Hej! Jag är ledsen att det tagit väldigt lång tid att få svar, jag har sett kommentaren och tänkt svara men sedan kom något annat och så har jag glömt av det.
Skriver låtarna i ordning som dom kom i dansen.
Boadicea - Enya
KILL Everybody - Skrillex
Addicted - Dj Assad, Mohombi, Craig David
Heaven - envy (finns bara på youtube)
Step on the ground - italobrothers


VACCINATION

Idag har vi tagit vår sista vaccination mot livmoderhalscancer. Jag kan bara säga att den gjorde SKIT ONT!
USCH! Men jag är faktikst inte spruträdd, men det gjorde jätte ont, jag fick den här gråt känslan, vet inte varför.
Men skitsamma.
För övrigt har detta varit en bra dag!
Nu ska jag skriva mitt hemprov, det är så svårt att fokusera på en sak. Men det här ska bli bra!
 
ungefär ett års mellanrum.. fjortis högst upp, vem tycker *host* tror att hon är snygg? på den översta alltså!

ERIKA

Idag kom Erika hit, vi har fotat, snackat och massa mer. Dagen har varit jätte bra! Ikväll kommer Anton hit och sover här, har saknat honom!

Förresten så beställde jag denna igår! Jag ska även köpa guldnitar som jag ska sätta på, så det blir som en studded bikini. Kommer bli ursnyggt!


DÅLIG UPPDATERING

HEJ!
 
Jag är medveten om extremt dåligt bloggande på oleniuskajsa på senaste tiden.. Jag var på AIK match igår, det var skitkul som vanligt, eller jag har varit på fotbollsmatch en gång tidigare vilket var sjukt kul!
Iallafall blev det 0-0, det blev lite lång tråkigt i slutet av matchen när det inte hände något. 
På vägen hem stannade vi på MAX, älskar det! Så himla gott, fast donken är ju gott de med.
Kan egentligen inte bestämma mig vilken av dom som är godast, cheese är gudomliga!
Jag tänker skita i att vara nyttig,  jag menar mat är mitt liv, jag lever för mat! Vart skulle mitt liv ta vägen om jag skulle banta?? Liksom då skulle jag få äta typ sånna där protein shakes eller nåt, inte min stil!
Jag gillar inte nyttig mat, eller sallad är ju gott, men inte såhär över nyttiga saker, utan kalorier osv.
Jag har inte världens snyggaste kropp, och visserligen skulle jag vilja förbättra den tills vi ska bada och till sommaren.
Men jag orkar aldrig, och snabbaste vägen att gå ner i vikt är att trappa ner på mat, egentligen. MEN DET SÄMSTA!
 
Tips: Mat är livet, sluta aldrig äta tjejer, och killar! (tror dock inte att någon kille läser min blogg)
Men om ni vill gå ner i vikt och få en snyggare kropp, träna er till den och ät rätt.
 
Det ni kan börja med är att sluta äta socker, och tro mig det är svårt som fan, men bara i början. När ni väl vänjer er kommer det vara super lätt att stå emot, ni kommer inte ens ha något sockersug.
 
Steg två är att äta nyttigare, det måste inte vara att börja med protein skit och sånt. Utan äta mindre fetter, som pizza, donken, mycket smör och ost, chips osv. 
Men som ni vet finns det bra fetter också, för kroppen behöver fett! Man ska äta näringsrik mat, mest sallad, kött och potatis eller något. Men man kan också äta lite mindre, för då vänjer sig magsäcken efter till exempel en  portion, så sedan kommer du bli mätt på det. Då krymper också magsäcken, tror jag iallafall. Men också är det viktigt att träna, att springa kanske varannan dag och träna musklerna också¨. 
 
ÅH, känns som ett hemkunskapsprov det här. Jag är inte 1000000% säker på allt, men det här är MINA tips och så som jag tänker, det här ska jag försöka följa för att få min drömkropp. Det är en lång och tuff väg dit, but totally worth it!
 

MINNA

Idag träffade jag minna, det var så himla kul och skönt att träffa henne. Vi badade och snackade av oss.
Ikväll kom Claras familj och vi åt middag. Ska snart åka ut till Anton och sova där, för imorgon ska vi på AIK match i friends arena. Ska bli jätte spännande!


ANTON

Vaknade hos Anton imorse, vi åt frukost och sedan åkte upp till Axel för att äta lunch. Kom nyss hem och nu ska jag åks och möta Minna för att bada, ska bli riktigt kul! Trodde egentligen att jag skulle hinna göra no, men andra planer kom i bruk.


FINALLY GOT MONEY

Äntligen! Idag har jag städat, så nu har jag pengar!
Så imorgon ska jag träffa minna, och vi ska bada. Tusen år sedan!
På söndag är det AIK match, det ser jag verkligen fram emot!
Idag har jag bara städat, ätit lunch på coco thai och gjort läxor.

Det är mammas tallrik för min såg så risig ut, sanningen är att jag bara äter friterat när jag är där. Jag är inte kräsen när det gäller mat, men jag tar alltid friterat, ris och sås. Standard!


FULLT UPP

Godmorgon! Vaknade för typ 45 minuter sen. Nu sitter jag själv vaken och jobbar NO. Idag har jag mycket att göra, faktiskt är det inget av det som är kul. Men jag ska göra matten, och NOn, sedan ska jag städa hela huset så jag får lite pengar. Imorgon ska jag träffa Minna och vi ska gå och bada, ska bli så himla kul att träffa henne, känns som det var 100 år sedan! Men också att bada, jag har inte badat i nya bassängen än :D
På söndag ska vi åka på AIK match, det ska bli jättekul! Verkligen!


VEM ÄR KAJSA OLENIUS?

Jag tänkte berätta lite om mig själv, min uppväxt och mitt liv.
 
Jag heter Kajsa Birgitta Linnea Olenius. Jag är uppväxt i Grängesberg, där gick jag på dagis och lekte med mina kompisar, som jag tyvärr inte har kontakt med idag. Jag har endast kontakt med en av dom, och det är Erika.
 
När jag flyttade från Grängesberg var jag 5 år. Jag började på Vasa skolan, och lärde känna en kompis direkt. Det var Kajsa L. Vi blev snabbt jättebra vänner och fann Frida väldigt fort, vi blec de tre muskitörerna. Vi lekte jämt, varenda rast. Men det blev alltid små tjafs, så jag gick åt ena hållet, Kajsa åt andra hållet och Frida blev kvar och visste inte vart hon skulle gå.  Jag träffade även Alicia då, vi gick på olika "våningar" som det var då, så vi lekte inte lika mycket, men vi lekte mer på fritiden.
 
Ett år senare i ettan, skulle lilla kyrk stängas ner. Då kom massor med nya barn, och två av dom blev jag bästa vän med. Det var Nellie & Cicci. Jag lekte med dom hela tiden, varje rast och väldigt mycket efter skolan också. 
Det fanns en kille jag var skit kär i, han hette Marcus. Jag ville typ imponera och vara cool för honom, hela tiden.
Jag var med honom en gång efter skolan, då pussade han mig fyra gånger på kinden. Och jag var jätte kär i honom, lika som jag hade varit innan. 
 
När vi började fyran kom jag och Alicia i samma klass, som vi hade önskat och längtat efter.
Jag vet egentligen inte vad som flög i oss, men vi blev verkligen hur töntiga som helst..Jag var till och med coolare på lågstadiet. Vanligtvis bllir man "större" och coolare osv när man kommer upp i 4an, ny skola osv.
Men jag och Alicia lekte typ teletubbies på rasterna, egentligen är det inte töntigt. Men  var det extremt töntigt, alla andra var så coola osv, men inte vi. Vi låg ett snepp bakom..
 
I femman blev vi normala iallafall, eller bara nästan iallafall, jag lekte med barbie upp till 6an.
Om jag hade gått i 6an nu hade jag aldrig vågat erkänna det. Men nu vågar jag det, fast det är nog för att jag inte leker med barbie längre. 
 
I 7an förändrades allt, nästan direkt när jag kom till kyrk fick jag en flört. 
Jag bad till Gud för att han skulle börja gilla mig, och det gjorde han!!
Tro det eller ej så kom det ett "Hej :-)" en gång, jag skojade med mig själv att det skulle vara han, och ja det var han. Jag började nästan gråta, sanningen är att jag grät varje kväll jag skrev med honom för att jag var så lycklig. Jag bad och tackade Gud hela tiden för vad jag hade fått.
 
Så kär hade jag aldrig varit innan.
 
Just nu mår jag toppen, jag tänker aldrig på hur bra jag egentligen mår och hur bra jag har det.
Jag har en bra familj som jag har bästa möjliga kontakten med, mina föräldrar bor ihop, jag har världens underbaraste vänner, och en helt fantastisk pojkvän. Jag mår bra i mig själv och är stolt och nöjd över vad jag har blivit.
 
Tack till alla er som gör mitt liv så bra! Hoppas ni orkar läsa detta!
 
 
 

SÖRVIKS PROMENAD

Här om dagen gick jag till sörvik med Anton. 
Det tog mycket längre tid än vad jag trodde, men det kanske var för att vi stannade stup i ett och fotade, eller det var jag som gjorde det. Johan, Antons lillebror mötte oss också.
Här är bilderna från promenaden.

GODMORGON

Idag ska jag som sagt görs hemprovet..
Usch, ljud och ljus är skit svårt! :(
Men jaja, jag ska göra mitt bästa iallafall.
Imorse typ 20 i 8 kommer Anton hit och väcker mig, vi hade inte sovit över utan han var på lan. Men när jag öppnade ögonen så stod han där, jag somnade om och vaknade typ nu.
Senare idag ska jag gå en promenad med oliver, längesedan!


BLOGGLUST

Jag har tänkt på en sak, jag vill veta vad ni tycker är roligt att läsa om. Jag vet att det kan vara drygt att kommentera osv, men jag skulle bli jätteglad om ni skickade in lite åsikter. Det kan gärna vara klagomål, vad jag ska ändra på, vad ni vill läsa om, eller något ni vill veta om mig.
Hjälp mig och er att få en bättre blogg!
Det där lät som en reklam...

Jag ska svara på resten av frågorna i ett vanligt inlägg istället så ni vet.


SAD

En sak som gör mig väldigt ledsen, är när man skriver till någon, den ser att man har skrivit, men ändå inte får något svar.. Speciellt när det handlar om en person som betyder en hel del..
Det gör så ont i hjärtat och jag kan inte sluta tänka på det..


MAT

Hej! Förlåt min uppdatering har varit värdelös. Idag har jag iallafall varit med Anton hela dagen, vi har inte gjort så mycket. Nu på kvällen satte jag och Anton upp studsmattan, åh nu känns det bra med våren! Längtar lite tills vi börjar.. Imorgon ska jag göra mitt no hemprov.. Tråkigt.. Men det måste göras, och jag ska ha A nu! Iallafall försöka och gneta på som bara den!


HEMMA HOS ANTON

Ikväll sover jag hos Anton, inte så överraskande men jag trivs så bra med honom! Imorgon åker Alicia till London, kommer sakna henne men hon blir inte borta så länge. Idag har jag och Anton varit hemma hos mig och typ lagat omelett, dock blev den inte god alls. Eller Antons blev as god, men min blev bränd och smakade bajs.


GODMORGON

Idag har jag tänkt att jag ska plugga.. Inte kul alls, men det är smart att göra det nu på lovet så jag inte ligger efter när vi väl börjar igen. Jag ska göra mitt NO hemprov, det ska bli jättebra har jag bestämt mig för!
Funderar på att gå ut och springa eller nåt, vill verkligen få upp konditionen igen!

En av mina läsare ville att jag skulle ta kort på min Big Ben som jag la ut här om dagen, det är en spargris faktiskt men jag använder den som prydnad bara. 
Jag visste inte riktigt vilken sida som var höger, eller jo det är klart att jag vet vad som är höger och vänster, men jag tog kort på alla fyra sidorna istället.
 

FOTOSTUND MED SYSTER


MINA ÅSIKTER ANGÅENDE ALKOHOL & DROGER

Som ni säkert redan vet så är jag against alkohol & droger. Jag gillar det icke. Jag vet att man kan ha roligt utan alkohol, men jag vet själv inte hur det är att vara full för jag har själv aldrig varit det. Jag är faktiskt glad över att jag inte har druckit ännu, jag menar vad är det för förebild för våra barn om man dricker nu. Sedan när dom kommer i samma situation som oss så kan man inte säga att man aldrig drack när man var ung. Utan tvärtom..
Jag säger inte att man inte får dricka, det är ens eget val. Men jag tycker att det är ett konstigt sätt att försöka vara coolare, äldre, "mognare" eller söka status
Det låter konstigt att säga att det är moget att dricka, för jag tycker det är omoget. 
Eller man kan se olika på det, man blir "mogen" att dricka när man är vuxen. Då är det inte töntigt, eller coolt, bara helt naturligt. Men man måste kunna behärska sig och vara noga med hur mycket man dricker, så man inte kommer in i ett beroende, vilket kan vara väldigt lätt. Man ska vara rädd om sig, för när man är inne i beroendet är det otroligt svårt att gå ur. 
 
            Jag dricker inte för:
 
  • Jag får skuldkänslor för lätt.
  • Jag är medveten om att det är farligt, och att det är åldersgräns osv.
  • Jag vågar inte.
  • Jag vet inte hur jag blir när jag är full.
  • Jag är orolig vad folk ska tycka om mig när jag är full.
     

SVAR

Hej du! Jag kan absolut ta bilder på min big ben, jag gör det senare idag om jag får tid. Kram!


VÅR

Älskar verkligen vår feelings.
Helt underbart! Det är så himla skönt ute nu, och man vill bara få bort allt grus och all snö. Men det kommer med tiden, det här är iallafall den tiden på året då jag är gladast. Jag mår så himla bra under våren, det är nu man kan ha de snyggaste outfitsen. Jag är så nöjd med mina nya kläder, nu kommer jag låta som en 12 åring. But. I. Don't. Care.
Men mina kläder är snygga tycker jag, de är inte så jätte basic. Jag brukar alltid annars ha på mig basic kläder, men att känna sig snygg är otroligt viktigt. Tänk på det när ni handlar, om ni blir fullkomligt kär i en tröja, tycker att den passar bra på er osv. KÖP DEN!
Skit i vad andra tycker, man kan inte vara som alla andra hela tiden. Man kommer ingenstans på det i livet, på riktigt! Det där har jag haft svårt för väldigt mycket, att jag inte har vågat ha på mig vissa kläder för att jag är rädd vad andra ska säga. Men så får man inte tänka, det är ju DU som ska ha kläderna på dig, inte dom andra. Om de andra tycker att mina kläder är så himla fula kan jag ju glädja dom att de slipper ha de på sig! Detta är inget april skämt, Inte för att det verkade som det heller, men skitsamma. Stå upp för er själva, det är alltid bäst! Kram på er!