Nja

Tack för upplysningen, men du har fel. Jag är övertygad om att Anton aldrig skulle göra så mot mig, då känner du verkligen inte honom. Han är genomgod och går verkligen att lita på! Jag vet att det inte var han, frågade honom också så nej.


Kommentarer
Postat av: Frida

Det är svårt att tro att Anton skulle göra det. Han är ju så snäll. Men jag såg också att Anton stog med någon tjej i 7an i kapphallen. Alla andra var typ på lektion det var bara han och den dära tjejen. Men jag är 100% säker att det var anoton hed för jag såg hans ansikte. Jag är ledsen Kajsa :(

2012-11-29 @ 23:06:03
Postat av: Josefine Kandika

men Anton är genom snäll, älskar Kajsa så jäkla mycket, hon är det bästa han har, så visst ni kan ha sett honom men det betyder ju inte att det ni tror ni såg, var det som egentligen hände?
Jag känner Anton och han älskar verkligen Kajsa mest i hela världen så han skulle inte göra så. Och om det nu skulle vara så, varför tar ni inte kontakt med Kajsa där hon säkert kan veta vilka ni är och sedan prata så ni får berätta.. dock tror jag inte ett ögonblick på att Anton är otrogen!

STÅR PÅ DIN SIDA HÄR KAJSA <3 <3

2012-11-30 @ 19:16:56
Postat av: Anonym

Men jävla skit snack det är för fan inte han!

2012-11-30 @ 23:05:01

OBS! INNAN DU KOMMENTERAR, LÄS DETTA:

- Designen är gjord av http://fames.se/thessys och all kopiering är förbjuden! Ser jag min design på någon annans sida med deras loggo eller liknande, så anmäls personen omedelbart.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback