MITT 2013

JANUARI
Eftersom jag hade fått en systemkamera i julklapp så använde jag den väldigt mycket. Jag & Anton hade 10 månader tillsammans & vi gick ut & tog massa bilder med min kamera väldigt ofta. Jag följde med på AIK match, min första Hockey match. AIK-Timrå som slutade 1-0 till AIK tror jag. Jag har ju somsagt konfirmerat mig, & i Januari övertalade Johan & Jossan mih att jag skulle vara med på Sala-Open. Jag är såjävlaglad över att dom gjorde det. Jag gick på innebandyträningar regelbundet i veckan. Klockan 8 i Marnäs gymnastiksal på tisdagar. Haha & det var såå kul! Jag lärde känna Jossan så himla bra, hon blev min bästavän.
 
 
FEBRUARI

Mina starkaste minnen från Februari är två stycken. Det ena är studiedagen med Jossan & det andra är Sala Open. Studiedagen med Jossan. Eller vi sov över från en vanlig skoldag till studiedagen. Under kvällen ville vi skypa med någon så vi ringde en kille. Jag fick jättebra kontakt med honom & han blev en riktigt bra vän. Jag blev också jättenära vän med en annan kille i min klass. VI pratade om allt tillsammans, men tyvärr hade vi inte den kontakten länge till. Det hade jag inte med någon av dom. På Sala-Open var det superkul, på resan dit, during the time in Sala och på vägen hem. Men det uppstod massa problem så jag blev ledsen & massa grejer men ändå var det en underbar resa. Dagen efter kommer jag ihåg att jag sov hos Anton & när jag vaknade hade han gjort frukost på sängen till mig. Nu kom jag på att det var i Februari vi var på läger i Rättvik med konfan. Åh det var så himla roligt, jag kommer ihåg att jag tvekade att följa med dit men jag är så glad att jag gjorde det.
 
 
MARS 

I Mars firade jag och Anton 1 år tillsammans, världens bästa kille. Jag bakade en tårta och så bjöd vi Alicia och åt tillsammans med henne. 
 
APRIL

Jag & Alicia fick för oss att vi skulle åka på Justin Bieber samma dag som han kom till Sverige. Haha helt crazy.
Jag uppträdde själv på påskmixen, antingen var det April eller Mars men jag tror att det var April. Det var något av det bästa jag gjort och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det. Jag är så stolt över mig själv & så glad att jag gjorde det. Fast nu när man tänker så hade jag med ganska fula steg haha. Jossan fyllde år och hon hade sin mysmiddag & jag och Anton gick dit tillsammans och där var Tintin & Alicia L. Riktigt kul kväll! Alicia fyllde också år & på hennes födelsedag kom jag, Anton & Bianca och sjöng för henne när hon öppnade dörren innan skolan. Jag tog med kameran till skolan & vi fotade där.
 
 
 
MAJ

Jag konfirmerade mig i Maj & då sjöng jag och Alicia i kyrkan. Vi sjöng kärleksvisan av Sarah Dawn Finer. Den är så himla vacker! Sedan kom mina kusiner från Stockholm, mormor & morfar, Antons familj, Claras familj & Kicki & Lisa och firade mig. Det var så himla underbart.
Jag & Alicia praoade i Falun på Piacetto som är ett Café. Mycket händer där, bråk mellan personalen, en börjar gråta & den andra säger upp sig, Så vi fick vara med om mycket den veckan.
 
JUNI

I Juni så var det skolavslutning & följde med Antons familj till Spanien. Åh saknar det verkligen nu när jag tänker tillbaka. Det var verkligen en underbar resa fast jag och Anton hade en del konflikter så hade vi också många fina stunder tillsammans. Verkligen en riktigt bra resa! 
 
 
JULI 
I Juil åkte jag, mamma, Hanna, Kicki & Lisa till Göteborg & gick på Liseberg, shoppade, var på universeum och hade det bra och umgicks med varandra. Jag & Jossan var väldigt mycket med varandra. Vi sov i lekstugan, & spelade sims hela natten & sen när klockan blev typ 4 så bestämde vi oss för att skita i att sova & vi cyklade ut till burtjärn 7 på morgonen och näckade. Jag har så många roliga minnen med henne & burtjärn. Vi cyklade till brunsvik mitt i natten & sedan tillbaka en gång. Fyfan va mysigt älskar henne så mkt!!
 
AUGUSTI
Jag & Alicia kom iväg till stugan i några dagar, det är så mysigt att komma iväg lite grann. Vi började skolan & samma dag som vi började skolan hände det så mycket på en & samma dag!! 
Efter skolan så följde jag med Jossan hem & sedan tog vi moppen ut till Johan & Anton och badade i burtjärn. Sedan när vi skulle åka hem tog jag & Jossan vägen vid grusvägen som var min dumma idé, sen gick det för fort i kurvan & vi krashade på moppen. Kommer aldrig glömma det. Vi hade klassenskväll. Haha alla i vår klass ville se skräckfilm men läraren ville se nån slumområdefilm så då skulle vi se den. Det slutade med att det var typ bara läraren som såg filmen. Innan vi såg filmen var vi på skuthamn & typ spelade fotboll & åt korv.
 
 
SEPTEMBER
I September åkte vi till Stockholm med niorna, och som jag har sagt så var det en helvetesdag för min del. Usch blir att må dåligt bara jag tänker på den. Sedan var jag & jossan inne i att vi skulle göra en The Fooo video och skicka in så vi kunde vinna en träff med dom. Personligen hatar jag The Fooo, jag tycker dom är skit fjolliga & dom tror typ att dom är internationella & jag skäms över att jag var delaktig i den där videon haha. Vi fick kaninungarna Tor & Tod också. Bebisarna<3
 
OKTOBER 
Vi hade prao och jag var sent ute med min prao så jag fick praoa med mamma. Men jag hade sån tur att Minna hade samma problem som jag och hon fick praoa med sin mamma, och våra mammor jobbar båda på VBU så vi praoade tillsammans där & åt lunch varje dag på Vasaskolan. Alltså fast själva jobbet inte var något för mig så var det så otroligt kul att vara där med Minna!! Vi drack choklad och snackade så himla mycket under hela veckan. Fyfan va bra hon är! En av dagarna åt vi på coco thai, mm så gorre!! 
 
NOVEMBER
Ja, November har väl inte varit så speciell, jag har fyllt år & umgåtts mycket med Anton. På min födelsedag så kom Antons familj till oss och så åt vi mat & fikade. Mer har väl inte hänt i November. 
 
DECEMBER
I December har jag gått & väntat på snön men inte har den kommit. Jag har gett upp vintern nu och längtar som tusan till sommaren igen. Jag har skaffat gymkort men har inte varit där så mycket än. Men jag har hunnit vara där lite iallafall. Vi firade jul i Stockholm, jag har åkt Birka med Alicia & nu ska jag fira nyår med min älskade pojkvän & hans underbara familj & vänner. 
 
 
 
 2013 har varit så bra, men ändå helt fucked up som mina år brukar vara. Men 2014 ska bli ännu bättre! Mitt nyårslöfte är att jag ska ta tag i min kropp på riktigt, att äta bra & träna mig en snygg kropp som jag mår bra i till sommaren!
 

MORGON

Idag har jag vaknat halvtolv, så skönt att sova länge! Nu sitter jag & äter frukost och snart ska jag gå på promenad ner till ishallen & titta in & säga hej till Anton och hans bröder som är där och åker skridskor! Sedan ska jag nog gå en bit till innan jag går hem igen. Hoppas på en bra dag idag!
 
 

VÄRLDENS BÄSTA<3

 

KONSTIGA KÄNSLOR

Just nu känns det konstigt, det är exakt min beskrivning för hur det känns just nu. Jag kan liksom inte heller sätta ord på vad det är som känns konstigt. Jag är så konstig med alla mina känslor. Dom tar över mig inifrån och liksom gräver sig ut. Om känslorna är bra, då påverkar det mig positivt men om det är obehagliga & dåliga känslor påverkar det mig så dåligt verkligen. Men man måste på något sätt också bestämma vad man vill göra med sitt liv & inte. Om man verkligen känner att man mår dåligt så måste man försöka se det positiva i det. Det låter helt sjukt och amatöraktigt jag vet. Men när du mår dåligt stärker du dig själv inifrån & blir en starkare människa. 
Jag har själv mått mindre bra, kanske inte dåligt men ändå inte helt som vanligt. Den tiden var inte bra alls, den har jag nog redan berättat om men det var iallafall i början av nian när vi var i Stockholm osv. 
Men det gäller att fortsätta kämpa ändå fast det är jobbigt, för efter regn kommer solsken. Det låter otroligt jag vet, men det är faktiskt sant. Som jag har skrivit om förut så var jag ju kär i en kille i sjuan tidigare, & jag blev krossad., Under den perioden mådde jag inte alls bra. Jag var så utseende fixerad osv. Men sedan började jag & Anton skriva. Jag blev kär i honom och vi blev sedan tillsammans. Den lyckan som växte i mig när jag träffade honom, när jag, Kajsa hade fått en pojkvän. En kille som hade blivit kär i mig för just den jag var. Lyckan går inte att sätta ord på. Och trots att jag var så lycklig då så går den inte att jämföra med hur jag känner mig idag. Anton är min manliga soulmate. Men han är så himla bra, han behandlar mig som en prinsessa. Inte typ skämmer bort mig, utan han behandlar mig verkligen som att jag är den enda för honom. Världens bästa♥
Jag har tänkt att jag ska skriva en riktig text om hur allt hänger ihop någon gång, faktiskt så är det så skönt att skriva av sig här. Jag blir liksom lättare på något sätt, och faktiskt så känns det inte konstigt längre som det gjorde när jag började skriva. 
 

MELLANDAGARNA

Hittils har mitt lov varit jätteskönt & chill. Jag har firat jul i stockholm tillsammans med min släkt & varit på AIK match med min underbara pojkvän tillsammans med stefan, &Antons bröder. Det blev en riktigt rolig match fast vi förlorade, en ritkigt kul resa! Igår var jag i kupolen med Anton & Hanna & idag var jag där med Alicia & ikväll sover jag hos henne. På tisdag är det nyår & då skajag fira den med Antons familj & vänner hemma hos Maja, det kommer bli superkul verkligen. Imorgon ska jag och Alicia upp tidigt för att gå till gymmet, hoppas ni har ett skitbra lov. Ska försöka blogga bättre & oftare. 
Massor med kramaar!!
 

GOD JUL

Just nu är jag i Stockholm hos mina kusiner och vi firar julen här första året, vi har alltid firat i stugan. Jag har fått jättebra julklappar, en parfym med bodylotion, sedan en nessesär med massa olika saker i, bland annat en mascara. Super nöjd med allt jag fått & den här julaftonen har inte varit som vanligt men mysigt!! 
Hoppas ni också har haft en jättemysig kväll & fortsätter ha det jättemysigt. 
 

KÄRLEK

Det viktigaste som finns är riktiga vänner, (& en familj såklart). Men att ha riktiga vänner är så sjukt viktigt, men det kan va väldigt svårt att se vilka som verkligen är dom riktiga vännerna & vilka som inte är det. Det mest dumma du kan gör är att lämna dina riktiga vänner för några andra som du upplever verkar coolare, populärare eller något jag vet ej. Men det kommer du märka i slutändan sen, vilka som var dina riktiga vänner.
Så kan det hänga ihop lite med pojkvän & vänner, vad man väljer liksom. 
Om du bara väljer din kille framför dina vänner hela tiden så kommer dina vänner tröttna tillslut & sedan när din kille lämnat dig kanske dom inte finns kvar där som dom gjorde förut. 
Detta är sådana val som vi har i vår vardag som vi kanske inte tänker på men dom är faktiskt livsviktiga, man är ingen om man inte har kärlek runt omkring sig. Då menar jag kärlek i alla sorter, som till exempel vänner, familj , pojk/flickvän, något man brinner för ja ni fattar. Tänk nu. Tänk ett liv utan allt detta? Hur skulle ni känna er? Förmodligen skulle ingen må speciellt bra av det, man skulle känna sig värdelös & ensam. Jag tror inte att man skulle orka leva helt ensam utan vänner,familj, pojkvän/flickvän eller något man brinner för. Det är iallafall det som bygger upp mig till den person jag är idag. 
 
 
 
 

MIN KLÄNNING HAR KOMMIT

Nu har min klänning äntligen kommit, inte för att jag har väntat länge alls utan jag beställde ju den redan i söndags så jag har bara väntat i 3 dagar. 
Den satt superbra! Det ända lilla var väl att jag tycker att den var lite lång, men hellre lite för lång än lite för kort.
Jag ska prova ut nyårs outfit nu tänkte jag, & sedan ikväll ska jag snacka med min underbara pojkvän.<3
Förresten så var jag på måbättre för första gången idag, det var verkligen super roligt! Imorgon ska jag dit igen & då ska jag vara med på BodyAttacken som jag testade förut, det är så sjukt kul verkligen!! Dock åt jag en kebabtallrik nu efter träningen, men det var en engångsgrej hoppas jag. 
Nu ska jag ta detta med träning på allvar vilket är mycket lättare nu när jag har gymkort.
 
 

GYMKORT PÅ MÅBÄTTRE

Idag ska jag äntligen få mitt gymkort på måbättre! Som jag har längtat, vi ska på en introduktion av en medlemsrådgivare ikäll och få reda på massor med information. Jag är så sjukt taggad, ska verkligen lägga ned mycket energi på min kropp nu. Jag ska träna muskler, få upp konditionen, få bort det onödiga fettet på kroppen & framför allt må bra & vara frisk. 
Nu jävlar ska jag ta det här på allvar!!

NYÅRSKLÄNNING

Alltså jag längtar så sjukt mycket till nyår, det ska bli så himla roligt! Iår ska jag fira den med Antons, Majas & Axels familj. Det är ett sånt härligt gäng verkligen. Och jag har ju beställt en nyårsklänning nu som jag verkligen gillar. Den ska jag ha på både Birka, jul & nyår som jag kanske har sagt redan. För på lördag ska ju jag & Alicia åka kryssning, det ska bli så himla roligt. Men jag är lite nervös eftersom jag nyligen sett Titianic & tänkt på det mycket. Men jag vet & hoppas att allt ska gå bra. Birka är ju ändå Östersjöns säkraste fartyg så det är egentligen inget jag behöver vara rädd för. Men det kommer bli riktigt kul iallafall & jag hoppas att min klänning hinner komma tills på fredag eller tidigare, & hoppas så sjukt mycket att den passar & sitter perfekt i storleken.
 

LUCIA, JULSHOPPING & JULBAK

I fredags var det lucia, det var första gången jag var med i luciatåget på kyrk. Det var inte så kul som jag trodde, det var långtråkigt och jävligt osäkert i kören. Vi sjöng typ samma vers två gånger, jag började skratta & ja allt blev fucked up. Men det var ändå kul & göra sig fin. Igår var jag & Alicia i kupolen och julshoppade. Nu är alla julklappar köpta, så skönt att va av med det. Vi åt lunch med mamma på Ikea och sedan åkte vi tåg hem. På kvällen köpte vi ingredienser till dagen då vi har julbakat i 7 timmar. Nu är jag hos Anton & ska sova här inatt, har faktiskt saknat honom. Förresten så ska jag fira nyår med honom iår. Kommer bli så himla roligt, & jag beställde klänning idag från Nelly.

 Är riktgt nöjd, hoppas bara den passar. 





HEJ

Vet att min bloggning har varit kass under helgen fram till nu. Men jag har verkligen levt i nuet. Är så glad över mitt liv jag mår så jävla bra just nu! Ska berätta mer om allt i ett annat inlägg men ej nu. Kom just hem från en helt fucked up dag i skolan. 



DETTA KOMMER BLI EN SÅN BRA HELG

Idag har varit en bra dag, vi har haft chill lektioner & sedan ledde jag, Minna & Bianca zumban. 
Det gick jättebra men zumba känns så uttjatat bara. Sedan efter skolan hjälpte jag några tjejer från 8an att klippa musik på cubase. Alltså jag är så glad att jag vet hur det fungerar nu. Men det enda var väl att jag gjorde allt så segt & att det typ krånglade precis när jag skulle fixa åt dom. Men nu är jag hemma & ska äta pappas pizza till mellis. Om en timme ska jag gå ner till Alicia & jag ska sova där inatt. Det ska bli riktigt mysigt. 
Dock är det idolfinalen idag, bryr mig egentligen inte vem som vinner för ingen av Elin & Kevin är speciellt bra enligt mig. Eller jo Elin är bra men jag gillar inte henne, vet ej varför. Alltså har ej gillat henne från hela början. Men Kevin däremot låter hemsk när han sjunger. Han sjunger så surt & falskt. FATTAR INTE att han är kvar & att svenska folket har röstat kvar honom. 
Aja. Men imorgon på eftermiddagen ska jag ut till Anton, & sedan ska jag sova där. Kommer bli en sån sjukt bra helg! Synd bara att man måste klippa in plugg också.
Japp vi har förändrats en del..
 
 

TORSDAG

Idag har varit en medelbra dag, idrotten gick bra. Vi hade typ hinderbana haha, men det gick jävligt bra. Jag är inte så otränad som jag tror att jag är. Men jag ska bli ännu mer tränad efter jul!
Har kollat på nyårsklänningar. Har hittat några fina som jag funderar på att köpa, men bara om jag firar nyår med Anton vilket jag hoppas på mest av allt i hela världen!! Vill det så jävla mycket det skulle vara så himla kul!
Byter samtalsämne nu men, jag har tänkt på några saker om mig själv. 
Jag börjar gråta jättelätt verkligen, alltså aslätt. Jag har märkt när jag typ snackar med Anton på kvällen kan jag
bara börja gråta helt plötsligt för att jag är så glad att han är min pojkvän. Eller typ andra grejer väldigt lätt.
Men det är vackert att börja gråta för sånna saker tycker jag, men bara det inte blir typ hela tiden men haha ni fattar. 
Har gjort NO-prov idag. En bild som Alva la ut "Lord, Guide my pencil" Käner verkligen också så idag. Alltså det gick överförväntat väldigt braa på provet. Är så jävla nöjd över mig själv. 
Har bara So-prov kvar sen. Inte så kul.. Kan seriöst ingenting om första världskriget. Har inte hängt med ett skit på historie-lektionerna. 
Aja men ska plugga i helgen iallafall. & sova hos Anton, har längtat hela veckan efter det!
 
 Väldigt gammal på mig & min fina kille. Haha
 
 

VITA DR. DENIM

Jag ska beställa vita dr.denim har jag tänkt mig. Men när jag kollade på nelly.com så fanns det bara i XX-S, M, L & X-L. Så det blev inga byxor idag. Men jag är så himla sugen på att beställa sånna, det är så sjukt snyggt! Jag vet att jag är typ sist med sånna men jag bryr mig inte anymore. 
Imorgon har vi NO prov och som vanligt säger jag att jag ska råplugga men det slutar alltid med att jag kollar på telefonen, datorn eller något annat. Har fått/lånat lite nya kläder av jossan! Så himla kul. Bara massa blusar, linnen & 2 par brallor varav ett av paren var en av mina föredetta favoriter som gick sönder när jag hade sånna. Ni vet sånna med dragkedja därbak. Älskar dom! 
Men idag efter skolan så gick jag hem till Kajsa & åt mellanmål med henne, sedan gick vi ner till måbättre för att kolla allt med gymkort. Vi fick inte reda på så mycket men vi knallade vidare upp på stan och kollade runt i massa affärer. Sedan gick jag hem till mig & hon hem till sig. & nu sitter jag här, ska läsa igenom allt innan jag somnar så har jag iallafall gjort lite. Men jag kan allt, det är bara en repetition jag behöver.
Imorgon kommer bli en bra dag! Jag & Anton ska äta pannkaka på Viljan till lunch. Har aldrig varit där, eller ätit där så det ska bli spännande. Han ville att jag skulle testa det så det ska bli riktigt mysigt, vi behöver nog bara sitta ner & prata. 
Hoppas ni mår bra! 
 

NO BOYFRIEND. NO PROBLEM.

Jag hatar verkligen det där uttrycket! Det är som att folk tar det förgivet att alla förhållanden har massa problem, att alla förhållanden håller i 2,5 vecka & att man ligger hemma och gråter sen. Visst, det är vanligt, mm det är det. Men det betyder inte att alla förhållanden är så. Blir så jävla irriterad seriöst. Alltså jag förstår om ni tycker att jag är dum i huvudet nu, men det är klart att jag förstår vad citatet menas med. & Jag har själv som ni vet varit med om det själv och jag vet att det inte är så himla roligt. Men då är det mer NO CRUSH. NO PROBLEM, eller NO BREAK UP. NO PROBLEM. Haha det här inlägget kan ju verka ur töntigt egentligen men det är verkligen inte sant att det är massa PROBLEM bokstavligen när man har pojkvän. Det är snarare tvärtom. Det är så härligt & underbart att ha en kille att krypa upp i, en male man kan berätta allt för & veta att det stannar. Någon man kan lita på. 
Det är klart att det uppstår konflikter jag menar vilket förhållande har aldrig varit oense?
Det finns säkert sådana förhållanden men jag tror inte att det är så överdrivet vanligt faktiskt.
 

DR.DENIM

Älskar verkligen den här outfiten, vinrött är så jävla snyggt nu på "vintern". 
Mina favoritfärger är framförallt svart! Men sedan grått, vinrött & militär grön.
Är typ helt förälskad i mina dr.denim. Det är verkligen dom bästa byxorna som finns, så jävla snygga, sköna & jättebra stretch material. Love it!
Tröjan är från bikbok & skjortan under också, halsbandet är ifrån lindex.
& mina otroligt slitna kängor är ifrån skohuset.
 
 

JULMARKNAD

Min dag har varit otroligt bra! Jag vaknade hemma hos Anton, vi åt frukost, duschade & fixade oss. 
Sedan gick vi en jättekort promenad i den extrema blåsten, sedan kom vi in i värmen och åt pannkakor med socker.
Sedan åkte vi in till stan och gick på Rusta & Dollarstore en stund med Antons mamma. Sedan åkte vi hem en stund och sen ner på julmarknaden. Efter ett tag kom Alicia och så gick vi alla tillsammans. 
Det var riktigt mysigt! Sen på vägen hem gick vi förbi Alicia & så snackade vi. 
Sen hängde Anton med hem ett tag, vi myste och det slutade med kuddkrig. 
Så himla mysigt! Älskar honom så mycket!
 

FÖDELSEDAGSPRESENT

 

JULMARKNAD

Idag är det julmarknad. Det känns verkligen inte som att det är december ens. Det ska vara snö på julmarknader, men det viktigaste är att det är snö på julafton. Annars kommer det inte kännas som jul. Jag ska gå på julmarknaden med Alicia & kanske Anton.