BANDY

Jag och Jossan va efter skolan, hon följde med mig hem och vi åt nudlar. Sedan gick vi på min teater, men vi gick tidigare från det och provade innebandy. Det var svårt i början, men sen var det jätte kul! Vi spelade divisions spel, kan tyvärr inte förklara vad det är. Tur att vi hade Johan med oss i vårt lag. Nu har jag målat på min bild teckning som jag har tagit hem eftersom jag inte kommer hinna klart i skolan. Imorgon kommer Anton till skolan, han är allt för mig!


SVAR

Tack så mycket finaste Maja!
Tack för att du läser den :D


NI FÅR NOG VRIDA HUVUDET TYVÄRR


JOSSAN VILLE OCKSÅ VARA MED


MAT

Nu sitter jag i matsalen med mina kära vänner från min klass. Hamburgare är Göttmos! Efter skolan ska jag åka till Anton, sen fixa med konfan och greja.


DOLD TALANG

Ja, jag kan säga att jag har verkligen nu fått visa att jag kan spela innebandy. Jag har aldrig varit bra på det, men nu har jag självförtroendet. Utan att skryta kan jag säga att jag faktiskt är bra på det. Jag fick mycket beröm, och när en av dom stora grabbarna säger "du är ju fan bra på bandy" då känner man sig som en Gud kan jag säga. Det fick både jag och Jossan höra idag, det värmer i hjärtat. Jag vill börja på bandy, och det kommer jag fullfölja!


ALICIA

Nu är jag hemma hos Alicia, jag lämnade hennes engelska och jag stannade här tills pappa kommer och hämtar mig. Vi ska köpa en ny jacka till mig :D
Bjuder på en bild på min äckliga fula tå:)


TRUE FRIEND

Min fina Alicia, älskar dig freaky in i helvete mycket!!!! Går inte att beskriva, jag tänker aldrig på hur mycket du betyder för mig eller hur mycket jag älskar dig. När du inte är i skolan känns det tomt och ensamt. Du är allt, du måste få veta det. Du är ALLT!
Jag stannar hos dig för all evig tid, jag håller din hand alldeles för hårt för att släppa taget, tack för alla fina minnen och för allt du gör för mig!


DAY

Den här dagen var as dålig till en början, men senare blev den så mycket bättre. Efter skolan gick jag på konfirmation och vi tog kort. Sen åkte jag till Anton och åt mat där och tårta. :D
Jag hatar att han och Alicia är sjuka, jag önskar att han och Alicia blir friska snart!!


FOREVER ALONE

Idag är alla sjuka, KAbAM och Anton...
Men Josefine är troligtvis i skolan och räddar mig idag. Efter skolan är det konfirmation. I eftermiddag kanske jag ska åka till Anton och hälsa på han, lille stackare.


ZARA LARSSON - UNCOVER

Alltså hon har världens finaste röst!
Jag är så sjukt avundsjuk på henne, och när jag är avundsjuk på folk kan jag inte vara glad för deras skull. Bara avis.
Men hennes röst är så in i helvete bra, vill ha den! Och hon är så himla fin, hon är helt perfekt!!!!
En av mina största drömmar har alltid varit att sjunga jätte bra inför folk, eller ha en riktig musikal uppvisning.


BRUNETT

Nu ska jag bli brunett, jag ska tona håret brunt.
Första gången jag färgar och inte slingar håret, men eftersom det är toning kommer färgen gå ur efter 20 tvättar, vilket är ganska bra om jag inte blir nöjd. Men jag hoppas det blir bra, en fin mellan brun färg vill jag ha.
Till sommaren ska jag slinga håret blondt igen, men nu ville jag ha en förändring.
Håller tummarna!
Haha, redigt ful bild och gammal dessutom. Men såhär kanske jag ser ut i brunett?
(redigerad..

ESPAÑA

Nu är det bestämt, i juni åker jag till Spanien i 11 dagar. Jag ska flyga flygplan själv och möta Antons familj i Alicante där jag landar.
I Spanien ska jag vara med Antons familj, axels familj och Antons tremänningars familj.
Jag är så förväntansfull! Det ska bli så himla roligt, jag börjar redan tänka på vad jag ska packa med mig osv.


Hello

Igår var en jätte bra dag, Anton fyllde år och jag åt kebab här och sov över.
Idag fyller Antons mamma år så idag kommer min familj och Alicia hit och fikar. Ska bli roligt!


ANTON 15

Idag fyller Anton 15 år som ni vet, jag älskar honom så mycket! Han är allt!
Jag ska snart åka ut till honom och äta kebab :D sen sover jag där och imorgon kommer min familj och Alicia till sörvik och firar honom. Han ska få min present också, vilket är 3 tröjor. Han läser inte min blogg så det är lugnt :)


TORSDAG

Idag har dagen har varit helt okej, förutom att Johan var sjuk.. Efter skolan var jag med minna, vi snackade och gick till ishallen och fortsatte snacka. Det var så längesen, tack så himla mycket för att jag har dig min fina vän! Sedan gick jag på teater, efter det kom Anton och var med mig. Har inte varit med honom på hela veckan, imorgon blir min pojke 15 år!!'


HOW CAN THE BEAUTIEST THING BE THE HARDEST THING IN ONE SECOND?


MIN DAG

Idag i skolan har inte dagen varit så jätte bra.. Jag och Josefine åkte till kupolen efter skolan, vi gick av bussen på fel ställe så vi fick gå till kupolen en bit. Men det var super kul när vi väl var där, vi snackade massor och shoppade. Jag köpte en ny mascara, en ny tröja och present till min fina Anton som fyller 15 år på fredag.
Tack för bästa dagen med min fina Josefine, du är bäst!


Josefine

Idag har jag varit med Josefine. Vi åt mat och snackade, sedan hämtade vi Alicia och åkte till innebandyträningen. Nu har jag kommit hem och jag ska duscha och sedan sova. Jag ska göra ett till inlägg om min dag lite senare.


VAKEN

Godmorgon! Vaknade precis av väckarklockan, ska snart duscha och fixa mig. Idag ska jag va med Jossan och Alicia tror jag.


SUPER BRA DAG

Idag har min dag varit kanon! Efter syslöjden började det som var bra. Spenderade rasten med min fina vän Johan. Vi gick runt halva skolan, men snackade samtidigt. Så glad att jag har honom!
Vi hade en chill spanska lektion och sedan hade vi konfirmation, det var super mysigt. När jag kom hem tränade jag lite nere i gymmet och sen nu ska jag plugga SO och ringa Anton. Ha en super bra kväll!


SOMMARPLANER

Antons familj har frågat om jag vill följa med dom till Spanien en vecka i sommar. Det skulle vara super roligt, jag vill verkligen följa med! Dom ska vara där i 2,5 vecka och jag får vara med en vecka hos dom. Isåfall måste jag åka flygplan själv, spännande!


Anton

Idag har jag och Anton hjälpt pappa att sätta ihop våra tränings maskiner vi har köpt. Nu har vi ett mini gym i källarn. Vi pluggade också so, men Nu ska vi åka till sörvik.


MIN BÄSTA MAMMA

Det är så bra att jag har en mamma som kommenterar på min blogg! Jag låter oseriös men nej jag är seriös. Min mamma är bäst! Älskar dig mami!❤


HELLO BROTHERS

Jag och Anton kom precis hem från honom, vi ska ner på stan efter lunchen. Ikväll ska mamma och pappa på fest, så Clara och Anton sover över hos mig och Hanna. Det kommer bli super bra!
Jag har precis fått veta en plan till sommaren! Exited :D


MIN DAG

Min dag har varit helt okej, vi hade en riktigt bra NO lektion idag. Älskar verkligen när jag hänger med och förstår! Sen hade vi skridskor, engelska och sen kollade vi på fotbollen på elevens val. Ikväll ska jag sova hos Anton, det ska bli så roligt!


SVAR TILL LOUICE

Tack så himla mycket fina du! Det känns bra att ha någon som tycker som jag. Jag är lite så här, jag älskar att bjuds på mig själv. Och när folk tycker jag är rolig är bland det bästa jag vet!
Jag står för vem jag är!
Du är verkligen underbar Louice! ❤


VÄRLDENS BÄSTA DAG

Jag har haft en riktigt bra dag idag, vi hade skridskor och det var faktiskt riktigt kul! Sedan hade vi bild och jag blev nöjd med det jag gjorde. På lunchen åt jätte många från klassen lunch på monte carlo. Det var supet mysigt! Älskar verkligen dom så mycket! Efter skolan hängde Jossan med mig hem och vi gick på teater. Det var super roligt!


GODMORGON

Jag hoppas och ber för en bra dag, jag och Bianca ska åka med Alicia till ishallen. Alltså jag har Sveriges fulaste skridskor, sånna där man knäpper. Usch dom är så fula!
Efter skolan ska min fina Jossan följa med mig hem, sedan ska hon följa med mig på teatern som börjar idag! Åh det ska bli så roligt! Teatern är as rolig nu, jag har världens bästa roll!

Världens godaste soppa!


KVÄLL

Hoppas verkligen att dagen imorgon blir bra! Vi har skridskor, men det är så jobbigt att vi alltid ska ha med andra klasser. Vill helst va med min egna. Sedan har vi bild och jag ska käka lunch med nästan hela klassen. Ska bli mysigt!


FACEBOOK

Jag anser att vissa använder facebook lite speciellt, och kanske på fel sätt?
För det första är facebook ingen dagbok och inte heller ett sms.
Det är rent utsagt korkat och idiotiskt att skriva ut privata saker på facebook, man får så mycket kritik av folk. Där kan jag tyka att det är riktigt skönt att ha en blogg, här kan jag skriva ut precis vad jag tycker och tänker utan att hela världen behöver klaga. Det är bland annat därför jag och Anton inte har ändrat på Facebook. Det är så himla onödigt. Jag tycker att man kan få ha lite privat liv och inte skriva ut precis allt. Jag menar vad händer när man gör slut då? Jo då kommenterar allt folk som aldrig annars skulle ens bry sig. Då får man kommentarer som "Finns gumman<333333333" Bullskit! Okej vi vet att du finns här på jorden, men du bryr dig ju aldrig annars!?
Blir trött på sånna där löjliga kommentarer. Helt okej att kommentera ett hjärta, det visar medlidande och att man faktiskt bryr sig eller tycker synd om den drabbade. På facebook ska man för det första aldrig skriva ut nåt skit om nån annan. Något som skulle göra mig ledsen skulle vara till exempel "Finns fan ingen som är så jävla ful som Kajsa Olenius" eller "Hoppas hon ser detta och tar livet av sig" 

Jag skulle bli jätte ledsen, jag skulle känna mig obetydlig och ensam. Jag är så glad över att jag har det så bra som jag har det. Jag är galen och lite bakom flötet, men så är jag and that's me. Jag vågar lägga ut sånna här bilder på mig själv, det kan jag säga att det är att våga. Om vissa skriver att dom vågar lägga ut en bild och så är det typ en bh bild eller nåt. Det är så himla omoget!! Jag är säkert en tönt enligt vissa bara för att jag inte dricker, men jag tänker inte göra det. Usch!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HEMMA

Dagen har varit helt okej. Jag sminkade mig så korvigt idag, mina ögon såg konstiga ut. Jag provade eyeliner men jag tog bort det sen. Imorgon ska jag käka med de flesta i klassen :)


GODMORGON

Nu ska jag göra ett nytt försök att sy om mina byxor, håller tummarna! :)


JOHAN

Idag fyllde min fina vän Johan 15 år, kan inte förstå att han har blivit så stor..
Han betyder så mycket för mig, han är den bästa killkompisen man kan ha! Jag litar verkligen på honom och han finns alltid där om det händer något. Jag är så tacksam över att jag har fått lära känna honom så bra som jag har fått. Men jag visar aldrig hur mycket det betyder. Dom flesta killar kan man inte lita på eller prata så djupt som jag kan med honom. Tack så himla mycket Johan för allt, du är guldvärd! Hoppas du har haft världens finaste dag!


BANDY❤

Shit va kul det var!! Jag är så glad att jag inte backade ur, det var verkligen en mening med att jag skrev in mig. Jag kunde visa att jag faktiskt kunde spela bandy, och då får man passar om dom ser att man är bra. Jag är så nöjd med mig själv, jag gjorde 2 mål och kunde spela super bra! :D Tack Gud!


DAGEN

Min dag har varit betydligt bättre än gårdagen. Ikväll ska jag på bandyträning med konfan. Usch jag är så nervös, jag ber till dig Gud nu att du hjälper mig så jag kan få visa att jag också kan.


PRECIS SÅHÄR KÄNNS DET NU


Bilder från dagen


JORDENS SÄMSTA DAG

Den här dagen har varit den sämsta på jävligt länge, allt har varit dåligt!! Och slöjden var träslöjd och inte alls roligt... Spy på dagen


GODMORGON

Jag är taggad tills idag, ska bli roligt! Dagen började med en fail, jag skulle sy in mina byxor.. Men då trasslade det och nålen gick av när jag hade sytt ett ben, så jag sprätte upp allt igen men jag kunde ändå inte ha dom idag. Dom hade Massor med trådar på sig. Hoppas att vi har syslöjd och inte trä idag, då kan jag sy klart byxorna.


TAGGAD TILL IMORGON

Jag är verkligen jätte taggad tills imorgon, vi har slöjd och jag ska ta vara på alla människor
som finns runt mig. Det känns så skönt, jag har precis fått tillbaka en killkompis jag har saknat så länge, kan snacka med honom om allt!
åh jag saknar dig, jag önskar att återuppståndelse medlet i Greveholm fanns på riktigt!

10 MÅNADER

 Jag älskar dig så förbannat mycket! Du är allt för mig!♥
 

J.E.M


STRULIG DAG

Min dag började med gudstjänst. Men jag kan säga att jag har ändrat uppfattning om gudstjänster. 
Det är faktiskt mysigt ibland att bara gå dit, tänka igenom allt i tystnaden.
Skulle egentligen varit Josefine idag men det blev så stressigt så jag hann inte.. Jag åkte till Anton och då skulle vi följa med till Antons kusiner för en av dom hade fyllt år. Vi var där ett tag och kollade på filmer från nät Anton och hans bröder var små. Dom är verkligen världens finaste pojkar!

STRULIG DAG

Min dag började med gudstjänst. Men jag kan säga att jag har ändrat uppfattning om gudstjänster. 
Det är faktiskt mysigt ibland att bara gå dit, tänka igenom allt i tystnaden.
Skulle egentligen varit Josefine idag men det blev så stressigt så jag hann inte.. Jag åkte till Anton och då skulle vi följa med till Antons kusiner för en av dom hade fyllt år. Vi var där ett tag och kollade på filmer från nät Anton och hans bröder var små. Dom är verkligen världens finaste pojkar!

GODMORGON

Idag ska jag Alicia och Anton gå till kyrkan..... Vi tvingar oss dit, det är så himla tråkigt! Senare efter middag ska jag träffa Josefine. Kramar!


Min dag

Idag var det till och med 10 månader med Anton, vi hade räknat fel. Om 2 månader har vi varit tillsammans i ett år. Idag åkte jag och Alicia och min familj till kupolen och såg J.E.M. Anton skulle egentligen följt med men han skulle till släktingar. Inatt sover båda Alicia och Anton här. Dream❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2013/pic_50f1b182e087c35d371efee5.jpg" class="image">


ÖVRIGA BILDER FRÅN SENASTE TIDEN

 
 
 
 
 

BILDER FRÅN MIN DAG MED JOSEFINE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VECKANS OUTFITS

 
TISDAG - Min nyårs klännig (h&m) vek jag upp och använde det som ett linne. Mina svarta jeans (vero moda). Tyckte att jag fick till en hyfsat modern outfit av min klänning.
 
 
ONSDAG - Min Cheerleader United tröja (Ginatricot), fick jag av Alicia, Mina demin design jeans. De håller super bra och är grymt sköna och bra stretch. Jag rekomenderar dom! Jag lockade även håret, tycker det är super snyggt med volymiga lockar.
 
 
 
TORDAG - Jag använde mitt militärgröna linne (loppis^^) för första gången,Hannas tights (vero moda) en liten linncardian eller vad det är (loppis^^)
 
 
FREDAG - Mina rymdjeans från h&m, och min dipdye tröja från h&m. Enkel outfit.
 
 
 
 

BLOGG LUST

Nu fick jag bra blogg lust, jag har inte alls varit bra på att blogga den här veckan. 
Men nu ska jag skärpa mig!
Idag har dagen varit helt okej, idrotten sög! 
Mitt lag förlorade som vanligt.. INGEN passar mig...... Alltså man känner sig kränkt när man aldrig får passar.
Jag är så dålig förlorare att jag kan vara nära på att grina flera gånger, jag vet det är töntigt som fan!
Men så är det, och nu avslöjar jag det för er :)
 
 

NY DESINGN

Nu har jag fixat en ny design, känns så skönt! Idag ska Anton sova här, imorgon är det 9 månader dagen med Anton. Ikväll lägger jag upp bilder från veckan. Dels veckans outfits och det som har hänt under veckan.


Förlåt

Förlåt hörni, jag har inte bloggat idag typ. Jag och Anton åkte till mig och åt mat här, sen bara va vi tills han skulle åka hem. Nu på kvällen har jag gjort bokredovisning.. Kom på att vi har bo tills imorgon, bra att jag tog med det hem också! :D -.-
Aja bloggar mer imorgon, godnatt!


Hej

Nu är jag hos Anton, vi åkte med pappa hit. Vi har ätit mellis och inte gjort mycket mer, ikväll ska jag duscha och skriva bokredovisning..


Min dag

Idag har jag haft en bra dag! Det var strömavbrott i skolan och jag va med Johan ett tag. Efter skolan var jag med fina Josefine❤ vi tog massor med bilder och sminkade oss lite special. Lägger upp bilderna under veckan. Nu på kvällen kom minna och Bianca och vi gick på bodystep. Vi skulle enhetlighet gått på zumba men det var inget, så vi bytte. Det var super kul! Väldigt jobbigt, men bra träning. Tidningen kom också, så håll utkik. ;)


Shit vilken dag

Dagen började med att jag tappade men telefon.. Jag och Josefine gick för att leta efter den, men vi hittade den inte.. Efter svenskan gick vi till polisen, och då hade nån snäll människa lämnat in den. Nu är den back on track för andra gången. Nu ska jag ta hand om den. Fast allt har ju en mening, det var en mening med det. Nu efter skolan har jag haft ner två glad ljusstakar i golvet.. Just nu är jag med Anton nu.


TAGGAD

Jag är så himla taggad tills idag, det kommer bli så kul! Jag har saknat skolan och alla mina kompisar så otroligt jävla mycket! Jag har saknat 8D sjukt mycket! Det ska bli kul att träffa alla igen! ❤

Förresten så kommer jag börja med en ny kategori på bloggen. Istället för att ladda upp outfits från min kamera varje dag, så kommer jag ladda in i slutet av min vecka så blir det veckans outfit istället.


VÄRLDENS BÄSTA❤

Jag tänker nu göra ett inlägg om den snällaste människan på jorden. Det är min pojke Anton Hed. Om ni bara skulle känna honom lika bra som jag gör skulle ni falla för honom direkt, om ni inte redan har det. Han är så otroligt snäll, han finns alltid där för mig. Han är fin inside out. Han är den finaste killen jag vet, och har det varmaste hjärtat en kille kan ha. Det bästa med honom är att han är trogen, han kollar inte på andra tjejer eller nåt utan han håller sig till mig. Jag litar på honom över 100%. Allt känns så bra mellan oss. Ni kanske tror att vi är ett helt vanligt par, men vi har det så otroligt himla bra tillsammans. Vi vet allt om varandra, känner varandra hur bra som helst. Det känns som jag har känt honom längre än 9 månader. Jag älskar honom så ofattbart mycket. Jag tänker nästan aldrig själv på hur mycket jag älskar honom. Han är allt, det betyder att jag är inget utan honom. ❤


Min dag

Började med att jag vaknade hos Alicia, hon gick till gymmet och jag gjorde frukost till mig och snackade med Anton. Senare vid 11 ungefär kom Anton till mig och Alicia. Vi åt mat och sen gick vi ner i källaren med musik och spelade fotboll, bandy & bollekar. Det var kul fast jag var så jävla dålig förlorare så jag var typ sur, så det sabbade. Men senare på kvällen träffade jag och Alicia Minna och Bianca och vi fikade och gick på stan. Jag köpte gliss schampo och balsam. Det luktar så himla gott! Nu har jag precis duschat med nya schampot, och ska bestämma kläder. Jag ska om en kvart se sveriges mästerkock och äta någon form av middag. Sedan ska jag städa undan på mitt rum och leta kläder tills imorgon. Kramar!


8an - höstterminen


Godmorgon

Just nu ligger jag i Alicias säng och kollar på mobilen. Jag är hemma själv här för första gången, det känns coolt. Alicia är på gymmet så jag bestämde mig för att vara kvar här tills hon kommer hem. Den här dagen kommer att bli bra! Jag äter lunch här och sedan går jag hem. Jag ska fixa iordning kläder tills imorgon då vi börjar :D sedan ska vi träffa tjejerna och ikväll sover Alicia hos mig. Längtar tills imorgon.


Svar

Min kamera heter Sony @57
Den är super bra och jag rekomenderar den verkligen! Tack för att du kommenterade!


Kommentera något

Kommentera ett eller flera förslag om vad jag ska blogga om idag, känner inte för att göra någon video blogg men något ni vill veta om mig som jag gör ett helt inlägg om.

För ungefär ett år sedan..


Tråkig dag

Vad ska jag göra idag, vi kunde inte åka till kupolen. Jag har inte fått mitt gymkort än.. Åh så jobbigt.. Drömde en fin dröm iallafall. Saknar skolan så mycket, det ska bli skönt att vi börjar i övermorgon. Imorgon kväll ska jag ha hemma spa, raka benen, ansiktsmask och ta en lång dusch.


Min bästa vän - Alicia

Nu på kvällen gick jag och Alicia en lång promenad på ungefär 2 timmar och bara snackade. Det var super skönt, jag älskar dig världens bästa vän! Tack för att du alltid finns där för mig, kommet alltid stå vid din sida Föralltid!


LOVE MY LIFE


OM MIG

Namn - Kajsa Olenius
 
Ålder 14
 
Intressen Skriva, springa fort, smink, sexualkunskap
 
Familj Mamma, pappa, lillasyster. Min kanin, Hannas marsvin.
 
Civilstånd Förhållande, Anton♥
 
Vänner du umgås mest med  Alicia, Minna, Bianca, Jossan 
 
Bostad Gult hus
 
Stad Ludvika 
 
Favorit skolämne SO/NO Sekualkunskap, Musik, Idrott, Bild, 
 
Favorit mat  Stefans grytor (antons pappa), Etna (pizza, kebab), McDonalds, Thai/Kina Tacos,
Renskav och Ris 
 
Favorit plagg Myskläder, annars as tajta byxor.
 
Värsta maträtt Surströmming
 
Värsta skolämne  Läsning
 
Älskar att göra Va med kompisar, äta, sova, skriva, 
 
Hemighet Jag sover med gosedjur, 
 
Den första du går till om något är fel Alicia
 
 

 
 
 

Rastlös


Hemma

Åh! Känslan att vara hemma, så himla skönt!! Nu ska jag njuta av att vara hemma hela dagen! Ska snart få bekräftelse av mitt gymkort också, vi skrev på papper idag. Nu jävlar!


Lördag

Godmorgon! Idag ska jag kanske träffa Alicia, och lite senare kanske träffa tjejerna. Fick en lust att göra nåt fotogrejs idag. Ska iallafall städa mitt rum innan vi börjar igen.


Går Inge vidare

Det sket sig igen med förbudet..


Godmorgon!

Jag har fått tillbaka mitt sockerberoende.. Jag köpte godis igår på hemmakväll. Det är gott som fan men jag ångrar mig i efterhand. Men jag ska inte rikta in mig mot det där alldeles för mycket för då kommer jag själv inte må bra.


NYÅR

Här är lite bilder från Nyår 2012, jag firade med min familj, och Hannas kompisars famlijer.
Det var super roligt, mycket skratt!


Bjuder lite på mig själv

Tänkte att min blogg blir roligare om man vågar bjuda på sig själv. Så jag bevisar nu att jag vågar. :D


Promenad

Jag och Anton ska bara äta våfflor sen ska vi gå tillbaka till Ludvika. Det är så himla fint väder idag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2013/pic_50e588f5e087c36cd6ccf043.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2013/pic_50e588f5e087c36cd6ccf043.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3816069/images/2013/pic_50e58b779606ee1fdd35333d.jpg" class="image">


Godmorgon.

Jag och Anton vaknade vid 11, vi åt frukost och nu kollar vi på film. När jag kommer hem ska jag ladda upp massör av bilder.


Anton

Nu är jag hos Anton, vi har precis sett american pie. Jag sover här inatt, kan inte sluta va med honom. Så därför kan jag inte ladda upp bilderna idag, jag gör det imorgon istället. Jag och Anton gick ut till sörvik, det var super skönt! Vi stannade till på "stället" vid väsman. Där var vi en hel del i somras, faktiskt var det där det tog slut.. Men nu är vi åter förenade❤ Vi kom hem till Anton efter 1 timme och en kvart. Nu lyssnar vi på musik, jag bloggar mer sen. Kramar!


Sörvik

Nu ska jag och Anton gå till sörvik, ungefär 6km. Det blir skönt! Bloggar mer senare.


GODMORGON

Idag sov Anton här, vi är hemma själva idag så jag vet inte alls vad vi ska hitta på. Jag ska senare idag ladda upp bilder från nyår. Igår cuttade Dina mig på mina händer precis vid handleden,nu ser det ut som att jag cuttar mig själv. Med det gör jag inte så ni vet. :-)


Ni är bäst!

Wow, har haft statistiken över 100 sidvisningar och ungefär 30 läsare!!!! Ni är grymma, detta lilla betyder mycket för mig! Jag älskar att ha bra statistik och när ni kommenterar! Nu jävlar ska min blogg bli skitbra!


Världens finaste!

Aww alltså jag vill säga tack så himla mycket till dig Louice! Jag blir så glad över en kommentar som den här, du är hur fin som helst och sjukt snäll, då förstår jag inte att du vill vara som mig då. Jag håller kvar Anton det ska jag verkligen. Det betyder mycket för mig att du har fått bättre självförtroende av att läsa min blogg, det trodde jag inte själv att någon skulle få.Du är en otroligt fin människa, tusen kramar till dig!


Bored

Åh har aldrig haft tråkigare än vad jag har nu!!!!!!


Svar

Jag tar mina bilder med min nya systemkamera som jag fick i julklapp. Jag tycker själv att den är väldigt bra! Jag kan ställa in den på många olika saker, och batterier håller bra. Rekommenderar verkligen den kameran!


Kropps komplex..

Åh jag hatar kroppskomplex...
Jag kan aldrig vara nöjd med mig själv, jag tycker att man ska vara nöjd med sig själv men alltid är det inte så lätt. Jag hittar alltid något som jag inte är nöjd med på mig själv. Men nu ska det bli slut på det, jag ska verkligen få min drömkropp. Men jag tänker vara mycket mer sträng mot mig själv, jag ska inte vara så himla sockerberoende, jag ska bli av med det.

Förresten, om ni har några frågor om mitt år eller om något annat är det bara att fråga så svarar jag så gott jag kan.


DESIGN

Tänkte försöka fixa en ny design på min blogg. Jag har tröttnat på min gamla och den är liksom ganska tråkig och texten är pytte liten.. 
Jag ska försöka göra en header också fast det kan bli lite svårt, men jag ska försöka. Puss!
 
Haha min gamla header.... usch va töntig
 

2013

Hey guys!
Jag tänkte skriva ner lite hur jag vill att mitt 2013 ska bli. 
 
Nummer 1 Jag ska fixa gymkort så jag kan börja gymma och komma igång med träningen igen.
 
Nummer 2 Jag ska få min drömkropp till sommaren, och att sommaren 2013 ska bli den bästa!
 
Nummer 3 Jag ska fxa mina betyg bättre än nu, och kunna känna mig stolt över mig själv. 
 
Nummer 4 Jag ska hålla fast vid mina vänner i vått och torrt och alltid finnas för dom.
 
Nummer 5 Jag ska våga mer, våga säga nej och säga ifrån.
 
Nummer 6 Jag ska tänka först och göra sen, tänka över om det jag gör verkligen är bra eller inte.
 
Nummer 7 Jag ska hålla kvar kontakten med de jag verkligen vill ha kvar i mitt liv och ta ny kontakt med nya människor.
 
Nummer 8 Att ta hand om mig själv mer och inte stressa igenom livet, att leva i nuet.
 
Nummer 9 Att min blogg får högre status, fler läsare och att jag kan fixa nån fin design eller nåt.
 
Nummer 10 Att må bra! Att under hela mitt år ska jag känna att jag mår bra!
 

 
 NI är dom bästa vännerna i hela världen, jag vill tacka er för allt ni har gjort för mig under 2012. Ställt upp för mig och alltid funnits kvar för mig när det har varit som tyngst. Tack för allt, jag älskar er!
2013 ska bli vårt år, tillsammans!♥
 

Hemma.

Vi hade det jätte roligt hos Hanna. Jag laddar upp bilder imorgon om jag orkar. Annars kommer dom senare. Förresten har jag spräckt min iPhone skärm.. Men den funkar ändå att använda. Tack till alla som gjorde mitt 2012 så bra! Nu ska 2013 bli ännu bättre!