MENSVÄRK

Har världens mensvärk just nu.. hatar det. 
Men idag kommer Mormor, morfar, Kicki & Lisa. Vi ska fira mig idag. Det är alltid dom jag bjuder på mitt "släktkalas", det är för att det är dom jag umgås mest med. Bjuder också mina kusiner, men dom brukar inte kunna komma för det krockar med jobb & dom bor i Stockholm så det kan bli struligt. Men det kommer bli en jättebra dag. 
Sover kanske hos Anton ikväll vilket jag hoppas på riktigt mycket, skulle va så himla mysigt!
Ska ta kort på allt jag har fått sen & lägga upp. Är så nöjd med allt hittils!
 

15

Hej! Jag trodde att jag skulle haft tid att blogga men jag har verkligen haft fullt upp hela den här dagen! 
Imorse blev jag väckt av mamma, pappa & Hanna. Fick lyx & åt tårta till frukost. Sen gick jag ner till Alicia & av henne fick jag två Victoria's Secret. Kunde inte fatta det först men det är sant. Fick Pure Seduction. Min favorit! En mist & en body lotion! Av mamma & pappa fick jag pengar & av Hanna en film. Av Bianca i skolan fick jag en shower gel från "i love..." Som luktar såå gott!! Och två ansiktsmasker & en kondom! Av jossan fick jag ett foto från Liseberg, haha! & tre jättefina silversmycken. Efter skolan gick jag hem & städade. Sedan gick jag ner till Alicia och vi kolade på julrecept till när vi ska baka julgodis. Sedan gick jag hem & Anton kom. Senare vid sju kom Antons familj & vi åt mat och tårta. Fick Paris Hiltons parfym Heiress. Den luktar så gott! Dom åkte för ungefär en timme sen å nu ligger jag i sängen med mensvärk som avslut på dagen. Men jag har haft en lång och jättebra dag! Jag är så himla nöjd med allt jag fått! Imorgon kommer Kicki & Lisa, & mormor & morfar. Så det ska också bli kul! Hoppas ni har haft en jättebra dag som jag har haft! Kram!!





SISTA DAGEN SOM 14 ÅR

Jag vet att det här inlägger låter som "Ja nu får ni inte glömma min födelsedag imorgon, tänkte bara påminna er om att skriva grattis". Men det var inte min poäng. 
Idag har vi haft bad på idrotten. Och det gick bra, är nöjd med mitt resultat. 
Men när vi skulle duscha så gjorde jag och några tjejer en yolo. För första gången i mitt liv så var jag busig typ. 
Men man måste ju göra någon sån när man är ung, och det var ju ändå inte så farligt. 
Vi gick in i äventyrsbadet & åkte en gång i mellanbanan allihopa. 
Men när vi skulle åka en andra å sista gång.... Så kom badvakten. 
"Det här ingick inte i eran simlektion, ut här ifrån!" Och eftersom jag kom ut först så fick jag all skäll då.
Jag tog det som en hund och gick tillbaka in. Asså visste att vi skulle bli påkomna bara för att jag var med.
Har aldrig varit med på det tidigare för jag har varit en riktig chicken. Men nu drog jag en yolo som gick åt fanders typ. Men det var kul. Haha ni andra som tycker att jag fortfarande är en chicken eftersom det där var en "lagförbrytargrej" för mig typ..  & för övriga badass kanske det är att krossa en ruta eller tända eld på ett hus är en lagförbrytning. Men så lågt kommer jag dock aldrig sjunka.
Men jag ser fram emot min dag imorgon riktigt mycket, har inte tänkt så överdrivet mycket på att det faktiskt är min födelsedag imorgon men det ska bli så roligt att äntligen fylla igen. Jag är liksom inställd på att det ska bli en bra dag så då kommer det ju bli det. 
 

KVÄLLSMIL

Jag och underbara Kajsa har som en rutin att gå en mil varje Onsdag. Det är så himla bra på alla sätt!
Det är bra att gå en-mils-powerwalk varje onsdag, bra för motionen och as skönt att gå på kvällen & bara snacka ut om allt mellan himmel & jord. Det är verkligen en riktigt bra ny rutin!
Imorgon har vi bad.. oh fuck. 
SKOJA! Älskar bad, det är skitkul, och jag skäms inte över min kropp så det är bra. Eller isåfall bara "boobsen" & min mage, lår. Okej dert var typ hela min kropp men jag skäms inte bokstavligen utan jag är väl bara missnöjd eller skulle vilja ändra på det lite. Men jag ser fram emot det & det ska bli riktigt kul verkligen, problemet är att jag inte har någon egen snygg bikini.. Så jag ska nog låna Alicias eller ta nån gammal. Det visar sig, det är ju inte det största problemet här i världen om man säger så.
 

SÄLJER MINA SMÅ ÄLSKLINGAR

Som ni vet så har jag två små underbara kaniner.
Det är två pojkar och båda är tre månader, inte alls stora. 
Dom har under tiden hos mig blivit tama och är mysvilliga. 
Om någon är intresserad av att köpa dom så kan ni skriva i facebook chatten.
Pris kan diskuteras. Dom är större än såhär men inte så mycket skillnad.
 

VÄNNER

Alltså jag är så jävla glad över alla mina vänner. 
Jag är så himla lyckligt lottad över att ha så många bra vänner. Dom bygger upp mig och jag blir liksom stark av dom. Utan dom hade jag inte varit så stark som jag är idag. Det är en sån skön känsla!
Jag har också blivit mycket mer modig mot vad jag var förut. Förut såg jag alla som konkurrenter, men det gör jag inte idag. Det finns så många fina tjejer på kyrk. Och i sjuan var jag så jävla svartsjuk eftersom jag inte fick "honom" då. Så när han umgicks med andra tjejer som jag upplevde var finare än mig krossades jag typ. 
Men alltså idag tycker jag inte att det finns konkurrenter, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur det känns idag. Jag är liksom glad för deras skull, eller pratar bra om dom. Istället för att prata dåligt om dom när man egentligen är avundsjuk. Så "avundsjukan på tjejer" finns inte i min värld längre. 
Jag är nöjd över hur jag ser ut, för vem jag är och hur jag är. Att jag vågar vara och visa mig själv för allmänheten. Det är klart att jag har komplex för min platta area mellan magen & halsen men dom kommer förmodligen växa. 
Hoppas jag. 
 

BACK

Det är så jävla skönt att vara tillbaka på bloggen igen! Åh jag har längtat så himla mycket efter den här känslan att blogga. Nu är det verkligen skitkul igen och nu kommer uppdateringen vara mycket bättre. Minst ett inlägg om dagen eller mer skulle jag kunna tro. Är så blessed för att jag kan blogga nu, och att jag har läsare som tycker om det jag skriver och läser det. Det är en obeskrivlig känsla.
Kärlek till er alla, fan va glad jag är att ni läser min blogg.
 
Appropå känsla så längtar jag som fan till Jul & Nyår. Ska försöka hitta en fin nyårs klänning på Nelly.com, vill verkligen vara fin i år. Ska bli så kul med vinter igen, att sova över med Anton, somna till en brasa och gå promenader och ta massa kort. Mysa inomhus med en kopp varm choklad, gå ut på picknick med mysiga människor och grilla korv i den kalla snöyran. Julbaka och fika på ängelen med Alicia. Koka knäck och göra annat julgodis. 
Titta på julkalendern och äta frukost hos Alicia. Mysa med min familj, vänner och underbara pojkvän.
Älskade December du är så välkommen du kan bli. 
Men först ska jag fylla år.
 
Nästan exakt ett år mellan bilderna. 
 
 

Anton

Den här helgen har varit så bra. Jag har tillbringat den med min älskade pojkvän. Vi har myst, sett på film bastat och gått promenader. Det är så mysigt nu när det blir vinter. På fredag är det äntligen min tur att fylla år. 15!
Längtar! Haha p12 status igen då men ska bli så mysigt! Har inte tänkt så mycket på min födelsedag så mycket iår 




FOLK SOM LÄGGER SIG I FÖRHÅLLANDE

 
 
Jag hade so wrong när jag sa att oskuldskiten var igång igen. Igår fick jag på ask igen.
Så jävla drygt! Jag fick frågan "är du fortfarande oskuld?" då svarade jag "privat". Sedan fick jag en kommentar jag inte svarat på ännu, "Så du har blivit av med oskulden? De va på tiden." JAG har slutat bry mig i 15 grejen och allt det där, snälla kan inte du också göra det. Det är fortfarande vi som avgör och vi har lämnat det där nu, det var därför jag tog bort allt på min ask. Jag ville verkligen inte ha mer frågor om det där. Men man får väl staya strong. 
 
Missförstå mig inte nu, men det är så jävla drygt när man har typ 13 försvarsadvokater som ska hjälpa till och alltid finnas för vårat förhållande, och stötta oss och hjälpa oss och bla bla bla. Alltå jag säger såhär. Det är jätte kul när folk tycker bra om mig och Anton, att folk tycker att vi är söta tillsammans och allt det där. Jag tycker verkligen det, jag blir verkligen jätteglad av alla dom kommentarerna!
Men när det bli för mycket, alltså när jag och Anton redan har det bra tillsammans och det ändå kommer typ tusen försvaradvokater och ska hjälpa oss. Liksom jag och Anton lider inte av något fel så att vi inte kan prata med varandra eller något. Vi löser allt som uppstår själva. Och det är ju inte såhär:
 
 "Åh yes vilken lättnad att försvarsadvokat nummer 7 hjälpte mig i den här situationen när jag ville ha den stora kakan men Anton tog den före mig" Nu måste jag skriva 4,5 kilometers tacktal till den som la sig i den här situationen och hjälpte oss att lösa den".
 
Nej så känns det inte.  Jag känner liksom att det blir för mycket ibland och då får jag typ psykbryt. Inte så bra jag vet, men så är jag. Det är liksom inte bara att knäppa med fingrarna så blir jag glad igen.
 
 

HATKOMMENTARER

Alltså hatkommentarer är väl alla trötta på?
Iallafall jag, mest när det drabbar andra. För när jag själv får dom så blir jag bara irriterad och skrattretad.
Fast det beror ju såklart på vad det handlar om. Jag har mest fått om det där oskuldsskiten som inte är aktuell längre vilket är så skönt. Ska bara börja med att säga att det är så tröttsamt med till exelmpel "jag förstår inte hur idioter kan tänka så" för alla skriver typ sånna svar till hatkommentarer. Men det är så jävla elakt egentligen, att verkligen nöta in hat i hjärnan. Det är jävligt ovanligt att man inte bryr sig någonting alls. Jag har sett lite på ask att folk skriver massa skit till folk och är anoyma. När dom skriver så många kommentarer på en gång alltså typ spammar kommentarer till samma person och verkligen inte ger sig. Det är så fett irriterande alltså. Önskar att de bara kunde sluta. På grund av dom tar folk livet av sig idag. Vi kan inte ha det så, det är verkligen inte hållbart! 
Jag stöttar alla som får hatkommenterer, ingen förtjänar att få det. Om man har gjort något jävligt dumt är det bättre att säga det i verkligenheten istället för att säga det via ask och vara anonym. 
Men jag själv kan tycka att det är väldigt jobbigt när man får en mil försvarskommentar efter varje annan kommentar från någon man inte känner eller så. Det kan vara väldigt drygt liksom irriterande. Klart det är schysst med försvar men hoppas ni förstår vad jag menar.
 

LUCIA

Har anmält mig till lucia för första gången. Ska faktist bli riktgt kul! Och Gud va kul att vara lucia, fast haha ingen skulle rösta på mig när det finns så himla många som är så otroligt vackra. Fast åh vilken ära känner jag, att bli framröstad till lucia. Det skulle vaga en otrolig känsla. Men jag tänker inte be någon rösta på mig eller lägga upp nåt som tigger för att bli framröstad till det. Man bestämmer själv vilken man ska rösta på och inte typ blir mutad. Aha låter som en likabehandlingsplan eller nåt som en lärare skrivit. Ikväll ska jag sova hos Anton och just nu är jag på haffas. Gillar inte det egentligen fast de är aschill här så jag har lagt mig längst bort i mörkret och lyssnar på musik. Det är så skönt! Lyssnade på Ola Svenssons låtar och började gråta till dom haha. 



ALLT ÄR SÅ BRA

Allt är så bra just nu! Verkligen allt, är så nöjd med hur allt är nu. 
Jag har det bra med Anton, med mina vänner & min familj. Älskar det.
Och nästa vecka blir jag 15, känns härligt! 
Idag har varit en bra dag, jag vaknade hos Alicia, vi år frukost och sedan så hjälpte jag dom med flytten.
Sedan åt vi mat tillsammans. Sen gick jag hem gjorde alla mina läxor, och sedan hämtade vi Anton.
Vi var ett långt tag, vi myste och sedan åt vi mat. 
Vi gick en längre promenad på kvällen och bara snackade. Det är verkligen det bästa som finns att snacka med Anton. Han är så ren, åh va jag älskar honom. Följde med honom till bussen och sedan gick jag hem i kalla vinternatten. Haha vinternatt, töntigt det lät. 
Men jag har iallafall haft en skitbra dag idag! Började bra, slutade bra.
 
Förresten så vill jag bara tacka så himla mycket för era kommentarer om min blogg. 
Har hört att det är många som tycker om den och att det jag skriver är bra.
Jag vet att det låter as skrytigt men då får det göra det. Jag är så glad över att ni tycker det.
Och jag blir verkligen jätteglad på riktigt! Jag känner att min blogglust börjar komma tillbaka och det är så himla kul!!
 

svenska uppgift- krönika

 

Jag är en sådan person som kan störa mig på väldigt mycket. Jag har alltså störningsperioder.
Ibland stör jag mig på det ena och sedan det andra. Och just nu är jag inne i en period där jag väldigt lätt kan störa mig på attentionwhores som det kallas för. Alltså människor som gör allt för uppmärksamhet. Det kan vara saker som att dra ner tröjan till tårna när man har dragit upp bhspännet till max så att tuttarna nästan flyger ur bh:n. Det kan också vara att ändra sin röst så man låter snygg, skratta jättehögt eller skrika något om någon annan så alla ska skratta och tycka att den där attentionwhoretjejen är jätte cool och alla vill vara som henne och bla bla bla.
Ni anar inte hur mycket jag stör mig på det. Jag menar varför vågar ingen vara sig själv? Det är det vackraste du kan vara! Om du blir omtyckt för den du är och inte för någon du låtsas vara så ska du vara riktigt lycklig. Om du är dig själv är du unik, det finns ingen hela jävla världen som är likadan som dig. Inte ens din tvilling är likadan. Du är unik, du är speciell. Om du hittar dig själv, gå ut med det. Visa världen vem den riktiga du är. Inte vara som nån annan eller låtsas vara någon som du inte trivs med att vara! Jag lovar dig som läser detta att om du fortsätter/börjar vara dig själv kommer du må så otroligt bra. Jag vet själv hur det är att inte våga vara sig själv. I hela sjuan var jag någon annan, jag var inte Kajsa Olenius som jag vill vara. Utan jag var någon annan jävla individ som inte ens existerar. Jag vågade inte stå för mina åsikter, jag vågade inte prata med människor jag inte kände eller har träffat förut. Kortfattad var jag en riktig mes. Och en mes vill ingen vara! Så stå upp för dig själv och visa att det är du som äger dig själv! Ingen annan! Inte ens dina föräldrar kan bestämma vem du är, bara du.


”Jag blir hellre hatad för den jag är, än älskad för den jag inte är”.
-Curt Cobain


MITT LIV ÄR SÅ BRA

Jag är så otroligt glad, för att jag har mina underbara vänner, en fantastisk klok och stark soulmate, min härliga & underbara familj, och sist men inte minst min underbara älskade pojkvän. Ibland så förstår jag inte hur jag kan ha sånna konstiga tankar och känslor som sedan förstör för mig. 
Men jag utvecklas hela tiden som person. Jag har redan tappat min svartsjuka vilket är så otroligt sjukt fruktansvärt obeskrivligt SKÖNT!
 
Kan inte ens beskriva hur glad jag är över att jag har tränat bort den. Eller egentligen har jag inte tränat bort det bokstavligt utan jag har bara insett hur mycket det förstör för mig och hur dåligt jag mådde av det. 
 Men sanningen är ju att jag alltid har litat på Anton. Jag vet ju verkligen att han inte går och ligger med nån annan, eller något liknande. Men det har inte varit sånt jag har varit orolig för, jag har väl mest varit avundsjuk för att jag inte var den där tjejen eller nåt jag vet inte. 
 
Men mådde så dåligt i början av nian. Då var jag så sjukt svartsjuk och jag kommer verkligen ihåg hur det var. FYFAN vilken äcklig period vill ALDRIG tänka på det igen.
När vi var i Stockholm med skolan, alltså det var faktiskt en av dom värsta dagarna någonsin.
Jag var så svartsjuk och avundsjuk och beroende av Anton så jag kan inte ens beskriva. Så fort Anton gick med någon annan så blev jag helt dgjkldsdols och sur. Svartsjuka unge. Under den perioden hade jag och Anton det jätte bråkigt. Och allt beroende på svartsjukan. 
 
Blir så ledsen när jag tänker på det, och att Anton stannade kvar, ni anar inte hur mycket det värmer. Han är en sån stark och underbar människa. Han är så lojal, pålitlig och så himla snäll. Han ställer alltid upp för mig och finns för mig. Om jag kunde beskriva mina känslor för honom skulle jag göra det, men det finns liksom inga ord som kan förklara. 
 
Nu när allt är återställt och jättbra kan jag äntligen släppa svartsjukan och leva, istället för att vara så kontrollstyrd och svartsjuk. Det är en sån otrolig befrielse! Mitt och Antons förhållande är så otroligt starkt just nu, det går verkligen inte att klippa vårat band. 
Tack alla som får mig att må så bra! Jag älskar er alla!
 
 

me

 

TEATER

Teatern gick verkligen jättebra! Vi fick med oss publiken och det är så himla skönt! Att dom underhålls och skrattar gör mig så glad, det är som ett kvitto på att jag har gjort något bra! 
Vi har ätit på chinatown. Inte så gott som jag velat, men aja. 
Ska skriva lite blogginlägg snart, har några planer. Pussar



KUPAN

Igår kom Lisa till oss och sov här, hon sover hos oss en natt till. 
Idag har vi varit i kupolen och jag köpte två tröjor från Bikbok till mig och sedan ett guldkedjehalsband som jag har velat ha så länge. Köpte också en tröja till min fina pojkvän. Imorgon har vi teatergenrep inför måndagen föreställning. Om ni vill komma och titta haha så är det i Aveny klockan 6 på måndagkväll.
Hoppas ni kommer!
Jag är riktigt taggad! Hoppas verkligen det blir bra!
Puss & Kram. 
Min älskling, vad skulle jag göra utan dig?
 

VAD VILL NI VETA

Alltså vad vill ni att jag ska skriva om? Om ni har några förslag får ni jättesupergärna skriva det till mig! Jag blir hur glad som helst när ni skriver något ni vill veta.Jag känner mig så tom på idéer, det är så synd.
Jag vill börja skriva mer om mina åsikter om saker & ting, eller roligare saker. 
Jag vet inte men om ni har förslag, hör gärna av er! 
Åh jag minns hur glad jag var när jag fick den här i födelsedagspresent.