170 DAGAR KVAR

Om 170 dagar åker vi till London. Alltså i April 2014, ska bli så himla roligt! Jag ser å mycket fram emot det, framförallt all shopping. Har alltid velat ha Victoria's secret så det ska jag såklart invevstera, det känns som att alla gör det när man åker till London. Och såklart massa kläder och andra roliga grejer. 
Vi åker inte ofta utomlands så det ska bli riktigt kul att få göra det. Att upptäcka nya ställen och bara vara där och må bra. 
 

Anton

Är hemma hos Anton nu och vi kollar på aikmatch. JaG
 Lånar deras iPad nu och bloggar, alltså det är så roligt med en sån när den är så stor. Jag skulle också vilja ha en sån fast jag väljer hellre att köpa ett Marco objektiv. Så man kan ta kort på nära håll. Det tar typ 100 år att skriva för mig eftersom tangenterna är typ 7 km ifrån varandra. Jag och  Anton har nu på kvällen gjort potatisbullar med bacon och sedan bara choklad. Sover här inatt, hoppas ni får en bra kväll!




100 DAY CHALLENGE

Jag funderar på om jag ska prova 100 day challenge, alltså att göra 100 situps varje dag i 100 dagar. 
Skulle vara så kul om det fungerade, jag vill ju verkligen börja träna igen och äta nyttigare. Men det är så svårt att börja, jag har ingen inspiration och ingen lust eller ork. Men jag vill så sjukt mycket, det skulle vara as nice med en fast mage med lite muskler i. Jag skulle ju också kunna göra armhävningar även fast det är det jag är sämst på i hela världen men om man inte försöker så går det inte. Kanske squats också, åh jag ska verkligen köra nu!
 
Svär, jag kommer inte göra det men jag vill försöka iallafall. 
 
 
 
 

IKEA

Det är så himla bra med nya ikea i Borlänge! Idag var min familj där och Anton hängde med.
Vi åt mat där och provade sängar, sedan gick vi till kupolen. Jag köpte inget av min förvånan eller vad man säger.
Trodde att jag skulle köpa något faktiskt, vill ha fler tröjor och smycken. Har typ inga smycken så det skulle jag verkligen vilja ha ! Speciellt en sån där stor guldkedja som halsband. Det är så sjukt snyggt ch passar till typ allt!
Nu när vi har dragit tillbaka klockan en timme känns verkligen tiden gå så otroligt långsamt. Hatar när  man verkligen känner att det går långsamt.
Jag är ledsen att jag inte har bloggat på länge, jag har haft massa annat att tänka på och jag har prioriterat allt annat före. 
Men jag vill verkligen bli bättre på att blogga, det är så kul att skriva ner massa tankar och åsikter och att ni sedan kan läsa det. Det är otroligt kul att få kommentarer om vad jag skriver, nu låter det som "kommentera nåt fint till mig"
men det var inte det jag syftade på. Syftet med att blogga för mig är att inspirera folk av mina tankar.
Så jag ska göra mitt bästa, men det är så tråkigt att blogga om vad jag gör på dagarna. Om det inte är något speciellt.
 

PALLAR INTE HUR MYCKET SOM HELST


BEKÄNNELSER

  • Jag har en liten mun.

  • Jag älskar uppmärksamhet, inte av boobs eller nåt.

  • Jag är pratsam.

  • Men inte med folk jag inte känner alls.

  • Jag älskar att skratta.

  • Jag skäms nästan aldrig. Observera skäms inte tycka det är pinsamt.

  • Jag har blivit en bättre människa, och jag är stolt över det.

  • Jag har gråa händer. Eller dom ser gråa ut.

  • Jag tränar aldrig

  • Jag hatar att läsa, det är så sjukt tråkigt och slöseri med tid.
  • Jag har för liten säng än så länge så Anton får sova på en madrass på golvet.

  • Kan aldrig hålla det rent på mitt rum, blev stökigt som fan samma dag som jag städade. 

  • Har bara mensvärk en gång per vecka.

  • Fick lingonveckan den 2:a februari 2011.

  • Vill få fin kropp men gör tvärtom hela tiden.

?

Idag i skolan passerade jag några sjuor och jag hörde en av tjejerna säga en otroligt konstig sak som jag 
reagerade på direkt.
 
" Alltså den ända "killsorten" men kan lita på är bögar".
 

Då tänker jag liksom vad i hela helvete kom det ifrån?  Vem har kommit på att det är så? 
 
Haha det var det löjligaste jag har hört, alltså det finns 100 killar man kan lita på som inte är bögar.
Varför skulle det vara så att när man är bög så blir man helt plötsligt omställd i hjärnan och lojal på samma gång.
Det kan man väl vara utan att vara bög!? Åh blev bara lite confused där. 
Har inget emot bögar eller nåt, eller egentligen, varför skulle man ens ha det?
Om folk tycker att det är äckligt eller något så har ju dom turen att inte vara det.
Fattar ej omogna människor. 
Ni kanske tycker att jag är omogen och visst det är jag också, men alla är väl det på olika sätt.
ÄLSKAR HÅRET DÄR!!
 
 

DAAANS

Tack Alicia för att jag har dig, du är den som alltid står kvar vad det än gäller! Jag är så otroligt tacksam för det, jag älskar dig så otroligt mycket, kan inte ens beskriva hur mycket du betyder för mig. Tack för att jag fått Alicia, tack för att jag har en så bra vän som alltid står kvar! Tack! Min soulmate jag älskar dig!!


MÅR SÅ BRA

Nu mår jag verkligen skitbra! Det är så skönt för det var så längesen jag kände den här känslan i kroppen
med att verkligen må bra. Jag har många planer framåt och jag ser ljust på framtiden. Är sjukligt taggad till en grej jag planerar, men jag kan tyvärr inte säga det än. Ni kommer förstå sen när jag säger det om det blir av.
Imorgon har jag och Alicia dans på friluftsdagen, ska bli jättekul och är riktigt taggad! Det är ju också måltidensdag vilket är en av mina favoritdagar på året. Det förstår ni kanske eftersom jag och mat trivs väldigt bra ihop.
Ber för att alla ska må bra i min omgivning och för att livet ska vara såhär bra som det är nu hela tiden!
Hoppas ni mår bra och om ni inte gör det, tänk ljust även om det känns som helvete.
Men jag vet att allt blir bättre med tiden, så har det blivit för mig!
 

BRA DAG

Idag har varit en bra dag, vi har haft ganska tråkiga lektioner men det har ändå varit en bra dag.
Jag känner att jag äntligen börjar nå min punkt där jag mår bra. Det är så otroligt viktigt för mig att jag ska må bra, och såklart att människor i min omgivning mår bra också!
Imorgon har jag spanska prov och jag hoppas att det går superbra! Men jag har typ inte pluggat något inför det, eller jag har inte det, men jag kan allting ändå det är bara glosorna jag behöver plugga.
vad skrytigt det där lät men jag är ingen sån så det behöver ni inte tro.
Hoppas ni har det bra, ska verkligen försöka förbättra min bloggning mycket mer!
Kram!
 

HEJ IGEN

Den här helgen har varit helt fucked up verkligen. Har inte riktigt hunnit med att tänka någonting.
Allt har bara hänt hela tiden, vissa saker sjuktligt bra som jag aldrig någonsin kommer glömma och andra saker dåliga men som jag heller inte glömmer. Men det har varit en bra helg.
Min älskade vän Jossan är hemma och jag längtar tills imorgon så jag äntligen får träffa henne igen!
Jag har haft en underbar praovecka med minna, vi har verkligen kommit tillbaka till varandra och jag är så glad över det! Jag hoppas på en jättebra vecka i skolan nu och att allt ska bli bra! Verkligen allt!
 

VILL JOBBA

Alltså jag måste hitta ett extra jobb någonstans så jag kan tjäna egna pengar. Det skulle vara helt underbart att få typ 2000 i månaden. Skulle faktiskt kunna jobba på helger. Typ söndagar gör man ju ändå ingenting, så typ jobba nån timme eller nåt skulle inte vara helt fel.
Måste hitta något.
Är i stora behov av pengar just nu..

PRAO PÅ VBU

Idag har varit en helt okej dag, alltså minna och mamma gjorde dagen så mycket bättre!
Jag skulle inte tycka att det var kul om inte dom var där. Har haft lektioner med mamma hela dagen, sedan mötte jag minna på lunchen och vi åt nere vid Vasa. Det var asgott och jag åt 8 st potatisbullar!! Har aldrig ätit så många tror jag. Haha åh nu låter det som jag är en smal människa som äter as lite, och då kan jag säga nej det är jag inte jag är precis tvärtom. Älskar mat och det är det underbaraste som finns, äter hela tiden. För att unna mig själv, fira något, sörja något, när jag har tråkigt och när jag har roligt. Alltså hela tiden. Efter skolan gick jag ner till haffas, träffade min fina boy som praoar där. Personligen tycker jag inte om haffas, det händer liksom inget där. Men det var kul idag, jag spelade biljard mot Anton. Haha han vann alla gångerna utom en då jag hade turen att han sköt ner den svarta kulan i hålet. Det komiska var att jag sa att jag var jättebra på biljard och att jag hade lärt mig det. Och så sög jag
som fan, haha. Om ni tror att jag och minna praoar på gymnasiet för att få uppmärksamhet av äldre killar så är det false. Vi praoar med våra madres, för att vi var för sent ute. Men hoppas på en till bra dag imorgon!







FÖRLÅT

Förlåt för min långa brist på inlägg.
Har prioriterat Anton och jossan, läxor den här veckan. Men i fredags sov jag hos jossan och vi hade en mysig kväll och igår kväll så kom min älskade Alicia hem från Turkiet och hon ringde och frågade om vi skulle sova över. Jagsåklart ja, så hon sov hos mig igår och det var så skönt att få träffa henne och bara prata. Idag kom mormor och morfar och åt mat hos oss. Imorgon börjar praoveckan och jag ska praoa på vbu med mamma. Nej inte med gymnasieelever utan med svenska för invandrare, kommer bli spännande. Men är lite nervös eftersom det är vuxna människor. Men det kommer bli bra hoppas jag! Ikväll sover min pojke hos mig, han ska också upp på prao imorgon. Kommer bli en bra kväll!!







STORT FRÅGETECKEN

Alltså det här var den töntigaste bilden jah har sett på jävligt länge förutom tjejer som lägger upp push bilder och skriver något som inte har med tuttar att göra. Blir så himla irriterad! 
Men vad är detta? Alltså är inte hans största fan men inte heller en av dom töntiga 4% på den här bilden iallafall. Alltså serri, vem gör sådär? Nu är jag säkert som en 4:a och är as töntig men tycker verkligen att den här bilden är oroligt omogen.